Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Firingo

    To mi přijde jenom jako další "damage control" a vůbec tomu nevěřím. Ze hry to bylo vystřihnuto protože nestíhali. Na začátku odehrajete kraťoučký prolog podle vašeho zvoleného původu, skončíte na ulici s tím, že nic nemáte. Následně se přehraje kus traileru na hru a najednou máte "luxusní" byt, pěkný auto, značnou pověst kdy vás obvolávají všichni kšeftaři ve městě a vydáváte se na svojí první misi v "první lize". Navíc je hlavní příběh celkově dost krátký, takže opravdu nevěřím, že takto zkratkovité řešení úvodu hry je záměr.

    Spoiler! Jo a Jackie byl v marketingu prezentován jako zásadní příběhový charakter a i hra se snaží tak vyobrazit ale ve skutečnosti s ním strávíte jen první dvě mise, načeš druhá končí jeho emotivní smrtí. Pro žádné skutečné budování přátelství tu není prostor a proto i skvěle zpracovaná pasáž s jeho smrtí postrádá ty pravé emoce, neboť hráč ho sotva začal poznávat.

  • Grifus

    Cyberpunk mel vyjit prave ted, ne pred rokem. Pak by to s nim cely asi vypadalo jinak. Protoze po roce jsme se dockali maximalne tak "skoro" funkcni hry na vsech platformach ale ve ktere chybi kvuli predcasnemu vydani spousta veci. Vlastne totalni nula co se novyho obsahu tyce . Diky tomu kompletne zabili potencial zivnotnosti cele hry.

    Ano hra je to i tak zabavna a da se v ni utopit spoustu hodin ale s tim se tahne ta pachut chybejicich veci, nedodelku, bugu a tolik promarnenych sanci. Zamrzi to...

  • Beluga

    Zrovna ho mam rozehraneho napodruhe. Zamrzi, ze spoustu chyb porad nevychytali a clovek musi nainstalovat tunu modu ktere se zase tlucou a ohrozuji stabilitu. 


    Napoprve 110h, ted to vypada tak na 70.  Zabava to je ale veci bych tam predelal tunu. 

    Prakticky pouze hlavni questy a par vedlejsich tykajicich se hlavnich postav maji nejakou myslenku, nevyvazenost zbrani (davas 25.000 dmg ale beda kdyz 250 dostanes… zabije te prvni kulka), nelogicnost perku (nemuzes si dat nejlepsi hackovaci nacini, protoze nejsi dost svalnatej) apod. me trosku mrzi ale celkove je to skvela hra. 


    Jen neni zdaleka tak skvela jako Zaklinac - tam bylo citit ze si dali mnohem vice zalezet a udelali to podle sebe a ne pro akcionare. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit