Přejít na výpis diskuzí
Probuďte hrdiny, další beta víkend Guild Wars 2 je na obzoru
29.5.2012 | Petr Poláček
84 příspěvků
-
ty jsi japanista? *8*
-
ne
-
ktery oceni zejmena korejsti/japonsti/cinsti hraci, aby tim naplnili svuj sexualni zivot
Ups, opatrně s těmi generalizacemi. -
Ne. Předkup si hru na oficiálních stránkách a můžeš tam.
O otevřené betě zatím nepadlo ani slovo. -
To asi neni verejna beta, ze?
-
Pokud to zustane jen u donate ala dostanu peknej kostymek kde budou videt vnady me elfky, ktery oceni zejmena korejsti/japonsti/cinsti hraci, aby tim naplnili svuj sexualni zivot, tak s tim nemam problem a naopak bych rekl, ze je to v poradku. Vydelavat prachy chce kazdej a tenhle system je v podstate prispeni na snahu autoru s tim, ze za to neco dostanes. Je to blbost, ale nekoho potesi.
-
Jistě. Další velmi chytrý krok od ArenaNetu.
-
tak hlavně do cash shopu není třeba reálných peněz, já si ty gemy nakoupím za zlaťáky, bo se mi nechce platit za takové drobnosti
-
No zvýhodňovalo by, ale ArenaNet byli naštěstí nastavil herní mechaniky tak, aby tomu tak nebylo.
Ždímání peněz možná bylo silné slovo, ale ten cash shop tam taky nemusel vůbec být, že ano...
Můj koment má vyznít tak, že ArenaNet nejsou 100% altruističtí světci, jak někdy fanboyové tvrdí. -
Zda se mi to nebo to co jsi napsal je totalni blbost a protirecis si?
Prece pokud se jedna o donate, kterej ti da bonusovej skin, moznost promenit se a behat ve forme kocky nebo ti na chvili zrychli exp a podobny kraviny, tak te to nijak nezvyhodnuje oproti ostatnim. Proto se nejedna o zdimani penez, protoze kdyby chteli zdimat, tak daji mesicni poplatky a zavedou prave onen Pay 2 win.
A potom pises, ze jim to nemas za zle, ale tvuj koment tak jednoznacne vyzniva. -
jsem na tom podobně, gw jsem hrál od roku 2007 de facto, přesto nepatřím mezi nekritický fanboye a na gw2 se mi nelíbí hodně věcí, některý už dokonce tým AN řeší, což je fajn, je to třeba..
-
Ne vždy, ale snažím se o to co nejvíc. Jinak nevím jestli to víš, ale já jsem velkej fanda GW2. Jen ne praštěnej fanboy... ty nesnáším ať už patří k jakékoliv hře.
Nějaká další provokace a ad hominem útok? -
Kterej ty asi nemas, co ?
-
Jo to já taky, ale jaksi my dva nejsme všichni, co si GW2 koupí. A donate systém má své odůvodnění.
-
konečně další dávka GW2 :) hlavně neuspěchat vydání a bude to fakt parádní hra.
-
Ja som si kúpil hru a nemienim platiť nič navyše :) až potom datadisky...
-
A co donate systém od ArenaNetu? Pošleš jim peníze a dostaneš nějakej bezcennej a zbytečnej item... oficiálně se tomu teda říká Cash Shop, ale všichni GW2 fandové vědí, že to vůbec není Pay-2-Win, takže v podstatě jde o donate za kterej dostaneš pitomůstku.
Takže dělání svatoušků z ArenaNetu bych taky zatrhl. Chcou ždímat jako všichni ostatní. A nemám jim to za zlé. GW2 je dobrý a když mají fanboye ochotné platit, tak ať je vysajou. -
A přesně tam taky takové ty fanboyské kecy patří. Na obecnou herní stránku to chce mít jistý nadhled.
-
To jako vždycky, vždyť plácáte dokola to samý:D
-
jj, zachvíľu vychádza The Secret World a Tera :D