Přejít na výpis diskuzí
Příští Hitman se vrátí ke kořenům – otevřenému světu a nelinearitě
16.1.2014 | Ladislav Loukota
51 příspěvků
-
Není třeba mi děkovat za tento skromný zázrak, jež jsem pro vás udělal. Své věrné ovečky vždy vyslyším.
-
-
Hallelujah!
-
Ježíš ? Ten už nemůže do ničeho mluvit. Je na vojně.
-
Dneska do postele v devět.
-
-
Ta byla v jeho věku. Ne jeho matka. Máš v tom guláš.
-
-
Tak si to s nim chce asi v 9 rozdat :D
-
-
-
Zařiď prosím ještě ty Demons Souls II a Last Guadiana pro PS4
-
Dobře ty!
-
Teď ještě prosím zlikviduj Bethesdu
-
Ze ty uz jsi zase potaji premenoval mineralku na vino?
-
Ježíši vole, di domu...
-
Tohle splnis, ale kdyz sem potreboval jiny veci, tak ses na me vykaslal, takze vis co ? Nas*r si
-
Jéžíši, proč máš skrytou identitu. Ty snad něco skrýváš?!
-
-
Turínské plátno.
-
-
verim, ze Buh je v kazdem z nas, ale mohl bych te slusne pozadat, aby tohle jmeno nepouzival ?
-
-
Mé dítě, copak mě nepoznáváš? To jsem já, tvůj spasitel, král králů, beránek Boží, vykupitel Izraele, syn Boží. Otevři mi své srdce a nebuď jako Tomáš.
-
-
takze ty zabijis denne hromady palestincov aby zidia mohli kludne spavat? Ty budes skutocny spasitel vyvoleného naroda.
-
-
Někdo letos nedostane na vánoce žádný dárek.
-
-
Nic se nemá přehánět.
-
-
-
Infernus dominus
-
Ave Satan.
-
-
-
Tajně jsem se k tobě po večerech modlil, abys vydal editor map k Blood Money. Ale tohle je přímo zazrák! Díky, bože. *4*
-
-
To musis rict tatovy a ne jeho synatorovy *3*
-
-
-
milujem tieto kecy a nakoniec z toho bude absolution 2
-
-
Moje oblibená firmička to asi vezme do správných rukou. Hudbu by zase mohl dělat Jesper Kyd...
-
No ja bych k tomu jenm rekl "Dokud neuvidim, tak neuverim"
-
Čet jsem o tom dneska ráno a hned vedle kafe to byla ta nejlepší věc, co mi rozsvítila den. Absolution se mi líbil hodně, ale chybělo mi tam přesně to, co teď slibujou - víc exotiky, víc prostoru, víc volnosti. Chci, aby to byl zas "simulátor" vraha! *14*
-
Snad se vyvarují velkých přehmatů z Absolution a víc se budou soustředit na krytí převlekem, protože schovávání se za překážky mi u Hitmana přišlo dost mimo. Nemožnost si zvolit své vybavení, aj.
Pokud se vrátí ke konceptu Blood Money, bude jen dobře. Strašně rád bych si zahrál silného následovníka, klidně i se slabším příběhem, ale silným gameplayem. -
-
Presne muj nazor!
Snadbox Blood money s grafikou Absolution a pouziuvani prevleku tak jako se to standardne delalo (ne jak to melo absolution, ktery jsem kvuli tomu ani nedohral) a jsem spokojen. Na pribeh dlabu. Design misi je daleko dulezitejsi. A hlavne: pocet cilu=pocet mrtvol. A ne ze za sebou necham bordel.
Silverballer s tlumicem, injekce a miny staci, nic dalsiho neni potreba.
-
-
ja absolution ani nedohral, proste to uz nebylo ono a to tahle serie je jedna z mych nejoblibenejsich. duvody:
-linearni tuneloidni mise
-prilisny duraz na plizeni
-nemoznost si vydelavat a kupovat zbrane a vybirat vybaveni pred misi
-prilisny duraz na pribeh a filmovost -
-
obtížnost by měli zvyšovat tím, že NPC se zvyšují hitpointy (a ne jejich počet), mají rychlejší reakce, trochu by mohli slyšet a vidět. Taky by si zasloužili takovou AI, jakou předvedlo Rage.
-
-
Bojím se ale, jak dopadne nový Thief.
-
Osobně bych přivítal, kdyby bylo možné vrátit se k systému tří savů kdekoliv a zrušit jednotlivé checkpointy. Otevřený svět si mi pro universum Hitmana příliš nezdá, ale můžou překvapit.
-
-
Checkpointy zrušeny budou je to v článku. Otevřené levely byly v hitmanovi 1,2,3, a 4 jen pětka byla lineárnější.
-
-
okay, tohle je fajn... napíšu příspěvek, ale nehodím ho jako reakci pod to, co chci.. než stačím napsat do reakce, kam to vlastně patří, původní příspěvek mi zmizí *1* well done
-
-
well played, games.cz, well played... :D
-