Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro mě NBA 2K12 nejlepší sportovní hra minulého roku (fotbal sem nehrál), hokej sem uložil k ledu protože NBA 2K12 byla a je naprostá pecka a fakt těším na 2K13 jestli příjdou ještě s něčím novým ..... :)
    • Pethulla
      tak s novým... Kromě klasického vylepšení a přidání nových animací, zlepšení MyPlayer módu (kde doufám, že spoluhráči dostanou konečně do vínku nějakou inteligenci), tak hlavní novinkou má být změna ovládání - pohyb se má ovládat pravou páčkou, stejně jako střela. Zatím si tu změnu pochvalujou, tak jsem na to zvědavý.
    • Souhlasím hra si zaslouží 10/10. Jediný co ve hře chybí jsou národní týmy a nebo euro liga, která je blíž Evropanům. NHL toto taky má, tak proč ne basket.
      NBA 2K13 by měly být národní týmy. Tak se uvidí *3*
      • Pethulla
        tak o národních týmech slyším prvně a doufám teda že tam nebudou, stejně jako Euroliga. Přeci jen evropský a americký basket má svá specifika a i jiné pravidla. Ať tvůrci zůstanou jen u NBA, max můžou přidat nějaké dream týmy a budu naprosto spokojený.
        • USA výběry z 1992 a 2012
  • NBA 2k a jeho poslední ročníky jsou jednoznačně nejlepší hrami, které se zaměřují na určitý kolektivní sport. Vyzkoušel jsem všechny ostatní kolektvní sportovní hry jak na PC, tak i na konzolích, ale bohužel nic se nevyrovná trvanlivosti, zábavnosti i skvělého dojmu ze hry, jakou poskytuje série NBA 2K a narozdíl od některých jiných titulů, si jí lze zahrát napříč platformami.
    Škoda jen, že některé starší ročníky FIFA či NHL mě vtáhly do hry mnohem víc než aktuální sportovní tituly a to nepíši jen o samotné hře, ale hře jako celku. Dříve byl člověk vtažen do děje a nejen do samotného zápasu. U dnešních sportovních her nejsou důležité statistiky, ani předchozí zápasy, ba ani příprava na další souboj či vymýšlení nové strategie. A právě toto mi naopak přináší NBA od 2K.
    Ano, pro někoho je důležité zahrát si on-line nebo po síti. Ale to by pak v těchto titulech mohly být v menu jen následující volby Quick play, On-line, NET a Settings (možná ještě navíc On-line statistics) a svůj účel by to splnilo tak jako tak. Avšak tak to v těcho hrách není.
  • ne
  • NBA je šupa a 2k bylo vždycky lepší jak Live ale jsem zvědav na obě verze jelikož live už mělo 2 roky pauzu tak se na něj těším ale podle mě opět nepřekoná kvalit 2K.
  • To NBA od EA Sportu je podle videa na úrovni tak NBA 2K11.Jasná volba. *4*
  • Ano predstavte si, že hraje. Basketbal je krásna hra, a NBA 2K je sakra prepracovaná simulácia. Má svoje muchy, ale to nevadí.

    PS : To len v našich zaostalých republikách je všetko len o futbale a hokeji. Preto som úplne prestal pozerať televízii (šport), lebo najskor reportáže o futbale (trapoši - nedá sa na to ani pozerať), potom hokej, a potom frajer na záver (borec na konec). Hanba

    PS 2 : To nie je žiadna úroveň písať článok a nič o danej problematike nevedieť. Hanba
    • Rikam si presne to same. Co je tohle za clanek?

      Tady mate dve videa, basket od EA pry neni moc dobry a podle grafiky to tak asi bude. To basket od 2K je pry lepsi, ale kdyz na to koukam, grafika ma taky svoje slabsi chvile. A vubec, uz to chce nove konzole, aby ta grafika byla jako lepsi. Konec clanku a BTW nebyl vlastne zbytecny? Hrajete to vubec nekdo? Ja totiz ne.

      Opravdu bylo nutne pridavat podobne komenty, kdyz to Polacek nehraje? Neslo jen nahodit dve videa a ctenari, co ty na to, jak to vidis? Asi ne, vid?
  • Ještě v roce 2010 jsem na Xboxu hrával verzi Nba Live. Ale od ročníku 2011 jednoznačně vítězí Nba2K11, 12, a nepochybuji, že i letošní ročník bude jednoznačně lepší. A vůbec, basketball je podle mě v případě Nba2k12 zpracován na jiné úrovní než Nhl nebo Fifa. nejen po stránce grafické, ale zejména hratelnostní. V případě basketu i po několika měsících hraní objevíte novou fintu, typ smeče či unikátní způsob nahrávky. Série Nba2k je prostě někde úplně jinde než zbytek herních sérii, které vedle Nba2k působí nudně a stereotypně.
  • hraju jenom My Player mód a ten se mi loni nelíbil tak moc jak v 11 (tři sezóny), ty novinky co teď přidali vypadají dobře, ale hlavní je jak se to bude hrát
  • tak ja zacal 2k11 a tak nejak pokracuji ::)
    nicmene je to docela narocne hrat pravidelne a 12ku docela po**li s multiplayerem, da se rici, ze na pc verzi kaslou porad, tak jsem zvedav, zda to pujde hrat online ci nikoliv, nebo az po pul roce
    ale jinak je super, ze je nba2K docela brzy slevneno :)
  • NBA 2K13 a NFL 13. To člověku zabere trochu času.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit