Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dneska jsem to koupil,doporučuji,,,!!!!NEKUPOVAT!!!!Mám intel core i5 3.8ghz,8gb ram DDR3,2krát Geforce gtx760 v Sli a seká se to,zkoušel jsem zapnout jen jednu grafiku bez Sli módu v domnění,že to hra nepodporuje a beze změn,OPTIMALIZACE ŽÁDNÁ,ne špatná ale ŽÁDNÁ!!!.Dal jsem si skirmish s misema a hned při prvním útoku na mě,mi 5 lučíštníků zničilo 2 obléhací věže jednu s katapultem a druhou s balistou během 10 sekund,tak to už fakt děte do .......Nevím proč ale brána nejde zavírat ani otvírat jako v předešlích dílech,PROČ?!!!Prostě je furt otevřená i když mě dobývají,takže nepřátelská armáda mlátí do kamenné otevřené brány.Armáda při pochodu nevydá ani hlásku a to už vydávala tězká pěchota v prvním strongholdu,tak se mi tomu snad nechce ani věřít,je to pro rok 2014?Jednotky se stále prolínají a armáda nedrží formace i když jí nastavím.Jednoduše nestavějte opevnění,jak jsem psal,pár lučištníků vám zničí ihned balisty a 1 katapult na první kámen rozseká lučištníky na hradbách,po 3 kameni nemáte ani hradby a ted si představte 2 katapulty a 10 lučíštníků,nemáte šanci :DPaříl jsem všechny díly a nejlepší díl z přechodu na 3D,byli stronghold 2.To co bylo po tom,je jen parodie na stronghold a to jsem nevyjmenoval všechno,např.,kolik věcí ještě odebrali,zjednodušily a zmrvili základní,které fungovali v roce 2001 při prvním strongholdu.Nastavení grafiky jedine na nejvyšší detaili ,dáte li to na nižší,radši si zahrajte crusader 1 hd,protože tam za A,vše funguje :D a za B,grafika je se srovnáním stronghold crusaderu 2 rozhodně lepší.Podle mého toto je remake strongholdu 3,takže hrůuza a děs.Kdyby udělali stronghold crusader remake ale fakt remake se vším všudy jen hezčí grafikou,byl bych nadmíru spokojen ale srovnejte tuto hru a rome total war 2,který je konečně po roce oprav a 13 módama co mám kvůli jídlu,špíně ve městech atd hratelná pecka!!Vemte si bitvy,animace,dobývání hradeb a pak si to zahrajte ve STRONGHOLD CRUSADER 2!!!!! *16* A na závěr,,Jsem Nasrán!!
    • nudím se tak na tvoji neskutečnou sr4čku odepíšu ;)
      1. optimalizace je v pohode jedu na max vysoke fps, vyčisti si komp od sr4ček nebo se nauč skladat herní komp a nehraj to na na drevenym kompu
      2. prekryvani jednotek lol no a co, je jich tam tolik a jsou tak male že to nevadí. mne to napr. vadi v starcraft 21 ale tam to nikdo nerešil kupodivu protože to je nejlepší strategie na svete a ve vesmíru (ironie)
      3. oblehaci veže ti zniči behem 10 sekund no a co who cares, možna je to blby balanc nebo naopak dobry balanc kdo vi, tohle se stejne v kompetitivnim multaku hrat nebude a v sp je to fuk, pokud neumíš ochránit vez proti AI tak si lama
      4. zatvarani bran lol co to meleš, proste se otvira a zatvara automaticky a nepratele nemužou vejit protože pro ne je zatvorena

      Ano tahle hra ma nedostatky, ktere púopíšu jestli tady udelaji recenzi, ale nejsou to ty ktere píšeš ty *1*
    • vetšina z toho cos napsal jsou naproste kraviny, prosimte ty už radej nic nepiš
      • Odpověď na tvojí nehoráznou sračku,máš přidanou ve své nejhorší čtenářské recenzi světa,kdo se chce podívat jak si tenhle bourák protiřečí,ve strategii absolutní nováček a bude se ještě do mě navážet,je to odkaz na jeho op recenzi.
        http://games.tiscali.cz/stronghold-crusader-2-15182/ctenarske-recenze/do-utoku-606/
    • Při pochodu nevydá armáda ani hlásku,myslel jsem tím zvuk pochodu.
  • Tak jo stahl sem to ( Jo presne tak stahl!)a zahral.
    A vicemene to stoji porad za h*vno.

    Graficky to je proste oproti jedničce hnus a je mi ejdno, že to je naka 3d grafika když to vypada tak starsně. Navíc občas sem měl i lagy klidne 2sekundy lag a do toho low fps pri vetsi bitve a to mam PC co zvladá BF3 na 60fps na medium. Takže optimalizace taky bude asi dost odflaknuta (zase).
    Animace nepratelu vypadaj fakt naprosto odporně jak z roku 2000 opět stronghold měl animace atd.

    Dále tu máme třeba naprosto silene a neprehledne UI ve , kterym když už se vyznate tak je to strasne osekany oproti strongholdu.

    Někde jsem cetl, že AI je fakt skvělí. Tak to sem měl asi jinou hru, protože zase oproti jedničce proste kravina. př: Asi 4minuty mi trvalo než sem donutil aby jednotky zautočili na zed když sem si to približil tak jeden z nich mel v ruce krumpac, další dva se tam jaksi otaceli savlema do zdi a točili se tam jak káča a po chvilce se na to proste vyprdli a stali opodal. ( Byl to stejnej typ jednotky )
    .....To samí v bitvách pošlete 6 vs 6 rytiřu a typci se tam mlatej pul hodiny a z toho se vždy tak 2 neučastni a koukaj a mužete si na ne klikat třeba 10x at do nich jdou tak to funguje jen na chvilku. .....A je tam asi dalsich 50 veci co mi na tom vadi ale to už by bylo na 2 A4. Na strongholdu 1 to vubec nemá ale je to pořád od ty doby nejlepší co udělali, ale porad nechapu jak je tohle možný, proste vyvojaři sou opravdu neschopní.
  • NumberFiveAlive
    doufam ze to nebude stejna srac*a jako stronghold 3, ze strachu jsem to radsi ne-predobjednal :D
  • Mato1987
    Hmm, planetary annihilation a stronghold crusader II behom jedného mesiaca a ešte nedávno oznámený tretí blitzkrieg, kurnik nejako to nestíham registrovať, náhly prílev kvalitných stratégií behom jedného mesiaca.
    Som zvedavý kedy sa chystá blizzard ohlásiť Legacy of the void :)
  • Prosím bože, ať se to povede.
    Já si pro ně zajdu jestli ne................S.T.A.R.S.......
  • Docela bych si zahrál na PC i nějakou aktualní hru, to co vychazí z KS je naprostá katastrofa, že se nestydí vydávat hry, které vypadají jako deset let staré hry a možná i více. Peněz tam lidi sypou a pak dostávají budgety jako to, Wasteland nebo Divinity, které při zoomovani vypadá jako barevný blijanec *11* Doufám, že Vávra nezklame...
    • Stronghold Crusader 2 není kickstarterový projekt. Hra využívá podobný engine jako u třetího dílu.
    • p.s.
      (tam dostanes nalesteny lejno)
    • konzole jsou pro tebe to pravy
      • konzoli nemám a neplánuji, takže zkus nějakou jinou radu...
        • Sims 4 ? *7*
  • mne se to líbí (z gameplayu) jen jsem nepochopil pointu te hry. to jen stavite pevnost a pak dobijete souperovu pevnost a pak porad dokola? neni to po chvilce repetitivní?
  • Morraw
    Kdyby to byl early access, tak neřeknu půl slova. Tohle ale bude chtít ještě dost poladit. Do strašného S3 to má daleko a tu spojitost se Strongholdem tam fakt cítím. Ale fakt doufám, že na tom ještě zapracují a ostatním, kdo nad tím uvažují bych doporučil počkat.
    • Počkat? Jo ho hó! S rumem a šavlí, získám co chci! :D
  • hram 5 minut a zrazu ma začnu napadať vojska..a kazdych 5 minut dokola..nemam ani dostatok času vklude si postavit mestečko a farmy atd..toto neni hra pre môj relax ale na nervy..sorač..stary stronghold mal ine čaro:)
    • Máš tam sandbox a v skirmish modu peace mode az 30 minut, stačí se koukat :)
  • Já víceméně souhlasím s hodnocením na steamu (mostly positive 249/78), hra není hrozná jak jí tu popisujete..
    UI navrhoval blbec, grafika zastaralá a to že zeď padne na 1 ránu se mi taky nelíbí, ale hratelnost je stále solidní a AI chytřejší.
    V dnešní době portů z konzolí a free2play sraček by jste za takovou hru měli být rádi, už nikdy nevznikne něco tak dobrýho jako byl původní stronghold crusader a nebo AOE2.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit