Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LamacJoysticku
    Sakra cekal jsem strategii a misto toho jsem po trapnem rizeni cehosi na cemsi klikatym, nezvladl tuhle ekvilibristiku a ucit se to teda nehodlam. Tohle neni pro me. To uz radsi meli udelat 3d s volantem, kdyby to slo. Tohle me nebavi. Chtel jsem tabulky a rozhodovani, nasledne dle toho vykalkulovanou simulaci zavodu proti ostatnim, nic vic
  • sugyn
    Hrat zavodni hru s izometrickym pohledem a ovladanim na mysi?I'd rather have my anaconda deep throated in by piranhas.
    autoclubrevolution.com je zajimavejsi.
  • Na toto jsem se hodně těšil, ale pořád nevím co si myslet, čekal jsem konečně nějaký super online manager Formulí, ale v tom mě hra trochu zklamala, třeba letitý FormulaWan mě přijde lepší (ikdyž tam vše trvá roky).

    Na strategické části mně vadí, že veškeré zkoumatelné a vyrobitelné části aut jsou pro všechny stejné, čekal jsem, že výzkum bude probíhat trochu jinak a každé auto tak bude v rámci možností originál (dokonce si myslím, že ze začátku to tak propagovali) (třeba GPmanagerpro to má udělané celkem dobře nebo i ten FormulaWan systém by v upravené formě mohl být schopný). Dále, nevím proč, ale když můžete postavit budovu, tak se vám na parcele v objeví postavená svítivou, žlutou barvou, proč ? Když už z nás dělají pitomce, kteří ani nezjistí, že by mohli postavit novou budovu, proč to neudělají, tak aby to nevypadalo jak cirkus třeba formou zpravy new building avalaible atd. Jinak moc statistik teda sledovat nejde nebo jsem nenašel kde. Šampionát nebo ligy to taky není zrovna nic extra, vlastně bych řekl, že ty šampionáty co tam momentálně jsou hrozné. Další věc co mně vadí a to celkem dost je kopírování mechanizmů ze sociálních her questy a budování (postavíte 5min, vylepšení 20min.... další vylepšení týden). To že něco postavit chvíli trvá je ok, ale tady to neustálé natahování, mě neskutečně vytáčí u všech her ne jen tady, ale je to trend, na který si asi nikdy nezvyknu.

    Samotné závodění no ovládání zatím občas zlobí, kamera taky občas potrápí, ty časy nahrávání jsou také šílené, kromě toho, že hra dost často padá, zasekává se atd., ale je to beta, i když jak už se psalo tak v close betě to jelo celkem dobře. Možná je teď spousta nových hráčů, tak občas trápí plné servery.
    Jinak závody jsou celkem zajímavé sice nebyly nutné jde o manager, takže kdyby nebylo a víc se zapracovalo na té managerské části hry tak bych to přežil. Jinak závody hlavně na startu to je slušný chaos :D, to že soupeři do vás neustále (schválně) naráží občas pije krev, takže nějaký systém poškození by se hodil, ale to by 90% aut nevidělo cíl. Co chybí jsou pitstopy. Tratě jsou celkem zajímavé, sice je to hodně arkádové, ale simulaci čekat ani nešlo. Brzdění je kapitola sama o sobě, jde zapnout asistent, který za vás brzdí, ale i když ho vypnete tak za vás v mírných otáčkách brzdí a hráč samotný musí brzdit jen do těch nejostřejších.
    Grafika a zvuky jsou celkem dobré, i když je to teda celkem náročné, já sice problémy nemám, ale pokud opravdu díky hře chrome vyžírá 3-4Gb Ram, tak to je celkem síla :D.
    Co říci závěrem, není to nejhorší, ale mohlo to být mnohem lepší, klidně bych oželel grafické zpracování a ovladatelné závody, kdyby se více zapracovalo na té managerské části. *11*
    • Jak si myslel plný servery? Hra tě sama hází tam, kde chybí hráči pro start závodu, pokud hraješ quick race/šampionát za svůj tým. Ale pokud chceš jet závod za oficiální tým, tak budeš rád, když se vůbec dočkáš startu. Nevim proč, ale pořád ani v open betě skoro nikdo nejezdí za ofiko týmy, přitom tam jdou vydělat celkem slušný prachy (u každýho týmu 1 mega). Za ofic tým jsem jel závod s největším počtem hráčů 9, nikdy sem jich víc najednou neviděl. Většinou se hraje v 6ti což je minimální počet pro start. :( Pitstopy by byly dobrý, ale závody jsou na 3 kola, tak to by nemělo moc smysl a zase delší závody by mohli být pro mnoho hráčů už moc.

      Ten asistent brždění, to je celkem na nic, protože to brzdí brzo a zkušenější hráč pak nemá problém tě předjet i v uplně obyčejný zatáčce.

      Kamera je občas blbá, ale už to párkrát upravovali a zatim k lepšímu. To narážení ostatních mě taky celkem štve. Jak je možný, že mě ostatní vytlačují ze silnice a když se o to pokusim já, buď se nic neděje a jen mě to zbrzdí, nebo projedu protihráčem a někam to narvu. Ta hra prostě nadržuje debílkům a slušným hráčům snad nepomáhá. Já jsem takovej závodník, kterej prostě rychlejšího pustí nebo mu max blokuju cestu, ale nejsem kkt abych do něj hned narážel, jenže s open betou je těch blbečků plno v každém závodu, bohužel.
      • S těmi servery jsem to myslel obecně hodně často se mně stává, že uprostřed závodu se hra zasekne vyhodí chybovou hlášku i několikrát za sebou. A při opětovné přihlášení do hry občas chvíli čekám ve frontě. Tak z toho jsem usuzoval, že jsou servery možná plné, ale kdo ví.
        Jinak máš pravdu s tím ježděním za ofic. týmy. Ale to je taky věc kterou nedomysleli sice finanční bonus je super ale trochu to působí jako pěst na oko mají licenci tak to tam narvou a to že to působí divně už neřeší.
        • Jo takhle, to se mi ještě nestalo, že bych čekal ve frontě. Proto mi to přišlo divný :) Jinak ty výpadky uprostřed závodu jsou blbé no. V closed betě se nikdy nic takovýho nestalo a že jsem toho najezdil dost. Ale asi to bude přetížený, lidi se tam nahrnuli, tak to asi nestíhaj :D Také je vidět, že tam jsou všude nováčci. První závod, start z posledního a byl jsem bezkonkurenčně první (náskok asi 10 vteřin, 2 sem předjel o kolo) a to ještě dost lagovaly formule prvním 5ti hráčům. V closed betě to byly trochu lepší boje o první místo, ale to se podá, až se člověk dostane zas o nějakou třídu vejš *3*

          Já si původně myslel, že to bude jen čistě management hra, žádný závodění (resp. jen se koukat na simulaci závodu či tak něco), jen se prostě vytvoří tým a z hráče je manažer, takže mě to celkem příjemně překvapilo, když jsem hru zapnul a zjistil, že to můžu i řídit. Zpočátku obtížný (taky proto, že jsem nevěděl, že jde plyn/brzda ovládat přes w/s, takže jsem to dělal celý na myši :D ), ale časem se člověk s tou formulkou naučí tak pěkně jezdit, že se u toho ani nemusí vztekat *1*

          I přes ty chybky mě hra baví, doufám, že to vyladí a nebude to padat a bude to svižnější. Taková dobrá odreagovačka.

          Btw. snažil jsem se do vět dávat co nejméně slovíčko "že", jenže mi nějak nejde ty věty formulovat jinak :D
  • Já hrál už closed betu. Strašně mě to chytlo. Najednou puff... a hraju znova open betu. Nevim, jestli má cenu něco začínat, aby mi znova neresetnuly tým, až bude plná... Hra mě bavila, dobrá odreagovačka jenže to je trochu demotivující, pokud bude znovu reset :(
    • JohnyTheZik
      To ale bejva, kdyz jde o ruzny faze bety :)..
      • Bejvá, ale mohli to napsat někde předem, protože já jsem niemand a tyhle věci mi nedojdou :D To nemění nic na tom, že mě ta hra baví :) Jen teď v open betě hra víc padá nebo hází errory :(
  • Cosi
    Formule se ovládá ukazatelem myši, nemusí se brzdit ani ve správnou chvíli přidat plyn. Takhle si tedy závodní hru nepředstavuji.
    • OMG, takže facebooková chu*ovina...
    • tak je to jen ze začátku v tom tutorialu
      • Cosi
        Pak se to ovládá jinak?
        • montatatana
          Pak musis brzdit ty a moc velka sranda to teda neni :)
        • pak už musíš brzdit :)
  • Jsou hry, které ani zadarmo
  • zkouším to, loadingy jsou dlouhé jak jezevčík na skřipci a browser zasekaný je celý, proto nemám rád takové browserovky

    -btw prohlížeč aby zabíral 3/4 giga ram to je bordel
    -na to, že je to open beta se mi to docela často zasekne a konec
    - při příležitosti, že si zahrajete tuto hru vás ještě codemasters pěkně prošionuje
    • Loadingy jsou dlouhé, protože se ti stahuje trať. Po stažení tratí jsou loadingy krátké, ale zase se většinou čeká na ostaní hráče, takže to nic neřeší. Já v open betě teda taky vidím samý záseky, closed beta byla strašně pohodová a ty loadingy tak čtvrtinový.
  • tesil jsem se, ale po tyhle ukazce me uz presla chut. doufal jsem ze to bude jako ta F1 2010 a 2011
  • Vypada to zajimave.
  • Ono to není jako klasické F1 od Codies? Myslel jsem, že to bude klasika jako F1 2010 a 11, jen online.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit