Přejít na výpis diskuzí
Pro přežití v Metro: Last Light je prý nejlepší stealth postup
16.4.2013 | Petr Poláček
31 příspěvků
-
Pre stealth a QTE som sa zbavil toho nového "Tomb Raidera".
-
To se nevylučuje.
-
Zrovna v Metru, kde se kuklami platí, je docela dobré šetřit.. Navíc střelbu využiješ hlavně v boji proti monstrům, proti lidem platí, že čím méně vystřelených nábojů, tím lépe.. Nebo alespoň já jsem takhle hrál staré metro na hardcore..
-
Ježiš, teď zas do všeho budou cpát stealth, Vývojáři, vspomatujte se lidé se chcou u her bavit a né se někde plížit v koutě.
-
Oh boy, snad to bude lepší, než ty mizerné stealth mise v jedničce. *9*
-
Tak když chceš udělat střílečku trochu seriózněji a snad i trošku realisticky, tak je tento přístup logický. Přístupem ala John Rambo by se jednotlivec daleko nedostal... Já jsem tedy dost rád, když ti hra umožní přelstít protivníky svým mozkem, a ne tím, že tvoje postava vydrží několikanásobně více zásahů, či tím, že protivníci netrefí ani vrata od stodoly.
-
Přesně tak - výběr, toť oč tu kráčí. Takový luxus mnoho her stále nenabízí, natož aby to dávalo smysl. Navíc stealth možnosti se, myslím si, do podobné hry naprosto hodí. Naopak člověk musí kroutit hlavou kam všude se dnes cpe casual akční postup hrou, kdy např. poslední vydaný Splinter Cell Conviction tím ztratil své kouzlo a z každé chybičky se šlo prostřílet "Rambo" stylem..
-
Po Bioshock Infinite je tohle pro mě nejočekávanější AAA hra letošního roku. První díl překvapil svou kvalitou nejen po grafické stránce a tak se moc těším s čím přijdou ukrajinští vývojáři tentokrát.
-
A musis vyuzit stealth ? Nie nemusis, iba je najlepsi, ale ako tam vo videu povie chlapik, ked mas dostatok municie, ci sa vies dostatocne schovat ci si vymysliet svoj vlastny postup a pouzivas hlavu tak nemusis vsetko riesit stealthom, ale asi prevaznu vecsinu situacii vyriesis lepsie asi stealthom, ale nie je to pravidlo a netreba vsetko riesit tak, mas na vyber, aj v Deus Ex HR si mohol riesit situacie rozne, nebolo treba iba stealth robil si veci ako si chcel, to ze stealth bolo vecsinou to najkludnejsie a najpokojnejsie riesenie vecsinou je len preto ze je to stealth, tzn zbytocne nedavat o sebe vediet a byt ticho a plizit sa a vyuzit kazdu situaciu na zabitie prip. sa dostat na urcene miesto bez toho aby si sa musel trapit so strelbou. Si myslim, ze stealth mozu dat vsade kde chcu, ale tak aby bolo na tebe ci chces alebo nechces pouzit. Dalej si myslim, ze prave to by malo byt na tebe ci chces ci nechces hrat stealthom, tym su aj moznosti pestrejsie a zaroven hra lepsia.
-
V prvom Metre ma praveze ta jedna cisto stealth misia totalne nebavila... Dufam ze tu to bude pomaly polka hry tak to radsej oblukom obidem.
-
dneska je skoro všude lepší stealth postup... jestli někdy vyjde Supreme Commander 3, věřím, že i tam bude lepší stealth postup...