Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Command & Conquer nebude mít multiplayer hned od spuštění, ale naznačil, že se s implementací tohoto důležitého prvku počítá v některém z updatů. Internet si to však vyložil po svém – singleplayer v C&C nebude!"

tak tohle sem nepochopil. takže nebude mit zezačátku singleplayer nebo mltiplayer?
    • Nebude mít ani jedno, vyjde jen klient kde si budeš moct vytvořit profil a chatovat s přáteli, takže vlastně taková sociální síť.
      • Tak to každopádně dnešní hra musí mít sociální složku to je základ bez propojení na FB by nešla vydat, to ostatní jsou už drobnosti to se doladí po tom hlavně to MUSÍ mít bezvadnej fríkúlínskej sociální net voe
  • Lawliet
    Já mám fůrt tendenci být uraženej jak malej fracek a říkat velice hlasitě ať si celej "Generals" strčej do pr*ele!
    • Ano! V tom případě jsi fracek.
      • ZvacA
        A že nás těch fracků je. :) To já si taky zvolám: " Ať si celej tenhle "Generals" strčej do pr*ele! "
        • walltar
          Já už tohle volám od Tiberian Twilight ...
  • Je zajímavé, jakou averzi si člověk k některému titulu vypěstovat ještě drahnou dobu před vydáním *4*.
    • vzhledem k tomu ze se jedna o CaC na tom neninic zajimaveho to je proste jasny a predvidatelny dusledek jasne priciny *3*
  • tak v Command & Conquer nebude multiplayer? jako fakt nebo na games.cz sirite nepravdy?
    • Tikov
      Se spletli, jaká hrůza, svět se řítí do záhuby, armáda pekel povstane, z nebe bude padat síra, hned po ní sýry atd.
      • jestli bude nadále ubývat lidí, kteří budou brát svou práci zodpovědně, pak ano, svět se řítí do záhuby. asi si to představuji jako hurvínek válku, ale nestačilo by si ty články před zveřejněním po sobě číst? :) já myslím, že by to tu armádu z pekel zahnalo zpět...
        • Tikov
          Možná stačilo, ale sám bych to asi po přečtení neopravil (aneb jak si člověk dokáže při znovučtní automaticky doplňovat/opravovat). Fce korektora je žel dnes už asi luxus.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit