Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Od Bioware to tipuju na Dragon Age 3. Už se o něm neoficálně šušká celkem dlouho. A i když ještě nebyl oficiálně oznámen, tak se už vyjádřili jakým směrem bude DA3 směřovat (tj. přidání lokací, větší svět a taktičtější boje, ve kterých bude důležité kam jakou postavičku pošlete), takže podle mě to je jasné. A datum vydání bych viděl tak na březen 2013. To bych byl spokojenej. Hlavně ať to necpou do roku 2012. Ten je už teď nabušenej víc než je zdrávo *1*
    • Cahir
      Taktičtější boje jsou jen PR žvásty pro lidi, kteří si nevšimli, že kromě zrychlení bojů (to však nemá na taktiku žádný vliv) k žádné změně od Origins v podstatě nedošlo (tedy změně k menší taktičnosti). S DA3 by měli zůstat u bojů z DA2, jen by tomu měli dát trochu méně zběsilý look. Kdo hrál DA2 na hard/nightmare, ví o čem mluvím. Boje byli těžší než Origins a složení party hrálo významnější roli.
      • MrSanta
        Abych předešel nedorozumnění. Já jenom přebírám citaci od kohosi z BW. Vyloženě tam psal, že bude důležité, kam kterou postavu při boji postavíte / pošlete. Netvrdím, že by boje v DA2 byly nějak zjednodušeny oproti DAO.
        • Cahir
          Aha, no tak to jsem rád, že se shodneme. Ale k tomu výroku od BW v podstatě platí, co jsem říkal - když jsi místo tanka poslal do bitevní vřavy zloděje, následoval většinou rychlý load. Pokud jsi u některých bossů správně nepohyboval postavami, znamenalo to okamžitou smrt (závěrečný fight v Legacy, s přízrakem v Hlubokých cestách, v Mark of the Assassin a proti několika dalším potvorám, třeba Tajemným děsům). Jestli tohle neznamená "záleží, kam postavu pošlete", tak už nevím. Jak říkám, chtějí si udobřit hráče (ty přihlouplé), přestože nemají za co.
          • MrSanta
            K EDIT 3: jsou, teď za něj zrovna valil. A dostal po čuni. Moc se od včerejška jeho skill nevylepšil *1*
          • MrSanta
            Jj, já sám výhrady k boji v DA2 nemám. Líbí se mi. Jenom je to někdy na můj vkus moc rychlé.
            PS: jestli se nudíš, tuto někdo streamuje Skyrim: http://www.ustream.tv/channel/hey-broseph
            • Cahir
              Tak pak je to jasné. Já na ty openworldy moc nejsem, takže uvidím. Ale Morrowind mě nějakým záhadným způsobem bavil fakt moc.

K EDIT 3: Jen aby byli hratelní...
            • MrSanta
              To bych asi moc nepomohl. Já si celkem užívám i Oblivion a Fallout 3. Já si většinou na hrách najdu co mě baví. Oblivion mám teď nahráno už přes 40 hodin a v hlavním questu se teprva chystám do té jeskyně kultistů. A level mám asi 15, teď nevím. To samý Fallout 3 - nahráno zatím přes 40 hodin, level asi 17 a na hlavním questu taky skoro prd. Já se rád toulám a hledám náhodné questy atd. A navíc rád vyrábím. V Oblivionu jsem alchymista jako fík. A ve Skyrimu toho bude na vyrábění / vaření / mixování / enchantování o dost víc. Já si tam svoji zábavu určitě najdu *3*

EDIT: navíc jsem unešenej z toho, jak jsou udělány zbroje. Ty se mi v Oblivionu hodně nelíbily a stejně tak zbraně. V Oblivionu hrůza, ale tady to vypadá suprově. Už se těším, až si budu bastlit svoje vlastní.

EDIT 2: těžko říct jestli je to lama, nebo ne.Tak to hraje na Adept, což je asi medium. Má to novice - apprentice - adept - master - expert.

EDIT 3: Skyrim spoiler: Vlkodlaci jsou tam. Jupí.
            • Cahir
              Kdyžtak bys mohl do nějaké diskuze sepsat svoje dojmy. Po Morrowindu by pro mě byl Skyrim jasná koupě, ale Oblivion a F3 pro mě bylo takovým zklamáním, že radši počkám.

BTW, z toho streamu usuzuji, že hra nebude tak jednoduchá, jak tu někteří minule předesílali. *1*
            • MrSanta
              Akorát by mě zajímalo, jestli je to X360, nebo PC hrané s X360 ovladačem. Přijde mi to nějak moc hezké, když to porovnám s tím posledním leakem. A navíc to je stream...
              Každopádně se ku*va nemůžu dočkat. Už jenom tejden *1*
            • Cahir
              Díky! Už to sleduju.
    • Nebylo by zle, kdyby Bioware prekvapili a vratili se ke korenum. Novy Baldur bych videl moc rad. Ale mam takovy dojem, ze Bioware uz nevlastni prava na pravidla Dungeons and Dragons?
  • Já bych bral Star Wars: Knights of the Old Republic 3. Ovšem se vším tím pauzováním, řazením útoku do řady apod., ne aby z toho byla akční sra*ka jako Star Wars: The Force Unleashed. Nepsali jste před pár týdny o spekulaci, že by se na této hře někde mělo dělat?
    • Jak uz tu psali MrSanta a Vrook, KotOR to nebude asi urcite. Spis DA3. Nebo nejaky novy titul ... mohlo by to tak dopadnout.
    • Vrook
      Všechno je to o tom, jaký studio se hry ujme, pokud by další KotORy dělalo BW nebo Obsidian, určitě by to stálo za to. Ale od BW to nečekám a nečekám ani, že by na tom začal pracovat někdo jinej. BW děla SWTOR a trademark na old republic se budou snažit udržet pro sebe. Přece jenom, kdyby někdo jinej udělal hru z Old Republic univerza, tak by měl už dopředu zadarmo promo a celou marktetingovou kampaň díky SWTOR. A navíc, jak píše Santa, SWTOR budou vpodstatě další díly KotORů. Po odehrání dějové linky tě nikdo nebude nutit hrát dál.
    • MrSanta
      Chvilku se spekulovalo, že by snad na něčom takovém mohli pracovat Obsidiani. Já tomu ale moc nevěřím, vzhledem k SW:TOR. O tom BioWare tvrdí, že je to v podstatě KotOR 3, 4 a 5. Ale moc rád se budu mýlit. Kdyby to bylo jak píšeš, tak bych se vůbec nezlobil.
      • Cahir
        Přesně jak tvrdíš, považují TOR za nástupce, takže bych od nich KOTOR rozhodně nečekal. S nejvyšší pravděpodobností to bude DA3, nebo opravdu nový titul vyvíjený externím studiem (některá DLC k DA také Bioware přímo nedělalo).

Na druhou stranu je fakt, že mezi událostmi KOTOR2 a TOR je dost velká časová mezera.
  • od bioware bych uvítal další rpg akci(třeba se dočkáme nějakého SW titulu) a Alan Wake...no proč ne, ale ať to není titul pro kinect, ale plnohodnotný spin off titul, ovšem bez dlouhého čekání a taky s pc verzí...jinak můj favorit na hru roku je batman a portal2 a očekávaný je halo4 a diablo3
  • po tom co se vykaslali na PC hrace si muzou celyho Alana Wakeho strcit do zadnice
    • To by byla chyba strkat ho do zadnice. Alan Wake byl podle mého super. Na další díl se těšim.
  • Tak příští týden nebo za měsíc???? 12.12
    • moje chyba. Blbě jsem četl.
      • To neva aspoň jsi pobavil *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit