Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Final Fantasy Tactics se dá sehnat v US za 10 dolarů, což je v podstatě poplatek, který Sony v Japonsku vybírá za možnost si PSP hru na PS Vita převést.

Nemám problém, pokud mi jako majiteli PSP verze zpřístupní za 10 USD FFTactics ale mám problém s tím když se na EU/US plně vybodnou !
  • se*u na vas az mne prestane odirat vlada a nebudou tady remcat blbec*i co jim vsechno plati papinek (bez kteryho bi si nevytreli ani prde*) tak si mozna zacnu SW kupovat ale jinak pojedu warez nazdar + to ze zavreli megaupload acta atd dalsi duvod proc neplati za to co nemusim
  • V japonsku to mohou mit osetreno ciste tim, ze spolehaji na kulturnost a cestnost vetsiny japonskych hracu.
  • Taky reakce na robotrona dole.
  • A jak to vis, ze s tim nejsou zadne naklady spojene? A proc to tedy nejde u vsech titulu, ale jen u nekterych?
  • Ne, ani f2p nevydela na zlodejich, ale platicich hracich. A tak jako jde hacknout konzole, tak jde hacknout f2p, aby se zlodej dostal k placenemu obsahu zdarma. A je rozdil mezi tim chtit hru zadarmo a hrat normalne free tituly a mezi tim krast komercni tituly. Neni to srovnatelne. Nemam nic proti lidem, kteri chteji hrat zadarmo a hraji free tituly, ale nesnasim parazity, kteri kradou komercni tituly, protoze mi tim skodi. A kdo ten rozdil nechape je sam hloupy primitiv, ktery nedokaze takovou vec rozlisit.
  • Nemaji? Tak to nevim. OK, jestli to tak je, uznavam, pisu blbost. Ale kdyz to v japonsku maji, tak pochybuju, ze by to nemeli poreseny, zaregistrovat si hru jen jednou a ne vickrat.
  • A ja přesně bys to chtěl udělat, když UMD hry (alespoň ty, co já mám doma) nemají žádná sériová čísla? :)
  • I na lidech, kteří chtějí hry zadarmo, se vývojáři naučili vydělávat. F2P nní o nišem jiném, a ten vývojář z 2KChina co byl nějakou dobu zpátky v podcastu říkal právě něco podobného a bral to jako budoucnost.
    Baťa nakonec dělal to samé, Jobs k tomu měl blízko ... ale to ty nikdy nepochopíš.
    Čili se do OP nenavážej, jsi hloupý primitiv, který není s to vidět svět v širším kontextu a nemá sebemenší ponětí ani o světě businessu ani herních vývojářů, dej si facku a běž spát.
  • A samozrejme kdyz je to netova sluzba, tak muzes hru zaregistrovat jen jednou a na jeden ucet. To je fakt teda hlavolam, to by nikoho nenapadlo :)
  • Asi ne. Hry se daji stahovat jen na jeden urcity ucet PSN a zadny jiny. Tohle uz ma Sony poreseny davno a u prevodu UMD na Vitu by to bylo stejne.
  • Nic takoveho jako prizpusobovani her na Vitu neni. To je ciste zalezitost prenest data na kartu a zpristupnit je pro hrani. Veskere naklady s tim spojene jsou jen o provozu serveru a systemu, ktery tohle musi zajistovat. A jelikoz Sony provozuje PSN, tak pridat k tomu dalsi doplnek sluzby by nebyla tak velka investice. Ale Sony na to kasle. To je cely.
  • (Ech, reakce na "Robotrona" dole, který by chtěl, aby převod UMD->PSN fungoval celosvětově a zadarmo...)
  • Aniž bych se jich chtěl nějak vehementně zastávat, má to jeden logický hák. Vezmeš si svou hru na UMD, zaregistruješ, zdarma stáhneš e-verzi z PSN. Dáš UMD disk kamarádovi, ten udělá totéž, dá UMD disk kamarádovi, ten udělá totéž........... no a ten poslední to ještě prodá do bazaru. *14*
    Čili to prostě tak jednoduchá sranda není. V Japonsku si to lajsnou (za peníze), což tak nějak chápu.
  • Souhlas, ps2 hry stejne na velke ploche televizi vypadaji hrozne. Imho by si to par lidi z nostalgie zkusilo, reklo fuj a hotovo. Kdo to s ps2 hrama mysli vazne by mel mit ps2 a pripojenou k crt televizi.
  • Je otazka, jake jsou naklady na prizpusobeni psp her na vitu, asi ne nejmensi, takze toproste neco stoji.Spustili to v japonsku, kde se psp hry kupívalá hodne a zjistili, ze se to vyuziva minimalne. A tak si reklá, ze v eu, kde se hlavne kradlo, je tech umd prodano tak malo, ze pri nizkem zajmu o sluzbu takovou se to ani nevyplati. Za 10€ bych si osobne prevedl jednu, max dve hry (warhammer a socom tactical strike). A verim, ze by nas byly max. desitky, co by si tyto hry prevadeli a to se pri tech nakladech asi nevyplati.
  • Jinymi slovy, ty jsi proste zmrrd. Luza na kterou patri bic a ne obcanske svobody, protoze lidi jako ty si je nezaslouzi.
  • no dokavad to nebude hacknuty tak to nechci psp sem si taky kupoval stim ze hry budou zadara :)
  • zdeeneek
    Tak jasny. Chapu, ze par titulu by se naslo, ale z celkovyho poctu je to mizivy procento.
  • Treba ja jsem ten pripad. PS2 mam jeste ve skrini, ale uz je rozbita a nestihl jsem si zahrat Final Fantasy XII. Takze pockam, jestli se nahodou hra neobjevi v te nabidce PS2 her na PSN a pak bych si to zahral na PS3.
    Proc hrat na nove konzoli stare hry? No prece protoze nektere stare hry jsou lepsi nez nektere nove :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit