Přejít na výpis diskuzí
Přihlašování na Playstation.com opět nefunkční
18.5.2011 | levis
34 příspěvků
-
Vsak zacina technologicka diktatura. Viz karticky mhd v praze, kterou si nakonec budou muset poridit vsichni, protoze papirovy zrusej uplne, pomoci ktere teoreticky muzou sledovat jejiho drzitele.
-
Som rovnakeho nazoru ako kolega a to som HC PC hrac... :-*
-
Playstation spolecne s xboxem stejne neni nic jineho nez velke spiknuti mamutich spolecnosti, aby mohli lidem prodavat dalsi elektroniku. Stejne vsichni lidi musej mit pocitac, at uz kvuli praci nebo skole, nebo kvuli milionum dalsich veci co konzole nezvladaji. No ale proc jim k tomu jeste nevnutit xbox a vyrejzovat prachy znovu za tu samou vec, protoze to je taky pocitac a nic jineho, akorat ze z hlediska uzivatele prave osekanej o moznost delat na nem ty veci, pro ktere lide potrebuji klasicky pocitac. Jako je faktem, ze u playstationu je to diskutabilni, protoze ten tu byl jeste pred erou pocitac v kazde rodine a bylo mnoho lidi, co melo playstation a pocitac nemelo vubec. Ale zase nemel s rozsirovanim pocitacu vymrit kdyz na nej proste v zadnem pripade nestaci? A proc zrovna microsoft se svejma windousama dala xbox?? Nemeli by se zamerit na hry pro windows? Nedelaji si tak konkurenci vlastni? nee protoze windows a PC stejne potrebujou vsichi a holt nekteri si k tomu navic jeste poridi xbox.
-
Právě byl zmíněn pravý důvod achievementů ve hrách. *1*
-
Parit muzes, na psn se nedostanes akorat z weboveho prohlizece.
-
Ale tohle je cílem. Když pak budeš nepohodlný, tak Tě prostě vypnou. Identita, pojištění, účty, všechno v háji. Totální kontrola. Nebudeš existovat.
Zeitgeist Addendum FTW -
A teď si vemte, že za takovejch 30 let budou všechno ovládat počítače a člověk na ně bude jenom dohlížet.. to si snad ani nechci představit útoky hackerů. *11*
-
Říká člověk, který si zval PS3 za manželku, chápu *1*
-
tak mi to vysvetli, jak muzes poskozovat sluzbu, kterou vyuzivaji zakazniky a neposkozovat tim zakazniky? *7*
-
Ale to není konec světa protože si stále můžete prohlížet informace o trofejích svých přátel. "Ale já chci pařit" křičí do světa milióny lidí po celém světě.
*4* -
Ja je chapu moc dobre a klidne at v tom pokracujou. Ze je ted Sony obetni beranek se neda nic delat (rikali si o to sami), ale treba se z toho ostatni firmy pouci driv nez na ne dojde taky rada.
-
Protoze si K O K O T
-
Ja jsem rikal, ze ta hromadna zmena hesel neni dobry napad. Proc uz nedaj ty "hackeri" pokoj? Doted jsme nepochopil ten jejich boj. Snazi se poskodit sony a zaroven neposkozovat zakazniky. Trochu si tim protireci
-
Vypadá to, že hackeři odvedli vskutku poctivou práci. Proč mě to jen nemrzí? *4*