Přejít na výpis diskuzí
Přispět na české RPG Kingdom Come můžete konečně i na webu hry
25.4.2014 | Adam Homola
100 příspěvků
-
doufám že bude moźnost zvolit si povolání opráváře středověkých toalet
-
-
Já doufám, že tam bude hackování. To je taková svěží novinka, kterou ve hrách člověk jen tak nevidí.
-
-
No já myslím, že háčkování by tam nemělo chybět.
-
-
takový středověký mario.
-
-
Uz jsem to psal driv, mam takove podezreni, ze tohle mozna nestastne zpozdeni je paradoxne vysledkem neuveritelne uspesne kampane. Jakoze od kickstarteru uplynula strasne dlouha doba, na paypalovy obchod se cekalo dlouho, podporovatelum i fanouskum dodavali v poslednich tydnech pomerne malo novinek – skoro jako by samotny Warhorse zaskocil zajem a vybrana castka. Prijemne starosti, pokud tomu tak je.
-
Krásný obrázek na titulní straně. Hned jsem věděl, čeho se týká.
-
jsem zvědavý jestli se pude hodit do plavek a vykoupat v tom rybíku pod hradem *4*
-
-
těžko, když tam jsou piraně
-
-
spíš jsem zvědavý, jestli dodrží to co kritizoval na Skyrimu a když vlezeš do vody v drátěné košili či plátovém brnění, půjdeš okamžitě ke dnu
-
-
-
Velký dík D. Vávrovi a ostatním členům Warhorse za to že pořádají veřejné přednášky. Vývoj her se u nás neučí a učit asi dlouho nebude, proto je fajn že to pár lidí vzalo do svých rukou. Klíďo bych od toho vousatýho pána zkousnul i nějakou knížku (série Game Industry fakt docela bída, myslím že by se toho Dan měl ujmout sólově)
-
to už tam maji 1.8 mega jj nebo jim chybi do 2m ?? :D: D a kde ste našli ty 3 nove screeny na jejich webu nemužu jet nikde najit ?
-
-
jo ale v dolarech, což je v přepočtu asi 1,1 mil. liber, zvedlo se to tak od 100k
-
$1,845,622
-
-
kde zveřejnily ty 3 nove screeny jako ?, na jejich webu to nikde není
-
Ať tam daj českej dabing a beru collectorku
-
-
Moderná prasočeština se tam nehodí...
-
mohli by zas zlanařit Vašuta jako do Mafie.. nebo alternativní varianta, Pavla Dobrovského, když je mu hrdina tak podobný *4*
-
-
To je Pavel asi hodně drahej, když je další streatch-gole na herce za 2 miliony.
-
-
Tak ono logicky cele ty 2 miliony nejdou na herce ale rozdil mezi 2 miliony a predchozim stretch goalem, ze ano? :)
-
no, Morgan Freeman to za 2 mega asi nebude
-
-
Co víš... třeba tam nakonec budou muset dát ty černochy a nic jinýho jim nezbyde.
-
-
-
No ta druhá varianta nevim, leda že by měli v plánu vydat Gay Edition
-
-
-
Nedávno vybrali takovej balík, hned nato uspořádali pro sebe obrovskou žranici s drahým chlastem, na které nechyběly ani ******, a už znovu žádají o další peníze. Pane Vávro, to už jste stihli prochlastat a pro šu***? Nebo jak si to mám vysvětlit?
-
-
Ano, presne tak to je. Ty ***** byly fakt spicka, docela se nam uz styska, tak potrebujeme dalsi $$$.
-
Voltmetr byl vždycky vocas.
-
Tys byl ta **** že to víš jako z první ruky?
-
Ale jako vtip dobrý.
-
Nijak si to nevysvětluj, stejně bys to nepochopil.
-
Vysvětlil bych to tak, že ty jsi nechápavý a závistivý vypíčenec.
-
-
Hlavně že jsou patrioti jak říkají, Ale ani blbý stránky nemůžou být CZ.
Hrůza to podporovat nebudu. -
-
Tak to jsou v haji!
Co bez tebe budou delat? :D
A jeste me dostalo "byt CZ". Byt Czech? To tvuj komentar uzasne podtrhuje.
Hlavne, ze jsme patrioti. -
Ale z torrentu si to jistě stáhneš mezi prvními, viď? *7*
-
-
To by hrat nemohl. Vzdyt to nema cesky dabing! Ta ostuda. Ta potupa.
Vzdyt by musel cist! To po nem nemuzes chtit.
-
-