Přejít na výpis diskuzí
Přihlašte se do bety MMO Battlestar Galactica
9.11.2010 | levis
13 příspěvků
-
v 67 dílu Hovno? *1*
-
co to tu kecate za blbosti?
1. bigpoint je jen distributor ten tu hru nedela = nema to nic spolecnyho s darkorbit ani jinejma.
navic tohle je na skvelym engine, bude to plne 3D. ne jako dark orbit a jine.
Navic DO neni herne spatna hra.. jen je 2D coz bylo na prd.
specialne pro Vayu - a ty znas nejake mmo kde neni pve o niceni npc? pve je totiz player vs enviroment.. neboli hrac vs npc :-DD ve wowku v l2 .. ve vsech hrach jenom zabijis tuny npc..
tady ta hra ma bejt jina diky diplomacii, zabirani uzemi, stanicim a kvalitnimu pvp viz star trek online. ale to slovenska socka jako ty nepochopi -
-
proč ho urážíš ty ubožáku ? dotknul se tvé modly tak ti praská cévka na čele ?
-
-
Bigpoint nevie robiť dobré hry, takže akokoľvek je takáto tématika pre mňa lákavá, dopadne to isto ako všetky hry od Bigpointu. Spočiatku zábavné kým nezistíte že celé je to len o nekonečnom ničení NPC na PvE a semtam si zájdete na PvP kde už je kopa maniakov čo do tých nechutne predražených hier vložili stovky eúr a tí zase nerobia nič iné len celý deň naháňajú slabších noobov ktorí občas zablúdia na PvP. O čom sú takéto hry? O ničom..
-
-
Presne tak...
-
-
Ja som sa tam registroval ale stále to niečo píše a neviem ako ďalej...
-
-
Už viem čo stým...
-
-
Ano obojí jsou lodě :) Někdo se trošku utnul ve výpočtech... ale co no, stane se... xD
to omg: puvodní BSG je z roku 1978 tzn. 32 let, a nová BSG začínala v roce 2004, takže 6 let
Btw: kdo neviděl, BSG 2004, tak vřele doporučuji, lepší sci-fi seriál asi nenajdete ;-) -
-
moja reč, nový BSG seriál je geniálny.
-
-
...udělat si prohlídku stanice Battlestar Galactica, základny Cylon Basestar...
oboje sú to lode, nie nejaká stanica alebo základňa. Aspoň v seriáli určite nie. -
dark orbit 2
-
lodě jak z wingcomandra??
-
-
to asi ne :) kdyz BSG je tak 40 let starej serial :) ten puvodni ten novej ej tak 10let
-