Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no konečně, pak si počkám na nějakou kompletní edici a konečně si to zahraju. TLJ je má nejoblíbenější adventura. Nevím jestli toto vydávání epizod je marketingově a komerčně dobrý tah. Myslím že spousta lidí jako já si raději počká na finální produkt, než si to kupovat po kapitolách, ale můžu se mýlit. Ale chápu to i u her jako Kingdom Come, kde ten plánovaný rozsah je obrovský.
    • PLuto.petr
      Mám úplně stejný názor. Až na jednu výjímku (ale to spíš ze zvědavosti) jsem zatím vždycky vydržel, až byla celá série hotová...

      EDIT: Pravda, u Vampyre Story jsem udělal taky vyjímku, ale tam bylo prakticky od začátku jasné, že druhý díl nebude...
  • Tanatonaut
    Než přišla první episoda, byl to must buy. Poslední díl mě nechává absolutně chladným. Nejvíc mě naštvalo, že se nevěnovali těm padesáti tisícům nezodpovězených otázek z Dreamfall: Longest Journey, o kterých fandové asi 9 let hojně diskutovali. Smetli to ze stolu tím, že ztratila paměť. A k minulým záhadám přidali milion dalších. Nechápu. Plus jsem žádný z těch tří dílů co jsem hrál nedostal nad 25 FPS. A to mám slušnou grafiku.
  • Nejlepší adventurní série, dneska večer ji asi začnu hrát celou pěkně pomalu od začátku, lahev lepšího vína u toho samozřejmě nesmí chybět.
    • Já jsem nejšťastnější hráč na světě, pro mě vždycky byly nejlepší adventury TLJ a Syberia a dočkam se nakonec obojího.
  • Zeptám se toho, kdo hru hrál. TLJ je (stejně jako u kolegy Drizzta), jedna z mých nejoblíbenějších adventur vůbec. Pokračování jsem bohužel nikdy nedohrál kvůli šílenému ovládání (a částečně i kvůli grafické stylizaci). Říkejte mi purista, ale point 'n click je point 'n click. Ke kterému dílů byste tedy Dreamfall Chapters přirovnali?
    • DC bych přirovnal k Dreamfallu, ale v podstatě jde o interaktivní film, ve kterém můžeš dělat hromadu rozhodnutí. Na průběh zatím moc vliv neměly. Někdo o DC mluví jako o walking simulátoru a má bohužel pravdu. Z prvních čtyř kapitol vyplynula velká spousta otázek a nejasností a teď je mají? v plánu v poslední kapitole vysvětlit. No.... já se poslední části docela bojím a je škoda, že už k ní předem budu přistupovat skepticky. Jako "adventuru" bych jí ohodnotil 6/10. První díl je nejlepší.
      • Life is Strange je mnohem lepší hra, a i když není graficky na bůhvíjaké úrovni, bavila mě a vtáhla do děje. V první kapitole LiS je asi tolik "hraní" co v prvních třech kapitolách DC. Hraju to jen kvůli tomu, že jsem si hru koupil, a protože mě zajímá, jak příběh dopadne, ale zábavné to není. Zatím jsem narazil jen na jednu hádanku, u které se muselo trošku myslet. Svět je na oko plný a zároveň není interaktivní a nejde v něm nic dělat.
      • Ještě bych doplnil, že jsem hodně zklamán z dialogů. Nemám rád hodně ukecané hry, ale když srovnám množství textu s předchozími díly, jedná se o zlomek. Navíc herní svět má neskutečný potenciál a hodně věcí stojí za vysvětlení nebo prostě jen pár slov, jenže ty tam prostě nejsou. Dialog probíhá tak, že ti NPC řekne, co tě podle autorů hry zajímá, jenže se častokrát pletou. Ve výsledku dosáhneš postupu v řešení úkolu, ale ty jako hráč se nic zajímavého nedozvíš, protože doplňující informace v podobě doplňujících otázek v dialogu nejsou. Opravdu hodněkrát se mi stalo, že jsem se chtěl ještě na něco zeptat a nebyla možnost. Také platí, že skoro nikdy nemůžeš s jednou postavou o tomtéž mluvit vícekrát a deník je velmi strohý... asi tak na úrovni zprávy z tweetu.
    • V zásadě takový trochu lepší dreamfall ;)
      • právěže ve výsledku spíš horší Dreamfall.
  • No toto trvalo, už to vypadalo, že to zapíchnou a budou dělat mrtvého brouka. Stejnak jim došly prachy, protože měli tak stupidní nápad předělávat v půlce vývoje engine (v tomto případě po vydání několika epizod). Ale tak doufám, že poslední ep. bude alespoň fajn ;)
  • Jack1947
    Redux ?? omg... *7*
    • Vzdyt ani nevis, co to znamena Jacku. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit