-
Teda nevim, ale obrazky z fotorezimu ctverky vypadaji naprosto stejne. Nerekl bych, ze je to nemozna grafika.
A pokud to opravdu bude arkadovejsi varianta Forzy na beznych silnicich, tak... TĚŠÁK. -
-
přesně.. v závodě tak nevypadá ale když v průběhu závodu dáme fotorežim tak to vypadá jako na těchto obrázcích.. ;)
-
Jo, přesně. Forza je na mě, coby svátečního závodníka, až příliš profi zaměřená. Nemám na mysli jízdní model, ten mi vyhovuje (navíc se to dá hrát jako čistá arkáda, ale to pak není zdaleka taková zábava). Ale osobně bych mnohem víc uvítal méně realistické ježdění na krásných tratích mimo závodní okruhy v nějakém zajímavém kariérním módu. Všechno ostatní by víceméně mohlo zůstat stejné jako ve čtyřce.
Takže za mě arkádová odnož určitě jo! -
-
Co se hned ježíte s těma minusama? Šak vám ten Hockenheimring neberu :). Počkejte si na pětku a nám amatérům nechte arkádový spin-off.
-
-
-
Uz Forza 4 obsahuje moznost delat "in-game" fotky. Jenze screenshot je pak extra vyhlazeny a s dopocitanym motion blurem. Takze spravna odpoved je: ano, je to ingame screenshot, jen nevypada uplne tak, jako kdyz s autem jezdite.
-
4ka byla perfektní, vlastně to byl důvod, kdy jsem se rozhodl koupit Xbox :)
V čem má být Horizon jiný ? -
-
obdoba TDU, rekl bych ale ze povedenejsi braska TDU2, jednicce se totiz toho vytknout moc nedalo. Pokud pujde obsahove o takovy typ hry (sportaky / venkovni trate ala puvodni NFS) bude to urcite super a po tezce odflaknutem TDU2 uz ani nikdo nestekne. Jen doufam ze se nerozhodnou pro idiotske NITRA a podobné chujovinky z dílny EA/NFS posledních let.
O grafiku bych se nebál :) A samozřejmě půjde o fota z fotorežimu která vypadají lépe než ingame, nic nadstandartního :) Možná pro ty co FM nikdy pořádně neviděli.
Nikdy jsem nehrál špatnou hru od Turn10, takže pokud to dělá stejné studio nemám sebemenší obavy *4* -
-
Pro Turn10 na tom pracuje Playground Games v anglickem Leamington Spa (kousek od Birminghamu). Pater tymu tvori seniori a leadi, kteri odesli z Codemasters a kteri maji mnohalete zkusenosti se seriemi her jako Grid a Dirt. Na hre, konkretne na renderu, sem tam skoro rok delal, takze o tom leccos tusim *3* Skoda, ze nemuzu ani naznacovat *2*
-
-
chjo :)
-
-
proc ho minuskujete ret@rdi?
-
-
-
-
-
Téměř takhle může hra na Dx 11 vypadat není náhodou ten Horizon pro novou generaci konzolí?
-
-
Na tech screenech nevidim nic, co by dx9 nezvladlo.
-
-
Nesnasim ty vecny rejpali, kteri povazuji herni konzole za brzdu v hernim zanru (vsak to neni jen o grafice, ze?), ale zde musim rict, ze kdyby hra vysla na PC, dost mozna by takhle vypadat mohla. A ani by to myslim nebylo zase tak narocny.
-
-
Jenže ti rejpalové mají pravdu, je to věc čisté logiky, mimo to lepší výkon není třebajen na grafiku (a pak- kdyby jsi mohl mít dvě hry, dvě obsahově i herně naprosto stejné hry jen s tím že ta první by měla grafiku z roku 2000 a ta druhá grafiku z high-end pc z roku 2012, kterou by jsi vzal?).
-
-
Jenze logika rika i neco jineho. Cim lepsi grafika, tim vetsi rozpocet a cim vetsi rozpocet, tim radsi volba mensiho risku, tzn. Call of Honor! Koukni se na to, co dnes vychazi (resp. vyjde): Dishonored, Bioshock Infinite, Prey 2 (mozna), ... Protoze se nemuze posunout grafika, posouva se hratelnost. Jakmile prijdou nove konzole, to malo inovace, ktera se vklada do dnesnich her se pretransformuje do na pr*el srazejiciho grafickeho zpracovani. A to je to, co ja nechci.
-
-
Jak se to vezme, hry jako je Dishonored a Bioshock by vyšly tak jako tak, to totiž není o tom že když se nemůže posunout grafika tak se automaticky posouvá hratelnost, to je o lidech co ty hry dělají, někdo na inovace hratelnosti má a někdo ne.
Mimo to právě výkon nemusí být jen o grafice ale dovedu si představit klidně hratelnost založenou na hraní s fyzikou kdy už by výkon hw byl prostě potřeba. Mimo to i samotná grafika je prostě součást hratelnosti a má značný vliv na dojem z hratelnosti.
Tudíž jak říkám, "hratelnost" se dnes posouvá stejným tempem jako by se posouvala i bez konzolí nebo s konzolemi které mají kratší životnost (místo 10 např 6 let), akorát grafika dnes defacto stojí na místě. Mimo to, kdo ví, s lepším výkonem by třeba právě přišel někdo kdo by zase výkon využil podobně originálně (jako třeba tvůrci Portalu, Bioshocku, Dishonored, Prey 2 a tp) a přišel by s něčím co by dnešní hw prostě nemohl zvládnout, to prostě nemůžeme vědět. -
-
Na posouvani hratelnosti ma talent spousta lidi, ale investor jim v tom casto zabrani. Kdo vi, jestli by ty hry vysly. Bioshock mozna ano, protoze ma docela velkou fanouskovskou zakladu, ale Dishonored jako nova znacka nevim nevim. Dnes se to vydavateli hodi do kramu, ale kdyby vyvoj kvuli grafice stal dvakrat tolik, sotva by jim na to nekdo dal prachy.
-
-
-
-
-
Gran Turismo 5 vypadá PŘESNĚ tak, jako na jakýchkoliv screenshotech, třeba i těch hodně dávných. Ať autor článku ukáže jediný, který neodpovídá realitě (resp. není dosažitelný ve hře)... tady autor článku hodně přestřelil.
-
To nic nemění na tom že to bude výborná hra a jasná koupě. TDU se půjde zahrabat
-
Škoda, že to nejspíš nebude na PC, tohle bych opravdu bral.
-
Ako sa mozem stat ADMINOM na FORZE ? *16*
-
Preventivně počkám na demo nebo první ingame záběry a předobjednávám. Konkurenční NFS mám rád ale už si tolik peněz, kolik hra stojí při vydání nezaslouží. NFS kupuji až po slevě a i tak se to někdy za ty prachy nevyrovná kvalitě hry. TDU mám koupený oba díly a dvojka mě teda už dost nudila, hlavně tím, jak pořád musím dělat testy a v online režimu, když potkám spoluhráče při volné jízdě tak za pár minut zmizí, nemluvě o jízdním modelu. Takže snad to Forze vyjde a bude přes zimu co pařit. Jediné co by mohlo můj nákup Forzi zhatit je GTA V, ale nevěřím, že spekulace o vydání v říjnu letošního roku jsou pravdivé.