Přejít na výpis diskuzí
Přijďte na natáčení Fight Clubu #100!
6.10.2012 | Redakce Games.cz
86 příspěvků
-
Že ještě žiješ, když piješ nad 30 promile *1* *1* Ty jsi dobrej suterén.
-
Jasně, trol.diskusni by taky přišel, kdyby... O tom to je ;)
-
Tak to jo. Rozhodně sem chodím za trolem a spol, a ne za těmi co se umí vyjadřovat, jejich názory mají smysl, nebo nedej bože kvůli redakci, článkům a recenzím. *1*
-
jakej suterén kámo? já bych teda klidně došel jen by museli ti ňoumové obědnat pár šlapek a něco dobrýho k pití (jak to má pod 30 promile tak to nepiju, ale dávám to sousedovu psu). A museli by pozvat nějakýho pořádnýho Dýdžeje třeba Davida Guettu Baguettu. Pak bych jim možná přišel dát jeden dva podpisy a požehnal jejich dětem.
-
Ten kdo by chtěl vidět tyhle kádry, tak by se díval a poslouchal Fight Club tak jako tak, protože to je pravděpodobně stálý posluchač a účastník diskusí. Ale vidět pohromadě tenhle výkvět diskusí by byl teda něco. Bohužel zrovna tyhle lidi si myslim, že nepříjdou, pač to tak většinou bývá, že čím větší suverén na netu, tím menší sebevědomí v reálu :)
-
s drdou je p*del
-
všichni bychom museli mít masky a ďábelsky se smát
hahahaha (ďábelský smích) -
Pokud budou Vávra a Drda tak jdu.
-
Je to jen obyčejná závist, to já bych se těma pisálkama netrápil. Naopak běž tam a pořádně nahlas tu recenzi zarecituj, nikdo nezastaví hlas lidu *16* *16* *16* *16*
-
Tak, pokud by se tam sešla tahle sorta, tak bych se nebál polemizovat o hodně velké sledovanosti. Vidět kádry vašeho ražení je snad přáním každýho, kdo se na Games běžně orientuje. Na druhou stranu, přijít o tak vypiplanou mysteriózní pověst by byla škoda. :D
-
Celý žhavý... Dokud mi neuznají moji čtenářskou recenzi, tak se na ty pominuté fejsíčkáře v čele s panem Poláčkem můžu akorát vyprdnout. *3*
-
proč ne? díky ním sem lidi choděj. Měli byste těm hrdinům být vděčný
-
Otázka je, jestli ty "místní experty" vůbec pustěj.
-
A každej by měl mít na krku ceduli s nickem, aby jsme věděli jaký místní expert se tam vyjadřuje. Schválně jestli budou tak drsný jako tady.
-
Konecne uvidim ty vase hnusny gesichty
-
A mezi prvními zájemci jsou:
jejdásek
cody
jindra.veliký
troll.diskuzní
moje maličkost
... -
Dyť tam bude AmyLeeAnderson ;)
-
Bude tam drda ?
-
To je jasný, poslechnout si v klidu z domova je mnohem pohodlnější, než se trmácet někam, a ještě se stresovat, aby člověk neřek nějakou blbost. *2*
-
Neboj, zadny zeny tam stejne nebudou...