Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Danieledl
    Chuck Norris tak dlouho koukal do slunce, až mrklo.
    Teď hrál WoW tak dlouho, že WoW hraje za Chucka.
  • Chuck Norris jednou bojoval s jednorukým ninjou. Když spatřil svoji výhodu, utrhnul si obě ruce, jednu nohu a jediným kopem z otočky ninju zabil. Utržené končetiny si následně přišil zpět svářecím drátem a rezavým stanovým kolíkem!
  • Pethulla
    Chuck Norris dokáže udělat z USA USB.
    • Joha
      Zabité :D

Chuck Norris dokáže zostreliť Boeing 747 vzduchovkou z podzemného prakoviska bez diaboliek.

A pre anglicky zdatných (toto sa jednoducho nedá preložiť):
      Chuck Norris doesn't flush the toilet. He scares the sh!t out of it.
  • 2 Amylee:
    Ozzy by byl dobrý ve Skyrimu. Tam by mohl ukousávat netopýrům hlavy a jeho Řev by děsil celý Tamriel.
  • MidnighT91
    Když se Chuck Norris nadýchá plutonia, plutonium do týdne zemře na ozáření.
  • Ale jedno se musí nechat, vypadat takhle v 70ti, teda klobouk dolu...
    • Trol.diskuzni
      Taky je to Chuck Norris, ten s věkem jen mládne... Se podívej na nějaké jeho staré filmy, připadá mi, že tam vypadá starší než teď! Nevím, jak to dělá *15*
      • Jako ale ono bez zádele fakt jo...
  • wow uz nema s cim zaujat tak vsadil na reklamu s Chuckom...Pandadatadisk je toho prikladom..
    • Jazz
      Za co mínus ?
      Fanatici WoW ?
      • Joha
        Som dlhoročný hráč WoW ale pandami to pre mňa zabili. To sa ani nedá brať serózne: "Casual friendly expansion." No tak to WoW dopadlo... našťastie tu mám aj EVE :D
        • Náhodou když jsem přítelkyni že bude moct hrát ve wowku za pandu tak to málem chtěla zkusit *1* Pandy mě rozsekaly *2*
  • MidnighT91
    Chuck Norris žaluje NBC, protože Zákon a Pořádek jsou jména, která dal svojí levé a pravé noze.
  • BoB.2
    Chuck Norris je už dvacet let po smrti ale smrtka se mu to bojí říct.
    Lidi mají trička se Supermanem a superman má tričko s Chuckem Norrisem!
    • Hairy_Ass
      Vím, že je opakovaný fór, ale nedá mi to:

1)V prvním díle Jurského parku Tyrannosaurus Rex nepronásledoval džíp. Chuck Norris pronásledoval Tyrannosaura a džíp.
      2)Většina lidí ví, že Descarte řekl: "Myslím, proto jsem." Co ale většina lidí neví, je to, že výrok pokračuje: "se vždy bál Chucka Norrise."
      3)Chuck Norris nenosí kondom. Protože neexistuje žádná taková věc, jako ochrana před Chuckem Norrisem.
      4)Chuck Norris se výhružně podíval na zlo a to uteklo.
  • MidnighT91
    Když přistáli na zemi mimozemšťané, šel je Chuck Norris ukázat fotografům. Nevznikla žádná fotka mimozemšťanů, ale spousta fotek Chucka Norrise.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit