Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lampyris
    První Postal se mi (bohužel) vyhnul, ale slyšel jsem jen samé pozitiva :D
    Ale stejně se teď hlavně těším na nový Carmageddon: Reincarnation ;)
  • Zayl
    Já zase pokládám u novinky o HD remaku za zbytečné hemzat o tom, jak jsem morálně rozrušen nad hromadou pixelů.
  • Jj, dneska uz neni cool jezdit po struhadle do bazenu s jodem nebo si plavat v krvi. Dneska je cool mit vaginu...
    • Zagro
      Růžovoučkou vagínu :D nj, dnes by se zvedla vlna nepokojů, kdybysme zde četli recenze od AA. Za několik posledních pětiletek, si nevybavuju žádnou recenzi, kdežto z doby Excaliburu a prvních Score je jich řada. Dnes se lidi bojí mít svůj doopravdy odlišnej názor nebo způsob projevu a stejně tak, jako se už nebude opakovat Česká soda, tak nebudou "krvavý" recenze. Hold jdeme s dobou ...
  • tak s prvním postalem jsem si užil svoje. Několik desítek hodin hry... Nejlepší bylo hodit zápalnou lahev do skupinky pochodujících trumpetistů. Začala potom hořet spousta lidí na ulici...... hehehee, masakr...

    Není to asi pro děti ale bylo to super. Jestli by mě to bavilo nyní - asi již ne. Uvidíme...
  • Jack1947
    Jsem rád hrál jsem jen Postal2, Postal:Apocalypse weekend... tahle první hra ze série mi jaksi unikla. Zároven mi dneska hra podobného rázu citelně chybí... P3 nepočítám to byla katastrofa ( to je slabé slovo tedy) pomalu ani nevím proč jsem to dojel... *7* asi z nudy.

    No a pak samozřejmně HATRED, prostě masakr ve hrách. Myslím skutečný masakr kde střiká krev a lítají vnitřnosti, má tak nějak slabou notu... vím že je to taky kvůli různejm organizacím kde to není pro ně etické. Aby se vraždily nevinní... aler zvířata a jiné se vraždit můžou atk... to je jedno tak aspon Postal HD a Hatred víc si asi fanoušek... téhle ehm zábavy nedopřeje. Budme rádi aspon za toto.
  • C-BEAM
    " Hatred pokládám za zbytečnou hru, protože násilí postrádá jakýkoli kontext (buď sebevíc levný a blbý) herní i příběhový, což od hry v dnešní době očekávám - jakkoli chce být brutální a provokativní. A jestliže si to myslím o Hatred, logicky mám podobný pohled i na první Postal"

    naštastie narozdiel od pána Poláčka nepotrebujem svoju chuť v hre zabíjať pokrytecky skrývať za nejakým umelým závojom "kontextu". Chcem zabíjať pretože je to zlé, zakázané, odoprené, jednoducho niečo čo v reálnom živote robiť nemôžeš. Táto skrytá túžba po agresii je v každom človeku napevno fixovaná miliónmi rokov evolúcie a bude tu s nami i naďalej, rovnako tak hry ako Postal a rovnako tak túžba človeka takéto hry hrať.
    • Přesně tak....
      "Sám od sebe zabíjet lidi ve hrách nebudu, ale jakmile mi řekne postava vytvořená jenom kvůli té jedné lajně dialogu, že mám jít zabíjet, tak je to v pohodě"
      *1*
    • maros.goc
      ako suhlasim s tym ze zabijat nevinnych ludi v hrach musi mat svoj hlbsi kontext je nevyslovna hlupost od pana Poláčka :D ...ale zase co si tu napisal ty je zase extrem z druheho konca ...tuzba po agresii nie je vobec v nas fixovana milionmi rokov evolucie ..ako to viem? predsa ako aj ty, je to len moja domienka ...ty nemas ani paru o nasom zdrojovom kode, DNA takze trafias naslepo ako ja ....len nabuduce to nehovor ako keby to bola hotova vec ok?
      • Doporučuju kouknout na film Experiment
      • Jdi ty brepto. To už je dávno dokázané. Ostatně dojít k takovému závěru jde i selským rozumem. Lidé se mezi sebou řežou odjakživa. Jak myslíš, že skončili neandrtálci a další větve našeho vývoje? Dostali "od nás" klackem po hlavě, nejspíš hned několikrát. A to samé vidíme mezi lidmi i dnes, akorát už to není klacek, ale tank nebo samopal.
      • Nechci rejpat, ale C-Beam má pravdu. Něco si o tom přečti. O tý agresi to není jen domněnka. Pěknej den Vám přeju. *4*
    • Prasaak
      Ano, zabíjení v kontextu....to je skvost:D
    • Rejsek
      Takže jsem normální, děkuji.......je to ta samá úleva, jako když jsem ve 13ti zjistil, že si ho nehoním jen já, jako jediný člověk na světě *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit