-
Moc tomu nerozumím. PES hraju od pětky a nikdy jsem na něj nedal dopustit. A proč? To je prostý, na PC prostě neměl konkurenci. Nic víc. Nikdy jsem nevlastnil konzoli, takže jsem neměl ani možnost sledovat vývoj konkurenčního fotbalu od EA Sports. To co převedla FIFA 11, když jsem si ji nainstaloval, mě nijak nepřesvědčilo, pak jsem ale zjistil, že disponuje velmi šikovným nastavením. Po tom, co jsem vypnul veškerou asistenci počítače, dostal jsem úplně jinou hru. Pocit byl diametrálně odlišný. Měl jsem nainstálován i PES 2011. Po tom, co předvedlo KONAMI v předchozím ročníku, jsem si říkal, že snad vyvojáři půjdou do sebe a vytáhnou se s něčím, co dá na PES 2010 rychle zapomenout. No a stalo se. Tento rok je jejich fotbal opravdu lepší. Nicméně mě osobně se víc líbí FIFA. Nezajímají mě nějaké žabomyší války mezi příznivci toho nebo onoho fotbalu. Nepatřím ani mezi ty, kteří by najednou prozřeli a teď všude říkali, že "FIFA navždy". Ne. Chci si jen zahrát dobrý fotbal. A pokud mě v budoucnu, třeba hned příští rok KONAMI přesvědčí, že ten jejich fotbal je lepší, prosím, nemám s tím sebemenší problém.
-
letos jasne vitezstvi fify. pes doplatil na lenost vyvojaru a na jejich neschopnost neco rapidne zmenit. sice je tohle nejlepsi dil od sestky, ale to jim proti fife letos stejne nepomohlo...
-
-
Podla teba
-
-
Ako PC hráča je pre mňa tento rok voľba jasná. Fifa je konečne na PC výborný futbal a ani tohtoročná edícia PES ma nepresvedčila o tom, že by sa chcela zase usadiť na tróne futbalových simulácií. Japonci proste zaspali dobu s tým ich "perfektným"enginom. Je mi ľúto, kde sa celá séria dostala ale len kvôli spomienkam na minulé diely, nejdem si odoprieť tohtoročný najlepší futbal na PC, nie?
-
Všiml si taky někdo že když zastánci PES chtějí vychvalovat svoji modlu vždycky nezapomenou zmínit jak je FIFA pro děti a pro ty kteří chtějí být hned mistry arkádového fotbalu (*kuck* Major *kuck*), že je FIFA taková nebo maková, že je to nejhorší fotbal pod sluncem a tisíce podobných variací, zatímco Ti co letos přešli k FIFě (hlavně původní hráči PSA) prostě jen napíšou že letos vyhrála FIFA a odpustí si takové to dětské rýpání jako na pískovišti a pokud už přijdou s kritikou tak vždy s aspoň trochu konstruktivní?
Myslím že to docela dosti o něčem vypovídá, obrázek ať si udělá každý sám.
A jen dodám - líbí se mi modrá. Je mi upřímně u jedné nelichotivé části těla jestli se někomu jinému líbí zelená. Upřednostňuji Linux - kdo chce Windows ať mi je necpe pod nos. Letos se mi hraje lépe FIFA - ať mi nikdo nediktuje že se mi má líbit PES a nenazývá mě oblbnutým jedincem. -
cau kdyz sem hral demo pes 11, tak sem byl opravdu mile prekvapen ... oproti minulymu dilu me to prislo KONECNE vice pohyblivejsi a ohebny co se hratelnosti a mel sem radost z ruznych malickosti jako treba pri zpracovani davida villy mu mic jeste povyskocil do vzduchu coz ve fife myslim neni .. a tak sem si rekl ze letos to pesko aspon stahnu , jenze u plny hry me po dvou trech zapasech dochazely chyby ktery me tu hru uplne znechutily
1. strely sou jako delove koule ... zbytecne prudke az nerealne a neni problem se trefit z velke dalky do brany a dat gol ( ztotozneni s recenzentem)
2. tolik vychvalovany prihravky me vubec nepresvedcili ... prijde mi to stejny pruser jako minuly rok stim rozdilem ze ''muzete urcovat razantnost ''. Jenze idkyz dam malou silu prihravky, tak mi hrac klidne prihraje prudnou a uplne nekam 20 m pred sebe ... to same plati s prihravkami do behu ... a co me nejvice prudilo bylo, ze kdyz hazete aut a chcete z prvni vratit mic hraci ktery aut hodil, tak mu to vrati tak prudkou prihravkou ze hrac nema sanci zpracovat ... a to se mi stavalo porad
+ jsou opravdu lepsi animace ... jenze ruku na srdce , po ty sracce minuly rok si myslim ze to byla povinnost a zas takova slava to taky neni .. potom vice originalnich tvari a nastupy .... dale jeste lepsi klickovani a to je asi vse...
Nejvice se musim smat kdyz uz pred rokem machrovali stim ze messi bude mit vlastni motion capturing... a pritom kdyz porovnate jak se chova letos ve fife 11 ( xbox verze )
a prave v pes 11 tak to je upravdu rozdil... Ve fife sem na to ziral s otevrenou pusou a znovu me donuti pani od ea sports abych si to koupil..
Skoda, na letosni pes sem docela sazel a ikdyby nebylo prihravek a strel tak to asi hraju ( jenze prihravky a strely sou jaksi to hlavni a oni to zkonni) -
http://pes.gameway.cz/
-
A jak funguje letos multiplayer? V poslední době to bylo od deseti k pěti, lagování, že se nedalo hrát. Kvůli tomu jsme s kamarádama letos poprvé po 5ti letech přesedlali na Fifu, kde není s multiplayerem absolutně žádný problém. O multiplayeru se málo na fórech mluví, ale je to pochopitelné, protože většina Čechů si hry stahuje a tím pádem mají samozřejmě s multiplayerem utrum, takže o něm nemohou ani podat seriozní informaci. Tady předpokládám originál k dispozici byl. Díky za odpověď
-
-
Záleží na jakejch fórech se pohybuješ. Z těch českých doporučuju jednoznačně fifacz.com, kde se nejen online hra pro eva probírá ze všech stran.
-
-
Tak mě docela mile překvapilo demo PESka a ohlasy také nejsou špatné, takže ho letos pořizuji. Proti fifě nic nemám, ale podle dema mi připadá, že se oproti loňsku příliš nezměnila. Fifa je skvělá, ale má pro mě obvykle menší trvanlivost (staré PESy jsem byl schopen hrát do úmoru, natož u fify člověku brzy začne připadat každý zápas stejný). Vkládám do PES velké naděje, protože jsem ho po verzi 2008 (která mi poprvé u PES připadala horší než předchůdce) přestal hrát a přesedlal na konzolovou fifu. Doufám že nezklame.
-
http://pes.gameway.cz/
-
fifa vypadá líp ale když hrajete víc zápasu pijdou mi všechny stejné a je jedno jestli hrajete proti slabému nebo silnému soupeři, jednoznačně tento rok PESKO