Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • v 67 dílu Hovno? *1*
  • proč ho urážíš ty ubožáku ? dotknul se tvé modly tak ti praská cévka na čele ?
  • co to tu kecate za blbosti?
    1. bigpoint je jen distributor ten tu hru nedela = nema to nic spolecnyho s darkorbit ani jinejma.
    navic tohle je na skvelym engine, bude to plne 3D. ne jako dark orbit a jine.
    Navic DO neni herne spatna hra.. jen je 2D coz bylo na prd.
    specialne pro Vayu - a ty znas nejake mmo kde neni pve o niceni npc? pve je totiz player vs enviroment.. neboli hrac vs npc :-DD ve wowku v l2 .. ve vsech hrach jenom zabijis tuny npc..
    tady ta hra ma bejt jina diky diplomacii, zabirani uzemi, stanicim a kvalitnimu pvp viz star trek online. ale to slovenska socka jako ty nepochopi
  • Presne tak...
  • Už viem čo stým...
  • moja reč, nový BSG seriál je geniálny.
  • Bigpoint nevie robiť dobré hry, takže akokoľvek je takáto tématika pre mňa lákavá, dopadne to isto ako všetky hry od Bigpointu. Spočiatku zábavné kým nezistíte že celé je to len o nekonečnom ničení NPC na PvE a semtam si zájdete na PvP kde už je kopa maniakov čo do tých nechutne predražených hier vložili stovky eúr a tí zase nerobia nič iné len celý deň naháňajú slabších noobov ktorí občas zablúdia na PvP. O čom sú takéto hry? O ničom..
  • Ja som sa tam registroval ale stále to niečo píše a neviem ako ďalej...
  • Ano obojí jsou lodě :) Někdo se trošku utnul ve výpočtech... ale co no, stane se... xD

to omg: puvodní BSG je z roku 1978 tzn. 32 let, a nová BSG začínala v roce 2004, takže 6 let

Btw: kdo neviděl, BSG 2004, tak vřele doporučuji, lepší sci-fi seriál asi nenajdete ;-)
  • to asi ne :) kdyz BSG je tak 40 let starej serial :) ten puvodni ten novej ej tak 10let
  • ...udělat si prohlídku stanice Battlestar Galactica, základny Cylon Basestar...
    oboje sú to lode, nie nejaká stanica alebo základňa. Aspoň v seriáli určite nie.
  • dark orbit 2
  • lodě jak z wingcomandra??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit