Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no, idu podla oficialnych pandulakov, ktorych vytvara Games Workshop, inac podla odbornikov jedne z najhnusnejsich postaviciek ake v table wars sa vytvaraju :)) a ze to ide od 10tich k 5tim
    takze aj grafika v DoW musela prejst licencovanim od GW
  • Veskoslav
    Nejkrutější ze světa Warhammeru, když ani klasický Warhammer se nenechá zahanbit:-D

Jinak po vizuální stránce mi to přijde, že se drží grafiky, co nastolla série DoW v rámci RTS a předělávají to do TPS.
  • 1 - neztratil vysel by 13-14, vetsi problem je pokrouceni lore predevsim teda pro ty fanousky
    2 - omezeno graficky? dnes se da mmo uz slusne optimalizovat.. jestli optimalizace = omezeni tak je omezena kazda hra.. bojovy system nebyl zadnou novinkou, presto byl svezi oproti prumeru..
    3 - podle poctu tvich prispevku ve zdejsi disku, jsi neustale vazan na netu :D takze to problem nebude
    4 - slusne mmo se da postavit i na jinych principech nez "predrazena kampan" kterou hraci dojedou a pak nadavaji :) hry ktere neignoruji komunitni potreby a jsou dostatecne socializovany nemaji casto ani tolik contentu co jina AAA presto jsou tu stale mezi nami.. jde spis o pristup vyvojaru a chut vydat se na dlouhou cestu.. nez udelat pompezni pracku na penize po ktere za pul roku nestekne pes...

5 - mmo hry by meli zacit delat spis nezavysla studia.. protoze velke firmy uz moc smrdej a lidi jim nejsou ochotni zustat verni.. malou firmu to bude zivit nebo zahyne.. pristup je pak o to zajimavejsi :)

6 - za hodku chci mit 20 minusek ;)
  • neviem ci len to je vo mne, ale ked citam knihy z W 40k tak mam pocit ze ide o velmi realny a brutalny svet, dospely

ale ked vidim oficialny vizual(hlavne tie brnenia, a vizual eldarov orkov...), ci uz hry alebo aj cgi filmy, je to robene pre decka okolo 12rokov
  • ja spiš čekam na nejake zprávy o dow 3
  • Veskoslav
    Osobně jsem rád, že to není MMO a to z mnoha důvodů:

1. Myslím si, že bohužel v záplavě titulů MMO by se ztratil, určitě by si našel své fanoušky, ale nebylo by jich přliš. Řítí se nové GW2, Tera, MechWarrior, teď jsem zkoušel novou MMO Bounty Houdns a dobrá (zase mikrotransace, ale dotáhl jsem to na 49 bez prachů a mám vícve než slušnou zbroj, navíc systém robotických společníků je unikátní), máme Lotra online atd.

2. Když by to bylo MMO, muselo by být omezeno graficky, musel by být pozměn bojový systém jako známe z jiných MMO (vývin nového bojového stylu by stál asi dost peněz).

3. Člověk by musel být neustále vázan na připojení (což sice nemusí být nevýhoda, ale přece jenom člověk nemusí být pořád u netu)

4. Studio by to nejspíš finančně neutáhlo a mohlo by se stát, e hra by se sice rozběhla, ale nakonec by se musela uzavřít a člověk by tu hru měl k ničemu. Tudíž je pro mě osobně lepší, že to nakonec není MMO, ať už z důvodů zpracování krvavého světa W40k, až po systém bojů, který se mi za ty léta v MMO přejedl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit