Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • moze byt dalsi splinter cell horsi ako conviction?
    takuto otazku som si kladol.

jednoznacna odpoved. ano moze. to bude kolosalna prisernost.
  • Jo tak ze Sama se stane Lara Croft nestárnoucí hrdina v nekonečném příběhu......škoda *7*
  • Ten problem vubec neni v Ubisoftu, Splinter Cellovi apod. Ten problem je preci v dnesni proklate dobe. Jen se na to podivejte - na kazdeho cloveka 10 kamer, kazdy vas pohyb je sledovan - samozrejme, v zajmu vasi bezpecnosti - uplne vsude na vas vyskakuje reklama, jako mira uspesnosti se dnes hodnoti predevsim zisk, nejake tradice - to uz nikoho nezajima, klidne se slape na vsechno mozne, hlavne kdyz to prinese penize. Tohle nedela preci jen Ubisoft. Tohle delame vsichni, a pokud ne, a jsme tedy zatvrzeli bojovnici proti teto neprirozene a hnusne dobe, tak jednou stejne prozreme a zjistime, ze je to boj s vetrnymi mlyny.
    • Nejvetsi ironie je ze prave tohle se resi v nejnovejsi hre od Ubisoftu http://www.youtube.com/watch?v=FcMRkyoHKeA
  • Tak to je jednoduchý Sam prostě se o sebe stará, je to metrofil a byl na plastice
  • Izmæl
    Já bych z toho takový drama nedělal, tedy jen pokud by mi někdo řekl důvod, proč nemůže ten novej týpek se Samem jen hýbat a Ironside ho dabovat. To je nějaká naprosto nemožná kombinace či co?! -_-
    • Notak snad poznáš že je to špatně? Podívej náš dubing na filmečky,jakmile někdo mluvi leta jednu postavu ,máš to stím zaběhlé.Když se to změní je to šok.Jenom u simpsonu jsem si těžce zvikal na novej hlas Homera.
      • Izmæl
        Poznám, že je to špatně, ale že bych si šel kvůli tomu skočit z mostu to zas ne. Na nového Homera jsem si zvykl hned a nebyl jsem jak jeden z tich ,,Néé, to už není Homer néé" mamlasů. Jinak, nekoukám na filmy s dabingem, to já jen tak.
        • GlaDOS
          Nejen hlas. Jde o součet všech věcí, které se lidem na novém SC nelíbí. Vždyť tam zkopírovali snad všechny pohybové prvky z Assasin's Creed. Vážně pochybuju, že to bude v jiných misích odlišné. K tomu si přičti celkové zakčnění stealth hry + jiný dabing oblíbené hlavní postavy.
          • Izmæl
            "pohybové prvky z Assasin's Creed" je něco s čím vůbec nemám problém. Zakčnění mi trochu vadí to jo, protože třeba u Conviction byl akční styl hraní hrůza, takže tady mínus, ale holt si musíme zvykat, protože co s tím naděláme že... A jiný dabing překousnu. Ergo stejně si to rád zahraju.
        • v poho ale jsme asi dost konzervativní když jde o Sama Fischera

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit