Přejít na výpis diskuzí
Připravte se na multiplayer betu Far Cry 3 ...ale jen na konzolích
18.5.2012 | Adam Homola
46 příspěvků
-
Ubisoft ma mozna smutne prvenstvi v tom,jak vede valku proti PC hracum.
Jejich novy Farcry si muzou klidne strcit za klobouk, uz dvojka byl krok spatnym smerem.
Stejny osud ostatne postihnul i Crytek s jejich Crysisem 2. V honbe za konzolovym dolarem domrsili co se dalo a tak nejak predpokladam,ze Ubisoft udela to same.
Takze nez hru od Ubisoftu to radeji knihu *4* -
-
To je otázka přístupu. Pro mě třeba je dobrá kniha skoro pokaždé lepší než dobrá hra, a to platí pro herní skvosty. Takže s tímhle přístupem bych si moc her nezahrál. *3*
-
Nesouhlasím s tvrzením že hry od Ubisoftu horší než kniha:) Poslední Raymen je naprosto luxusní záležitost od Ubisoftu. Skvělá cena a konečně neměl MRDa.
-
-
Asi jim to na konzole nedalo dostatek a na pc nakonec museli. Jen tipuji.
-
-
-
Myslím, že většině PC hráčů leží nějaký CoDkoidní Far Cry mulťák u zádele. *5*
-
-
Osobně bych si ho rád vyzkoušel. Far Cry 1 skvělá, dvojka taky, ale tu bohužel zabíjeli nesmyslené respawny nepřátel, nudné ježdění z místa X na Y, AI nepřátel jak v plošinovce, tak jsem se i těšil na FC 3. Ale po tom, co se o tom napsalo, tak mi to přijde jako špatná kopie CoD.
A i když vlastním Xbox, tak stejně bych to raději hrál na pc. -
-
Vždyť máš PC úplně na h*vno.
-
FC bola výborná hra pokial ju vyvíjal Crytek, akonáhle sa dostala do rúk ubisoftu ide a pôjde dolu vodou. To ako dokázal ubisoft sprzniť zabehnuté série je skoro neuveritelné - ak niečo hráčov ubisoft naučil tak to, že žiadne série nie je tak dobre naštartovaná aby ju vo velmi krátkom čase nebolo možné zmeniť na mainstreamový balast.
-
-
ale nehádž flintu do žita , mne sa prvý aj druhý far cry lúbil :)
uvidíme čo sa vyklube z tohto tretieho dielu.
-
-
-
-
Takže serreme na pc, doufám, že pak budou pc hráči srrát na Ubisoft. Stejně to bude nejspíš konzoloidní s*ačka ala CoD, kdy je pouze název Far Cry....
-
-
Ta závist. No jo no, to známe neboj. *3*
-
-
Ano závidím a sere mě, že Ubisoft se vykašlal na pc platformu a když se nevykašle, tak tam hodí MRDa. Ale takový Rayman ji nemá a prodalo se ji stejně jako na konzole.....Protože kvalitní hry si lidé koupí.
-
-
Nepruď taky pořád s tou hrou pro infantily..:-D Už minule jsi pyčoval, jak jsi se u toho královsky bavil...
-
-
-
Eh, hello captain Obvious... Nech si tyhle sr*čky pro sebe, slyšeli jsme to tu 1000x!
-
-
Máš tam chybu v nicku. Mělo by být Veskoslave, ty vocasi:)
-
-
Nebudu psát diakritiku do nicku - kde jsi to viděl, mg?
-
-
Idnes diskuze?:)
-
-
-
-
Calm the fuck down!
-
A ještě to všechno hoď na konzolisty, že za všechno můžou a bude to hotovo
-
-
Správně! To konzolisti dali Davidu Rathovi miliony do krabice od vína!
-
-
Proč se vždycky najde někdo, kdo sem musí tahat politiku.
-
-
No to ty sem taháš politiku :-)
-
Vždycky se najde tvrďák, co nepochopí joke.
-
-
Já jsem to pochopil, prostě naražíš na to, že jsem nazval FC 3, že nejspíš bude konzoloidní sra*ka ala CoD a "svaluji" vinu na konzolisty.
-
-
-
-
To jsem někde napsal? Za toto může Ubisoft a jeho politika.
-
-
Co čekáš za reakci, ty vole, když jediný, co ti padá z držky u každýho článku "konzoloidní sr*čka" a další pýčoviny.
DEBILE! -
No jo, ale kolik lidí tady tu věc přehlíží... proto jsou konzolisti ti špatní a né vývojáři.
-
-
-
-
Ach jo, UbiSoft už zase začíná... Většina jejich titulů je celkem kvalitní a některé jsou doslova výborné, ale s takovýmhle přístupem se ani nedivím, že jim to na PC radši všichni stáhnou (beta by měla být pro všechny platformy, a když se to vyzkoušení na jednu z nich nedostane, hráči se naštvou, že nemaj stejný podmínky a už se holt zařídí sami).
Navíc, zrovna tahle trojka je taková, no nemám z ní nejlepší pocit, je mi jasný, že starou dobrou jedničku nepřekoná. -
-
bohuzel, tohle neni nic noveho, ze PC hraci dnes uz nemaji stejne podminky jako konzoliste. UbiSoft neni jedina firma, ktera to takhle dela, ale je to jedina firma, ktera to dela v tak velkem meritku. Tim myslim to, ze dava tvrde najevo PC hracum, ze to pro ne neni skupina zakazniku na kterou by meli brat ohled. Ale tuto "politiku" tu mame od doby co vysel Xbox360, primarne hry na konzole, potom udelat porty, rict ze to porty v zadnem pripade nejsou, ale aby nikdo pred vydanim neodhalil, ze se o port opravdu jedna tak na PC nejsou dema a bety. A hlavne take dema a beta verze nevychazi, protoze jsou to proste porty a PC verze se udela az se dokonci konzolova
-
-
No tak podle mně nevychází dema ani bety hlavně kvůli pirátům, kteří když cracknou exáč z dema , nemají pak problém s plnou hrou. Jestli chcete nadávat na to, že přístup k hráčům na konzolích je jiný než k hráčům na PC, nadávejte, ale je to spíš podle hesla " jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá". proto jsem už před pár lety přešel z PC na konzoli a nemám žádný problém s výběrem her - dema a trialy jsou běžně k dispozici ( sice ne u všeho, ale je toho dost).
-
-
-
Mozna by UbiSoft udelal lip kdyby zacal vydavat uz jen na konzole a neku_vil PC hry a zbytecne nenas_aval PC hrace. Zajimava logika, vydame hru na konzole i PC, ale beta verze a dema budem vydavat jen na konzole a nakonec se vzdy rekne, ze PC verze neni port, ale ze se na nem pracovalo zvlast *1* ja nevim, ze ti vydavatele a vyvojari se nauci vzdycky nejakou tu pisnicku, kterou potom vsichni zpivaji. At si s tim delaj co chtej, stejne me ta hra moc nezajima kdyz to dela ubi
-
Ať si to nechaj, není beta pro všechny platformy, nekoupím ani nestáhnu *1*
-
:/ PC na druhé koleji .....
Proč jen se obávám že to bude slátanina toho co právě letí ? -
Hmm, a ako silne protežovali že to nebude žiadny konzolový port, že by som zrušil predobjednávku?
-
Doprd.le....Ad to udělaj i na PC a ad to udělaj pro všechny jako Blizzardi s Diablem omg...
Těžko si udělám obrázek o tom jestly mě to bude bavit či ne atd když se mohu podívat jen na videa..To se jim na to rovnou vy.eru s tímdle přístupem!! -
Multiplayer mě u takových her nechavá úplně chladným ,zda se mě to nebo tet multiplayer se*ou uplně do všeho?