Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, jo... Hral sem ho uz tak dva roky dozadu...

  • Majkl

    Halo jsem nikdy nehrál, jde to už přes nějakou tu jejich službu hrát i na PC na Win 10? Na klávesnici a myši by se to dalo. Když jsem měl v PC Games for Windows Live, nebyl jsem z té služby zrovna 2x nadšený (mírně řečeno) je to už teď lepší?

    • Tuším, že snad jen jednička a dvojka byly portovány na PC, zbytek konzole.

      • Spades

        Ještě se dá hr´t fanouškovská verze trojky, což je leaklá verze hry pro rusko, předělaná aby to bylo skoro jako Halo 3, nevím ale, jestli už jim jede kampaň.


        Pak je tu Halo 5 Forge, což je map editor s multiplayerem.


        A Halo Wars jsou obě i na PC.

  • TheGGG

    tak si zase po čase někdo v redakci vzpoměl na armu a dokonce při tom zmínil i mody...

    tak když už jsme v tom: halo optre je rozhodně jeden z těch nejlepších scifi arma modu a celkově jeden z nejlepších modu k arme III vůbec. Teď navíc začali dělat na first contact, takže covies se nakonec skutečně dočkáme, zatím jen pár typů elites

    Dále stojí za zmínku opposition mody, perfektní star wars a mass effect mody pro armu iii, které sice nejsou na steamu (tvůrci je stáhli, kvůli strašení ea, disney), ale snadno se dají stáhnout z ruských serverů, kde je i skvělý mod přidávající do army iii jednotky z CoD AW (taky odstraněno ze steamu na nátlak activision)

    na steamu každopádně je k ochutnání i stargate a w40k mody pro armu iii, na obou se pracuje a ještě je třeba hodně práce, ale i tak tvůrci už dodali pořádnou dávku jednotek, vehiklů atd.

    zrovna k w40k modu vyšel nedávno update který přidává space marines, takže kdo chce za space marines, kosit třeba covenanty, alieny, stoormtropery nebo zombie může si to v armě iii  zažít

    • Spades

      A dá se to rozumně hrát jako MP, nebo to je klasika, existuje 5 serverů, kde na jednom hraje sem tam 1 rus a když už najdeš víc lidí, tak máš 3 FPS?

      • TheGGG

        já teda hlavně hraji SP a v editoru, ale když si zajdeš na steam workshop a najdeš si tam page danýho arma III modu (např. to halo), tak tam určitě bude někde odkaz na discord kde se kromě moderů schází i komunita co hraje MP. Vím že w40k i  halo tam mají své skupiny, teamy, jednotky, klany či jak tomu chceš říkat, ale viděl jsem, že většinou jedou PvE a vyžadují občas seriozní chování i roleplaying... každopádně neměl by jsi mít problém najít anglicky mluvící komunity, na YT je dost videjí z různých matchů a PvE bitek...

        framerate závisí na tolika věcech že ti nic slíbit nemohu, ale spíš počítej s 30-60 fps než s 90-120fps....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit