Přejít na výpis diskuzí
Proč bude ve Splinter Cell: Blacklist jiný Sam Fisher?
5.6.2012 | Adam Homola
34 příspěvků
-
Chápu že Ironside už má na tohle hraní v oblečku svůj věk ale to nemůže Sama aspoň nadabovat? *13*
-
V době kdy se Blacklist odehrává je Fisherovi minimálně 55 let (spíš víc), takže se na něj Ironside právě skvěle hodil. To jak Fishera vzhledově pokaždý omlazujou je neuvěřitelná demence.
-
-
Presne tak. Kdyz uz, tak z toho meli udelat prequel. Takhle hromadi jednu sracku na druhou a ve slusne kontinuite delaj opet bordel.
-
-
Cože???? Nový hlas??? to si snad dělají srandu?!!! Bez Ironsida si to můžou strčit kam chtěj. Mám všechny díly v originále a zbožnuju Sama hlavně kvůli hlasu Ironsida. Nestojím o cucáka co se spokojil s třetinovým honorářem od ubisoftu. Když už tak mohli alespoň vymyslet celou novou postavu a né takhle zničit sama. Díky za zničení série! A to Vám vzkazuje 101% fanoušek série - pěkně jste mě nas-ali!!!!!!!!
-
Tak nejenom, že Sam velí celý agentuře a zároveň je v terénu, což je první blbost. Že je v 55 mrštnější než za svých mladých let a že to vypadá snad ještě akčněji než Conviction, ale ještě ho nebude dabovat Ironside? Tohle ať si strčí třeba za klobouk.
-
nerad to řikám ale když za dva měsice napišou že se projekt ruší.naštavnej nebudu.
-
Splinter Cell bez hlasu Michaela Ironsida ? Nechci, děkuji, tohle si nechte.
-
Ubishit opět dokazují, jací jsou chujové.
-
-
ubisoft ví jak zaujmout...tim že bude hráče sr.t .hloupá ochrana a ukádání.plus ničeni zaběhnutých značek,tim že je dělá akčnějši a kratší.
-
-
tak tohle je pro fanoušky SC dýka do zad.
-
Hodně zvláštní zdůvodnění. Proč by Fishera nemohl mladý herec hrát, a Ironside ho dabovat? To je přece nesmysl, že to musí pohromadě dělat jeden člověk. Krom toho pro mě je to poslední hřebíček do rakve. U Conviction byl Ironside jediným důvodem, který mě přesvědčil si hru zahrát, takže Black list je pro mě zatím absolutně nezajímavý.
-
-
A celkově takovéto změny v sériích nechápu. Pochopitelné by bylo, kdyby sám Ironside jednoduše už nechtěl na Splinter cellu spolupracovat (tyhle zvěsti také kolují po netu), ale pokud to bylo rozhodnutí Ubi, tak ať jdou do háje. Stejný problém jako u nového Hitmana... odstřihnout Davida Batesona jako dabéra 47 a hudbu Jespera Kyda, bez které prostě hra s názvem Hitman nemůže být? Proboha proč? I kdyby se nakonec jak nový Splinter cell, tak Hitman jinak povedli po všech stránkách, stejně na nich zůstane škraloup....
-
-
Tohle samozřejmě nebaštíme, že motion a dabing musí dělat jedna a tatáž osoba. Obsadili neznámého herce, který udělal dvě věci najednou - ušetřili. Prostě berou sérii u huby a fanoušci ... jděte se třeba bodnout, stejně si to koupíte. Hnus ... další série v kelu.