Připravte si mozkovny, vesmírný konstrukční simulátor Kerbal Space Program se dočká pokračování
-
doufám, že bude hra přístupnější, protože jsem se do ní snažil několikrát proniknout a snad nikdy jsem neměl čas študovat stohy textu, abych něco byl schopen v téhle hře udělat
-
-
Hurá, přistál jsem úspěšně na Měsíci, vystoupil s panáčkem, nastoupil a vrátil se zpátky a tím pro mě veškeré úspěchy skončily. Nějaké další planety? Absolutně bez šance. Tím pádem se na dvojku těším.
-
-
CO to je? hra s Alzákem v halvní roli?
-
-
No neber to :D Vystřelit alzáka na oběžnou dráhu kolem Slunce, odkud není návratu..
-
-
nebo rovnou do něj
-
-
-
jednotku som si svojej doby užil, verím, že dvojku spravia lepšiu a väčšiu.
-
Po dlouhy dobe zase hra na kterou se muzu tesit.
-
Mno ta "dvojka" trochu zni jako mod Insterstellar. Doufam ze to zase nebude vykradacka, jiz existujicich, modifikaci jako vsechny doposudni DLC.
-
-
Bohužel tenhle koncept vždycky znamená, že tam chybí spousta přirozených samozřejmostí. A modeři je většinou udělají dříve.
-
Tak dělá to jiné studio ne? Takže bych nečekal jen upgrade, ale že to bude překopané od nuly.
-
-
Za mne největší překvapení Gamescomu ... držím palce
-
s KSP jsem strávil asi stokrát víc hodin než jsem původně očekával a nelituju. luxusní věc.
-
-
doporucuju realism overhaul :D
-