Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hababapapa
  • KokyMetalGear
    Předobjednáno *4*
  • proc bych si mel vybirat tridu? kuli tem 8 skillum?
  • -Upozornění na SPAM-
    Nazdar lidi,
    pišu zde kvuli zviditelnění na YouTube, tekže kdo
    by chtěl pomoct, odběr zde :http://www.youtube.com/user/Blako197?feature=mhee
  • Jojo taky Zero. :-) Ale soldier byl fajn v jedničce určitě bude i tu.
  • sakra já se tak těším *1* napřed za zera, pak za solidera a pak za sirénu... jaj už ať je to venku *14*
    • A gunzerker jako co? :-D
      Takovy Brick mi v 1.dile prisel jako nejvetsi prekvapeni.....az jsem ziral jak me bavilo mlatit enemaky holyma pestma. Ten zvuk co to delalo mi pripomnel Rockyho jak mlatil do masa na jatkach :-D.
      • ten ej pro mě zatím poslední na řadě, ale jako jo, pokud to bude taková hra, na jakou to vypadá, rozhodně chlapec neutře *2*
  • Keyz
    Tak snad tam ten odstřelovač bude více použitelný než v prvním díle.Tam bylo dost malých prostorů kde odstřelovací puška byla na prd a záložní pistole byli dost slabé.
    Například v aréně kde mně hodil odolný Skag to bylo utrpení.
    Pak když jsem přišel s kulometem za vojáka tak to byla pohoda,protože ten kulomet prostě pořád střílel a střílel bylo hotovo.
    • tak jestli myslíš quest se Skagzillou, tak ta se dala pohodlně sundat ze stěny arény, stačilo se nechat jednou zabít.... sice to ubralo nějaký money, ale zilla tam zůstala... a co se týče sniperky v jedničce, parádní věc... jakmile člověk natrefil na pořádnou flintu, vyřešilo se hodně problémů na dálku, nebo aspoň zredukovalo tak, aby člověk mohl zbytek snadno dokončit zblízka... já jsem chodil s kombem revolver-snipa-rychlá assault rifle + dodatečně nějakej ten raketomet nebo emzácká pulska s vysokým dmg a šlapalo to jako hodinky *2*
      • Fearsome Volcano a Hellfire SMG s vysokým fire rate od Maliwanu, v záloze jsem měl maximálně tak corrosive brokovnici pro kamarády z Crimson Lance. Tahle trojice vyřešila vždycky všechny problémy.
    • Hunter byl nejlepsi s revolverem :-D Ale souhlasím ta odstřelovačka tam byla málo kdy opravdu využita.
    • Mně to právě přišlo podstatně jednoduší s Hunterem po tom, co jsem hrál za vojáka. Většinou jsem puckal headky s ostřelovačkou a na blízko jsem puckal headky s revolverem. *2*
      • Jsem spíš zvědavý, jak na tom ty postavy budou oproti B1! Vlastním B1-GOTY a projel jsem to zatím jen za sirénu a huntera! Mým favoritem je hunter, takže očekávám od Zero postavy přinejmenším srovnatelnou radost z lovu! V podstatě je to jedno, jakou zbraň používám! Faktem je, že při hraní za huntera jsem nejčastěji používal revolvery (hlavně žíravé), brokárny (nejlépe S§S nebo hořlavé či výbušné) a sniperky (FearSome Orion v tmavě oranžovém vydání umí metat blesky jedna radost a rozrážet houfy).
    • zdeeneek
      Ja chodil vsude se sniperkou, i v uzavrenych prostorach to slo. Pokud uz to bylo o hubu tak jsem vytasil sekundarni zbran - to jsem pouzival neco s velkym rozptylem na blizko, vetsinou nejakou brokarnu, obcas stacil i nejakej vykonnej revolver.
    • Tak i jako odstřelovač není problém mít v záloze pár těžkých zbraní...
      • Keyz
        Na to ale nemá Hunter dovednosti.Nezkoumal jsem jestli dovednosti hrají takovou roli.Dle toho co tu čtu asi ne,když někdo tahal kulomet jiný samopal atd.
  • Ahoj trochu off-topic. Chtel jsem si koupit B1 vcetne vsech datadisku v obchode, ale byl jsem nemile prekvapen, ze pouzivaji securom ochranu. Mit dvd v mechanice mi nevadi, ale mit rezidentni sracku! v pameti i kdyz nehraji, tak to nikdy. Takze jsem se rozhodl, ze bych si koupil hru napr. v UK. Nevite, co tam maji za ochranu?
    • doufám že mě za to neukamenujete ale tak co už, B1 + všechny DLC jde hrát v kooperaci online přes gamespy ve hře i s cracklou hrou. Pak na to existují programy jako tunngle tak garena kde se to taky ještě občas hraje ale na gamespy těch lidí hraje ještě dost, řešil jsem něco podobného s kámošem kdy já to měl koupené ale on to nechtěl kupovat právě taky kvůli securomu. Nebo je možnost si to koupit na steamu.
    • Hm proc to nekoupit ze Steamu, zvlast pokud bude nejaka akce?
      Ja to tam koupil za cca 15 EUR a jedina ochrana je to,ze ti musi porad bezet Steam, coz mi osobne prijde pohodlnejsi nez placka v mechanice.

Samozrejme pokud by Steam padl,tak bych asi prehodnotil svuj nazor,ale to se asi hned tak nestane (ten pad steamu).
      • Vsechny hry ze Steamu jdou spustit i v offline rezimu. Samozrejme MMO hry vyjimaje *2*
      • Onehda jsem koupil jednicku na Steamu (GOTY verze vč. vsech DLC) za 7,5€ takze doporucuju ockat zase na akci *3*
    • Zkus hádat ...
  • Jsi nula....psst nikomu to nerikej.
  • MrSanta
    Commando to jistí, akorát s vývojem postavy to bude horší. Těch skillů mě tam láká příliš mnoho *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit