Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • master.qwerty

    tak Ring Fit Adventure je v CR sice nedostupny (nejdrive v zari) ale z nemecka objednan z americkeho nejmenovaneho obchodu a dorucen do CR do dvou tydnu, a vyslo to levneji s postovnym nez za kolik se to prodava tady. A je to dobre, bavi me to a clovek si i zacvici ! :)

    • 0011

      Věřím, že si ho sehnal levněji, ale to že je nedostupný je pěkný kec. Jeden nejmenovaný předražený obchod začínající na J ho má skladem, ale nechápu proč to neukazuje heureka když jsou v seznamu, narozdíl od ukřičených ufounů 😀

      • cms.sarka-tmejova

        Umm, ne? Mají jeden kus v pár kamenných prodejnách v republice, v Praze třeba ani v jedné. Že si pro to musím dojet přes půlku země neberu jako dostupné.

        • 0011

          Tak ne všichni bydlí v Praze a to říkám jako domorodec a to že v tomhle obchodě nejsou schopný zabalit zboží do krabice a poslat poštou/zásilkovnou je bohužel trapný a to říkám jako jejich občasný zákazník, protože občas dokážou sehnat něco co jinde není jako třeba limitka xenoblade s vinylem.

      • master.qwerty

        aha, tak zrovna tohodle prodejce jsem nekontroloval (hledal jsem ovsem i pres heureka).

        No co uz, pro priste se podivam i na jejich eshop :) 

  • lipkozzi

    Ja teda čakám, že rumory zo začiatku roka sa zakladajú na pravde a Nintendo využije 35. narodeniny Super Mária, ktoré sú 13.9.2020 a vydá remastery jeho starších dielov.

    • radim.zaty

      Bylo by to fajn. Sice mám možnost si Sunshine, Galaxy 1,2 i 3D World zahrát na Wii U, ale střihnou si to znovu na cestách, to bych si dal líbit. Otázka je, za by to bylo za cenu jedné hry jsou All Stars 2, nebo by to podojili.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit