Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To vypadá divně...

Vzpomínám, jak jsme pařili na základce Prince, Aladina, Lvího krále.. potom "Králíka" apod.

A pak bylo suprové Abuse, pamatuje někdo? :)

• jurb83

Tak mam odohrane cca 3 hodiny, zatial mi hra vyhovuje, grafika sedi, hudba je super, uvidime, ci dam dnes bossa :D

• Přijde mi to jako celkem klasická moderní plošinkovka. Velmi rychlá s efektními komby a tak. Co se hrálo v první půlce devadesátek, mi z dnešního pohledu přijde jako "taktické plošinkovky". Opatrně vyměřuješ každý druhý skok, pomalu našlapuješ kolem pastí a tak. Já si pro změnu kromě Prince pamatuju na Dizzho a Prehistorica. V zásadě to změnil už Sonic a později Rayman. I když i pak byly nějaké ty "taktické" jako třeba Oddworld: Abe's Odyssey/Exodus, tak dnes už nejsou v kurzu.

• Rayman je klasika. Z těch pozdějších ještě bylo fajn Trine.

Tohle už je takové hrhr, navíc ty animace a celkový vizuál je docela hnus. Jsem rád, že co se plošinovek týče, odehráli jsme si svoje tenkrát.

• Každý to máme jinak. Já si na ty rychlé nakonec zvykl a zpátky se mi vlastně ani moc nechce. Celeste a oba díly Oriho jsem si užil na maximum. Pokud jde o grafickou stylizaci, tak jsem dost benevolentní a tahle komixová se mi i líbí.

• Sylar

V tom pripade odporucam Hollow Knight :)

• jurb83

Oooo tak toto ano, na toto sa tesim ako maly Jozko na vlaciky pod stromcek!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit