Přejít na výpis diskuzí
Prince of Persia série je na dovolence, ale vrátí se
30.1.2013 | Petr Poláček
88 příspěvků
-
Já mám doma na PS3 celou triologii a i oba novější díly a zatím jsem hrál jen Sands of time a líbilo se mi to. Takže to že je princ na dovolene mě netrápí, já mám před sebou ještě 4 díly :-)
-
-
ten predposledni dil ani nehrej, s princem to ma spolecny jen nazev jinak stoji za nic ale posledni je dobry.
-
-
Tak kromě 2D klasicky je pro mě moderní trilogie jednou z nejlepších v rámci her, byť jsem si WW užil až na druhé zahrání. Díl z roku 2008 s "kreslenou" grafikou jsem sice dohrál, ale pak se ho hned zbavil. Pohyb byl dost omezený, průchod hrou po chvíli stereotypní, příběh nedotažený, neuspokojivý konec, a ty souboje, to byla nuda....
-
Něco jako God of War ale s PoP by mohlo být dobré - Prince of Persia, který by se pořádně zakousl do Perské a Arabské kultury, protože her a podobných věcí z tohoto prostředí je minimum (jsou-li vůbec nějaké), takže by se s tím dalo dost dobře pracovat.
Možná další takový reboot, jakým byla i novodobá trilogie PoP. -
Osobne mam nejradsi titul z roku 2008 trosku me mrzi ze nevyslo pokracovani ostatni hry ze serie me uz tolik nebavily
-
hlavne jsou ty hry moc násilne, ten bojovy prvek bych klidne vypustil a udelal bych to jako kombinaci prostorovych hadanek, skakani, adventury a sem tam nejaky souboj. deti a mladez nepotrebuji dalsi hru kde se porcuji nepratele a jsou tam hektolitry krve
-
-
mami?
-
Nechceš PoP puzzle ? Nebo co takhle udělat Need for Speed bez ježdění ?
-
-
Co se posledních dvou her týče tak POP Forgotten Sands je pro mě osobně byla nejlepší skákačka jakou jsem kdy hrál,postředí příběh a souboje byli vcelku nezajímavé, ale samotné skákací části,jež jsou v POP hrách tím nejdůležitějším aspektem, byly zpracovány naprosto parádně (zvláště díky nutnosti využívání všemožných schopností jako zmrazování vodních sloupů apod.)a byli pro mě neuvěřitelně zábavné.Hra je tím pádem pro mě o level výše než její o 2 roky starší a hratelnostně neuvěřitelně sterilní "kreslený" princ jež vyjma výraznějšího grafického stylu nic moc převratného nepřinesl.Příběh byl taktéž nezajímavý(hlavně jeho prezentace byla dle mého názoru vcelku katastrofální) ,herní náplň byla neuvěřitelně stereotypní skákací části byli neuvěřitelně osekané a zjednodušené(trošku jsem si připadal jako v assassins creed kde má ale zjednodušení skákací/parkourové mechaniky své opodstatnění-není to (alespon v první řadě) skákačka.
-
-
Čo sa POP Forgotten Sands týka, tak imho oveľa vydarenejšia bola PSP verzia. Asi to bolo tým, že pri tejto 2D skákačke nebili nezvládnuté produkčné hodnoty tak do očí a hru ťahala iba výborná hrateľnosť. Len škoda nevychytanej obtiažnosti, keď na jednom úseku to bolo celkom peklo. Ani netuším akým omylom som to asi na 50x urobil... *7*
A pri cellshadovom princovi sa s Tebou nezhodnem. Dlho sa mi nestalo, aby ma koniec nejakej hry tak dostal. Takže za seba hovorím, že by som pokračovanie príbehu Princa a Eliky videl veľmi rád. A kludne i za cenu vačšej linearity a dnes populárnej filmovosti.... *4* -
Je ti do 15 let, že? A o Warrior Within jsi ani nezavadil, že?
-
-
Prince z persie jsem hrál (a dohrál) všechny vyjma 3-tího dílu z roku 1999 (neměl jsem na to tekrát PC) ,tj včetně prvních 2 2d princů a samozřejmě i včetně Warrior Within...
-
-
Pak nechápu tvé myšlenkové pochody.
-
-
Jo, a tobě bude patrně čerstvejch 16, když tak trapně péruješ ty "děcka".
WW byl strašně pro dospělý. To se hned pozná podle spousty krve a kozatý prdelatý pseudogotičky v kovovejch tangách hnedka v druhý cutscéně *3* -
-
Já jsem narážel spíš na to, že WW je z roku 2004. Tudíž dnešní pubescenti jsou mimo obraz a deformovaní současným trendem stupidizace a zjednodušování her.
Jinak kozy a krev zapříčinily udělení ratingu M, takže oficiálně to bylo pro dospělé *4* -
-
Chceš mi vari povedať, že Warrior Within mal lepšiu skákačkovú časť ako Forgotten Sands? To ťažko. Osobne si tiež myslím, že čo sa týka plošinovkovej časti bol Forgotten Sands najlepší, ovšem u mňa je narozdiel od Vazbiča rovnako dôležitý aj súbojový systém a príbeh a v oboch týchto aspektoch FS brutálne pohorel a ďaleko zaostal za predchodcami.
Cell-shadový Princ mal najlepšiu atmosféru (imho presne takto mal vyzerať ten pravý Mechnerov snový, rozprávkový Princ) a aj súboje sa mi celkom páčili, len ten príbeh bol až na rozhovory s Elikou a samotný záver dosť biedny. -
-
Ne. Chci tím říct, že hry jsou čím dál tím jednodušší, což spolehlivě zabíjí všechny ostatní pozitivní kvality. V podstatě už jsem to v této diskuzi dříve zmínil: Už v PoP:TTT došlo k nějakému zjednodušování. Malovaný díl z roku 2008 byl sice hezký, ale tak jednoduchý, že se ho bojím označit za hru. A Forgotten Sands byla jakási snaha udělat pořádnou hru, ale příkaz shora očividně donutil vývojáře zjednodušovat. Mohla to být trefa mezi veselé SoT a brutální WW, ale nevyšlo to.
-
-
-
-
-
-
na konkurenčních webech jsou krapet bližší informace včetně traileru, screenshotů. Prý byl nový pop ve vývoji pod názvem Osiris, ale zrušili to. Tipuju, že mají nějakého prince v plném proudu rozpracovaného a koncem roku nebo příští rok se můžeme těšit na nových konzolích. Záleží kdy dostane pauzu assassin. Nebudou vydávat najednou assassina, splinter cell, prince, watch dogs a někde daleko by ještě mělo číhat beyond good and evil. To je moc podobných her najednou.
-
Mohl bych se zeptat zda někdo zkoušel hrát trilogii pod W7? Už dlouho dobu mě to láká jenže i když jsem měl originalní kopii Sand of Time tak po těch letech mě to DVD mechanika už ani nenačte a na Steamu je psáno že jen XP/2000 only... Takže povedlo se někomu trilogii zprovoznit pod W7 ? připadne i x64 ? Děkuji *4*
-
-
U Warrior within jsem nespustil originální hru (kvůli naprosto stupidní ochraně, která není podporována sedmičkami a navíc mi při pokusu o odinstalaci rozhodila systém), takže jsem musel na warez a tak jako vždycky hrát upirátěnou verzi. Ta šla v pohodě.
-
warrior within mi na w7 funguje
-
verze z gog.com by měla jet na W7 i 8...
-
-
Tady je velmi málo říkající video o novém projektu Ubisoftu.
https://www.youtube.com/watch?v=bWhJOpHJwtk -
Pro mě osobně odešla série s WW. To byl nejlepší díl. Žádné buzzna princátko, žádné barvičky. Jenom smrt a temně rudá či černá. Pak už to šlo se sérií z kopce.
-
-
WW paradoxně výrazně prospělo, že Mechner neměl rozhodující slovo. Díky tomu je to jedinečná hra. Ale kdyby se dneska někdo pokusil o podobnou hru, dopadlo by to jako řetězec one-button killů a akcí, s neustálým předpokladem neschopnosti hráče.
-
-
A ještě monstrózní počítání scóre a násobitel, pasti jak pro blbečky, fontány života by všichni našli.
-
-
Super ultra extremely important monster multi combo of mass destruction TO THE MAX !!!
-
-
-
až na to že princ byl vždycky pohádka, že ty jsi zrovna hrál jen tenhle emo díl je tvuj problem *6*
-
-
Až na to, hlupáčku, že já prvního prince hrál ještě na 386.....A jednalo se mi o srovnání s dalšími díly, kdy z Prince udělali opravdu něco nechutného.
-
-
akorát že ww není vubec pro serii prince typicky
-
-
Jasně. Pro prince je typická 2D grafika. A? Má se vývoj zastavit? A WW je takový, protože ho písky změnily. Ale to by jsi musel hrát ty hry....
-
-
-
-