Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mato1987
    Ako hlboko až môže táto kedysi svelá hra klesnúť?
    • az na samotny dno videoherni existence,kde uz to ostatne par let je... *13*
  • eStar
    Když jsem před mnoha a mnoha lety hrál CoD1 nikdy by mě tenkrát nenapadlo do jaké zádele tahle série může dojít. *7*
    • COD byl sice dycinky hloupa koridorovka ... ale aspon predvadel pomerne rozumnej pribeh s pomerne pekne nascriptovanym prostredim ... ovsem to uz davno neni pravda ... uz davno je to jen genericka srajda typu nhl - kazdej rok totez jen v jinym drezu.
  • Predator udělá 360 no scope headshot z plasma zbraně, načež přivolá predátoří airstrike. 6 killů a promotion na Super Chief Predator Sergant to The MAX.
  • Shenkster
    :D tohle je už vážně k smíchu...nebo spíš k pláči ? *7*
  • Mě strašně vždycky baví dívat se jak ten nějakej sniper někoho zabíjí na 20 metrů - fakt nechápu na co má na sobě ty maskáče :D
    • Ono bylo v CODu nekdy neco videt na vic nez tech 20m? Tos musel bejt v jiny hre.
  • nuda *6* jdu hrát goat simulator *5*
    • Inquisitor
      Nevychází náhodou až zítra?
      • Steamová verze, můžeš si koupit jej hned ted a hrát jej hned, když si ho koupíš na strance vydavatele.
  • Vzhledem k tomu FOV bude predátor koukat jen jedním okem ne? :D :D
    Jinak vypadá hůř než v AVP2... a to o dost...
  • God-of-War
    Příště tam bude co? Boba Fett?.. Ta helma navíc vypadá hrozně plastově.
  • Prosím ať je vlastníci práv na Predatora zažalují, kam až tohle všechno může klesnout ?
    • C-BEAM
      vlastníkom práv je asi 20th Century Fox a určite to majú právne ošetrené ... by ma zaujímalo kolko ich taká licencia stojí a či sa im to vôbec vyplatí.
  • Dnes predátor, zítra superman.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit