Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hele co sem dostal Netbook tak jsem chtel udelat nejakej ten servr a narazil jsem na Mine Craft tak jsem to skoumal as sem to pochopil a hraju ho este tet *1*
  • U normalnich her mi vetsinou GP video na youtube staci a uz tusim ktera bije ale Minecraft je v tomhle opravdu hodne odlisny...
  • Veskoslav
    Takže hlupák, co nehrál, ale ví přesně jaké to.......
  • No mě Mine bavil bez modu asi 20 hodin. Pak přestal, ale zase s modama je to jiný a baví mě to zas. Terrarie taky neni špatná, tam jsem strávil asi 30-40 hodin. Zase nejde to tak srovnávat, protože Terrarie je 2D a Minecraft 3D. Bavil jsem se u obou.
  • Tož mi povídej, na Tetrisu sem vyrost :D (a ještě Pacmanovy).
  • Stacil mi gameplay na yt a ctverecku jsem si uzil dost na 8-bitech. A ano, hru jsem pochopil.
  • Ja ji hral asi 14 dni a docela me bavila i kdyz terraria byla podle me o dost lepsi a ten hype okolo Minecraftu je podle me taky dost prehnanej ale vzhledem k tomu ze jsem reagoval na Vindicatora tak mam pocit ze jde spis o nepochopeni ze tve strany.
  • zajímalo by mne jak dlouho si to zkoušel hrat a jestli si tu hru vubec pochopil.
  • Furt je to lepsi nez COD, to je fakt, ale zase ne lepsi jak Tetris.
  • Takovej hloupej prispevek muze napsat jenom teenager nebo blbec.
  • Pozor aby ti nepraskla žilka *7* . Nedávno jsem si Minecraft koupil a hraju s Direwolf20's packem a baví mě to víc než všechny ty vaše slavný CoDka dohromady.
  • Minecraft takova pikatchovina. Nechapu ten boom, to fakt muze hrat dlouhodobe jen teenager nebo zoufalec.
  • Klasifikuji jako jeden z nejepičtějších příspěvků všech dob :D
  • BLADIA-AMNESIA
    Tesim se.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit