Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • moze byt dalsi splinter cell horsi ako conviction?
    takuto otazku som si kladol.

    jednoznacna odpoved. ano moze. to bude kolosalna prisernost.
  • Jo tak ze Sama se stane Lara Croft nestárnoucí hrdina v nekonečném příběhu......škoda *7*
  • Celé roky jsem čekal na něco jako Sam Fisher First Operation - kde by Sam mohl být mladší, mrštnější a bojovat třeba se Sověty za studenné války, nebo v Kuvajtu v roce 1991,což bylo zmíněno v díle Chaos Theory. Conviction jsem přešel kvůli nesympatické ochraně a už Double Agent se mi nelíbil. Bez Ironsida to nebude ono - takže bye bye, Splinter Cell. Navíc Fisher měl přece dvacetiletou dceru, pokud je toto pokračování - a ne prequel je změna dabéra hlavní postavy nežádoucí -a nelogická !
  • B.o.b
    S halsem Ironsida se krásně vytvářela atmosféra hry a teď nula. *10*
  • Mato1987
    presne tak , Sam Fisher bez hlasu tohto skvelé herca už nie je Sam Fisher. a podľa tých trailerov mi to pripadalo ako assasins creed, s prvkami mgs, conviction a na splinter cell až príliš akčné, ubisoft chcú zaujať nové mladé publikum, a tak to aj potom vyzerá
    Splinter Cell is dead.
  • Ironside = Sam
    Sam = Ironside

    Bez sveho hlasu bude Fisher dalsi noname agent...
  • Tak to je jednoduchý Sam prostě se o sebe stará, je to metrofil a byl na plastice
  • Dobrá ,to ,že Splinter Cell už nebyl ten pravý SC jakého známe jsem překousl ,říkal jsem si ,že
    ještě není vše úplně ztraceno,že přeci máme ještě hlas Ironsida ,který hru dostává o několik hodnocení výše,ale to ,že se na Samovi který byl nezaměnitelný díky hlasu přiživí nějaká pijavice,mě naštvalo.A to ,že ho mluví někdo jiný ,protože veletoče a podobně by Ironside nezvládl je totální blbost.Jasně díváme se mu na obličej ,když střílí :-/ ,videosekvence by nebyl problém nadabovat ,když je Ironside dabér.Myslím ,že hlavním problémem je samotný herec,který nechce hrát druhé housle.Sam pro mě tímto skončil....
  • montatatana
    Chytre by to vymysleli, kdyby se to jmenovalo stale Splinter Cell, ale Sama by nahradili novym agentem. Sam by byl na vysilacce (hlasky stale zaruceny) a ty pycoviny z gameplay videa by delal novej typek.
    Ani by to nijak nenarusilo reklamni kampan a vsechny ty kraviny. Davalo by to smysl v ramci znacky a kontinuity jejich sveta. Ale to uz by asi bylo moc premysleni ze strany Ubi.
  • Izmæl
    Já bych z toho takový drama nedělal, tedy jen pokud by mi někdo řekl důvod, proč nemůže ten novej týpek se Samem jen hýbat a Ironside ho dabovat. To je nějaká naprosto nemožná kombinace či co?! -_-
    • Notak snad poznáš že je to špatně? Podívej náš dubing na filmečky,jakmile někdo mluvi leta jednu postavu ,máš to stím zaběhlé.Když se to změní je to šok.Jenom u simpsonu jsem si těžce zvikal na novej hlas Homera.
      • Izmæl
        Poznám, že je to špatně, ale že bych si šel kvůli tomu skočit z mostu to zas ne. Na nového Homera jsem si zvykl hned a nebyl jsem jak jeden z tich ,,Néé, to už není Homer néé" mamlasů. Jinak, nekoukám na filmy s dabingem, to já jen tak.
        • GlaDOS
          Nejen hlas. Jde o součet všech věcí, které se lidem na novém SC nelíbí. Vždyť tam zkopírovali snad všechny pohybové prvky z Assasin's Creed. Vážně pochybuju, že to bude v jiných misích odlišné. K tomu si přičti celkové zakčnění stealth hry + jiný dabing oblíbené hlavní postavy.
          • Izmæl
            "pohybové prvky z Assasin's Creed" je něco s čím vůbec nemám problém. Zakčnění mi trochu vadí to jo, protože třeba u Conviction byl akční styl hraní hrůza, takže tady mínus, ale holt si musíme zvykat, protože co s tím naděláme že... A jiný dabing překousnu. Ergo stejně si to rád zahraju.
        • v poho ale jsme asi dost konzervativní když jde o Sama Fischera

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit