Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wau, vysoká úroveň diskutujících pokaždé, když se někdo rozhodně říct: "raději se zaměříme pouze na jednu platformu než udělat multiplatformu v ne tak dobré kvalitě".
  • Nebudu psát diakritiku do nicku - kde jsi to viděl, mg?
  • ale nehádž flintu do žita , mne sa prvý aj druhý far cry lúbil :)
    uvidíme čo sa vyklube z tohto tretieho dielu.
  • Mechwarrior_bw
    FC bola výborná hra pokial ju vyvíjal Crytek, akonáhle sa dostala do rúk ubisoftu ide a pôjde dolu vodou. To ako dokázal ubisoft sprzniť zabehnuté série je skoro neuveritelné - ak niečo hráčov ubisoft naučil tak to, že žiadne série nie je tak dobre naštartovaná aby ju vo velmi krátkom čase nebolo možné zmeniť na mainstreamový balast.
  • Veskoslav
    Máš tam chybu v nicku. Mělo by být Veskoslave, ty vocasi:)
  • Hmm, a ako silne protežovali že to nebude žiadny konzolový port, že by som zrušil predobjednávku?
  • Eh, hello captain Obvious... Nech si tyhle sr*čky pro sebe, slyšeli jsme to tu 1000x!
  • Calm the fuck down!
  • těšim se ale je to hrozně barevně přeplácané
  • Veskoslav
    Já jsem to pochopil, prostě naražíš na to, že jsem nazval FC 3, že nejspíš bude konzoloidní sra*ka ala CoD a "svaluji" vinu na konzolisty.
  • Stormangels
    No to ty sem taháš politiku :-)
  • Ringwraith
    Vždycky se najde tvrďák, co nepochopí joke.
  • Veskoslav
    Proč se vždycky najde někdo, kdo sem musí tahat politiku.
  • Ringwraith
    Správně! To konzolisti dali Davidu Rathovi miliony do krabice od vína!
  • Ataker
    No jo, ale kolik lidí tady tu věc přehlíží... proto jsou konzolisti ti špatní a né vývojáři.
  • Veskoslav
    To jsem někde napsal? Za toto může Ubisoft a jeho politika.
  • Ataker
    A ještě to všechno hoď na konzolisty, že za všechno můžou a bude to hotovo
  • Veskoslav
    Osobně bych si ho rád vyzkoušel. Far Cry 1 skvělá, dvojka taky, ale tu bohužel zabíjeli nesmyslené respawny nepřátel, nudné ježdění z místa X na Y, AI nepřátel jak v plošinovce, tak jsem se i těšil na FC 3. Ale po tom, co se o tom napsalo, tak mi to přijde jako špatná kopie CoD.

A i když vlastním Xbox, tak stejně bych to raději hrál na pc.
  • Myslím, že většině PC hráčů leží nějaký CoDkoidní Far Cry mulťák u zádele. *5*
  • Muj názor je, že to bude stát zaprd...snad to překvapí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit