Přejít na výpis diskuzí
Přišel čas kolonizace Afriky ve Victoria II: Heart of Darkness
17.4.2013 | Aleš Smutný
13 příspěvků
-
Jo, to byly ještě časy, kdy člověk mohl o sobě hrdě prohlásit, že je bílý Evropan a nebyl hned nařčen z projevů rasismu. *1* Jinak určitě vyzkouším, původní hra mě minula.
-
-
a proc by nekdo mel byt hrdy na to, ze je bili? nebo cerny? nebo gey? to je naky uspech, nejake umeni, to se tim vazne potrebujete pochlubit? je snad vase zasluha komu jste se narodili? (reaguji hlavne na Enucleatus)
-
-
Kde tvrdím, že by někdo MĚL být hrdý? O čem píši je to pokrytectví dnešní doby, kdy se v médiích přetřásá "hrdost" všech, krom bílých, které je označené naprosto nelogicky za rasismus.
Každý by měl být rád za to, co je. Evropan evropanem, afričan afričanem a asiat asiatem. Jedině tak spolu dokážeme vyjít.
-
-
Celkově je dnes v módě pět ódy na hrdé afričany, asiaty, gaye, lesbičky ale nedej bože, aby o sobě někdo prohlásil, že je hrdý běloch... To hned létá Hitler sem a Hitler tam :))
Ale na hru se těším, jako nakonec na všechno od Paradoxu *14* -
-
Rascists, to hell with you. All men were created equal...
-
-
Co konkrétně tady padlo za rasismus? Můžeš mi to prosím vysvětlit?:) Děkuji!
-
-
Nothing. It was just my lame attempt at trolling.
-
-
-
-
Hehe tahle hra by mne mohla bavit z hlediska toho, že studuji rozvojovou spolupráci... :-)
http://www.youtube.com/watch?v=bNpBM1APaL0 -
-
aaahahaha! studuji? rozvojovou spolupraci? jooo jooo... stejne tak jako muzes jit studovat stejne uzitecny obory, jako je napr. enviromentalistika nebo genderova studia =D Proc na tu vysku vubec lezes, kdyz musis studovat neco takovyho, aby jsi mel titul?
-
-
Já bych spíš řekl, že ho tenhle obor zajímá a proto ho studuje.
-
-
-
-
-
tohle si urcite zahraju, victoria je jedna z nej strategii co jsem kdy hral
-
OT: Heart of darkness je jeden z mala klasickych romanov, co je dnes citatelny aj v povodnej verzii a stale velmi chytlavy. Ak tam zanesu myslienky kulturneho boja medzi povodnymi obyvatelmi a kolonizatormi, motivacie hraca a postav tak to bude naozaj zaujimave, len ako to dostat to strategie ze :D
-
Mělo by se to spíš jmenovat Heart of Bright dawn.