Přejít na výpis diskuzí
Příští Xbox se může překrývat s cyklem Xbox 360
22.8.2011 | levis
48 příspěvků
-
Hry jsou lepsi ? Proto je novy AOE jak farma na facebooku ? Proc je Gothic 4 mlaticka (schvalne nepisu konzolova) bez jakychkoliv rpg prvku ? S jednou vetou na vyber v dialogu (WTF?) Tohle mi neprijde lepsi *11* Doufam ze D3 a BF3 nezklame
-
Já se cítím fajn a jednu doma mám:-)
-
A proto dnes mají 8-bitové hry žně.
-
kdo je dusevne chorej tak kupuje tyhle krabice..a diky za minusy, kdo mlci souhlasi :)
-
bohatost hry a jeji moznosti nejsou limitovany hardwarem pouze vývojář je limitem hry
-
Potenciál není vyčerpán = vyhazují milióny dolarů na to, aby z toho dostali dalších 10% a dle toho taky vybírají a vyvíjejí své technologie. Musejí dělat samé kompromisy, které se projeví v bohatosti hry a její možnostech.
-
Stagnace čeho? Hry jsou rok od roku lepší - technicky i hratelnostně. V čem je problém? Potenciál dnešních konzolí rozhodně není vyčerpaný a spoustu skvělých her nás ještě čeká. Nevím, co všichni od nových konzolí čekají... teď jsou PCčkáři naštvaní, že konzole brzdí grafiku, s novými konzolemi budou naštvaní, že je grafika na konzolích o generaci hezčí. Nechápu tuhle nekonečnou nespokojenost...
-
Takže další 2-3 roky stagnace.