Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • stránky hrůza a ty ceny no je videt že to vzali češi do ruky
  • Jsem jediný, komu tahle služba v podstatě nefunguje? Přihlášení na stránce hází e503, klient hází všemožné chyby a že mám prý kontaktovat podporu (to už dělá od akce s ArmA2)...
  • filias
    Zajímavé, dík za tip ;) Uvažoval jsem o Saints Row a 50€ na Steamu vs 40$ tady je celkem rozdíl...
  • Rozhodně ne ceny v korunách. Vám ještě nedošlo, že ty směšné částky si dělají Češi sami? Na všem prostě musí trhnout.Srovnejte si ebay treba s aukrem,dve stejne polozky.cena na aukro o 100% vyšší
  • Trol.diskuzni
    Aha, sorry, já si spletl diskuzi *15*
  • EuroSamurai
    Kurna to sem to propásl zrovna Men of War vypadá velmi dobře.
  • To tradování a odprodej je právě úžasný :)
  • ucho
    no tohle byly spíš takový startovní akce, aby nalákali nějaké lidi, na fóru ještě rozdávali myslím sem tam klíče ke hrám (kdo dřív aktivoval, ten měl :) ). to už teď počítám dělat nebudou a s těmi startovními akcemi to taky nebude už žhavé. co se týče slev, tak používají hlavně nějaké ty kupóny. proti slevám na steamu žádná konkurence. odlišují se hlavně tím tradováním.
  • jak často tam ty akce bývaj?
  • ucho
    ARMA2, Men of War, teď Men of War: Red Tide a jednu malou pytlíkovinu.
  • EuroSamurai
    Jaký 4 hry zdarma?
  • U cen v korunách hrozí i nastavení českých cen, viz Sony. U GMG.cz to zdá se asi neplatí, naštěstí.
  • ucho
    tak doporučuji na tom webu něco chvíli dělat. nezvládají větší zátěž. před měsícem bylo získání hry práce na půl hodiny, což je v porovnání s jinými službami trochu špatné...
  • Web se načítá okamžitě.Firefox 7.0.1
  • To je snad jedno ne?přepočítáš a máš jasno..nebo ne?..
  • Pokud budou ceny v korunách tak to bude super. Bral bych to i u Steamu.
  • Ellendway
    Bohužel musím souhlasit. Webové stránky jsou tragické. To už Webzdarma se načítá rychleji. Ceny taky nic moc. Na g2play kupuji taky v dolarech... a další klient? Stačí mi Origin a Steam.
  • Podle toho ze jdou ty hry sehnat jinde levneji?
  • Podle čeho tak usuzuješ?
  • ucho
    nevýhody
    1) pomalé stránky
    2) žádné extra ceny
    3) nic moc klient

výhody
    1) hry můžeš měnit, tedy to, co máš koupené, můžeš zaměnit při nákupu další hry za jinou (dostaneš nějakou slevu), nebo hry můžeš měnit s ostatními uživateli
    2) zatím jsem jim nezaplatil ani korunu a už mám od nich čtyři hry

zatím to není žádný zázrak, ale s těmi směnami jsou alespoň trochu originální. ale ještě jsem to do podrobna nezkoumal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit