Přejít na výpis diskuzí
Pro dobrotu na žebrotu aneb nepovedené darování Steam kódů Blackwell Deception
4.11.2013 | Aleš Smutný
42 příspěvků
-
ježiši marja co to je za socky???!!!!
-
mno tolik chyb a tolik dalsich potom.. ptominte to nepapkam:)
-
spis me na tom udivuje, ze nekdo takovou hru vubec chtel *4*
-
-
Po podobných titulech se právě hráči mohou utlouct, vždyť to vypadá jako strašně "hardcore" a "old school" titul a ty teď přece frčí.
-
-
Vypadá, ale není. Zajímalo by mě, kdy tě přestane bavit komentovat hry, které tě evidentně nezajímají.
-
-
A na tomhle příspěvku mě zase udivuje, že vás u vás v blázinci pouštějí k počítači.
-
-
Kdo asi... na 99% Rusaci, nikfo jinej by tohle neudelal.
-
-
Opravdu?
Vždyť už jen zde kolikrát vidíš, když někdo rozdává klíče zalevno/zadarmo, jak se po tom všichni seběhnou jako slepice po flusu, počkáš tak dva dny a zjistíš, že to už někteří z nich začínají prodávat, nebo měnit za jiné hry...
-
-
Tak o téhle události asi všechny herní weby nenapíšou, hlavně ne ty, které k takovému jednání v minulosti nabádaly. Tím myslím jiný český herní web, kde svého času lživě tvrdili hráčům, že neexistující vydavatel uvolnil klíče do jedné hry zdarma a všichni hráči si ho mlžou stáhnout legálně. Samozřejmě to nebyla pravda. Pokud nevěříte, možná ještě najdu odkaz.
-
-
Sem s ním. Zajímalo by mě který.
-
-
Eurogamer. A šlo o hru Sins of Solar Empire.
-
-
-
Steam je stejne mrtva platforma, kterou sotva nekdo pouziva. Obzvlast od doby, co Origin nasadil tak vysokou latku.
-
-
no lol, tento koment ma donutil pozriet sa co orgin ponuka a vysledok? 90% AAA za 19,99+ EURO. dokopy tak 300hier aj s datadiskami a to 50 len o sims. o dalsie skumanie nemam zaujem.
skor to vyzera na zlaty dol ako na sluzbu -
-
ty ho fakt bereš vážně? *7*
-
-
Přesně tak, máš pravdu!
(a teď si jdu opláchnout obličej studenou vodou, jinak tam budu mít červenej flek od toho epickýho facepalmu) -
Tak tenhle tvůj žvást už do konce roku myslím nikdo nepřekoná, prosím tímto redakci, aby tomuto individuu byla udělena nějaká opravdu hodnotná cena za vtip roku. *7*
-
-
Náhodou docela slušný trolling, zasmál jsem se. *2*
-
-
Asi mu staci ku stastiu to pridanie achievementov :)
-
-
-
-
PC hraci jsou neuveritelna svoloc. Nestaci jim hry tahat po stovkach z warezu, ani nevahaji zautocit na samotne zaklady herniho prumysl a brutalne je podkopavat. Vazne se bojim, s cim prijdou dal.
-
-
Další je na řadě tvá zadnice. *16* Satan rulez! *5*
-
Chápu, že si tady snažíš udržovat nějakou pověst, ale nebuď naivní. Tohle je ukázka obecný lidský povahy a nejhorší formy oportunismu. Objevovat se takovýhle akce na PS+ nebo Live uvidíš to úplně samý. Stejně jako u podobných akcí v jiných odvětvích než herním průmyslu.
-
-
na PS Store by se to nestalo, protože tam by jakýkoli větší zájem lidí obchod neustál :)
-
-
navrhujem ban za flame
-
-
Docela by mě zajímala národnost toho davu.
-
-
asi rusáci
-
-
Taky bych to tak viděl. Proto by mě to zajímalo, jen jako potvrzení ^^
-
-