-
Uz Forza 4 obsahuje moznost delat "in-game" fotky. Jenze screenshot je pak extra vyhlazeny a s dopocitanym motion blurem. Takze spravna odpoved je: ano, je to ingame screenshot, jen nevypada uplne tak, jako kdyz s autem jezdite.
-
To nic nemění na tom že to bude výborná hra a jasná koupě. TDU se půjde zahrabat
-
Gran Turismo 5 vypadá PŘESNĚ tak, jako na jakýchkoliv screenshotech, třeba i těch hodně dávných. Ať autor článku ukáže jediný, který neodpovídá realitě (resp. není dosažitelný ve hře)... tady autor článku hodně přestřelil.
-
Na tech screenech nevidim nic, co by dx9 nezvladlo.
-
Nesnasim ty vecny rejpali, kteri povazuji herni konzole za brzdu v hernim zanru (vsak to neni jen o grafice, ze?), ale zde musim rict, ze kdyby hra vysla na PC, dost mozna by takhle vypadat mohla. A ani by to myslim nebylo zase tak narocny.
-
Téměř takhle může hra na Dx 11 vypadat není náhodou ten Horizon pro novou generaci konzolí?
-
Jestli bude vypadat stejně jako 4ka tak s tím nemám sebemenší problém.
Ale ruku na srdce, forza je tak dobrá závodní série, že to že si dělaj falešné reklamní obrázky mi může být ukradeno, mě jde o tu nejlepší závodní hru co jsem kdy hrál, ne o to jak moc poctivá je v marketingu....