Přejít na výpis diskuzí
Prodeje Xbox konzolí pomohly Microsoftu k dobrým výsledkům v posledním čtvrtletí r. 2013
24.1.2014 | Adam Homola
29 příspěvků
-
jak se píše v levelu nové krabičky zatim schovejte a dále použivejte staré
-
-
Hmm, zajimave, od Vanoc, kdy jsem novou krabicku dostal, jsem starou zatim nemel duvod zapnout.
-
-
Tak ne kazdej chce hrat par her porad dokola. Btw, co vede cloveka v vyhozeni desitky za krabici plnou zakazu a narizeni, kdyz muze v pohode mit ekvivalent, kterej je lepsi, celkove vyjde levneji, bez omezeni a s temer 100% zpetnou kompatibilitou? *15*
-
-
Kolem dokola? Až budeš mít práci, rodinu, tak opravdu nebudeš hrát jednu hru pořád dokola, protože na hraní nebudeš mít tolik času. Mám PS4 a v životě bych Xbox 360 už nezapl. A hry zdaleka nedochází - AC IV je se vším všudy opravdu dlouhej, Killzone je kratší. Za chvíli je Thief a toho než člověk, jehož jedinou zábavou není hraní her, dohraje, tak vyjde Infamous Second Son. Jinak s tvrzením, že je to "lepší ekvivalent", jsi k smíchu. A co se týče omezení - nejsem si vědom toho, že by PS4 nějaké měla. Ano, musíš si kupovat originálky, ale to pro vydělávající lidi, kteří znají hodnotu práce, není omezení.
-
-
Ty si nejsi vedom omezeni co ma PS4? Pak rozumim ze nechapes proc je pc ve vsem lepsi. *3*
-
-
Aha, takze tys nepochopil muj prvni post, a kvuli tomu ja jednou vyrostu a pochopim. Zajimava logika. *5*
-
Jo, aha! :-D My srovnáváme PS4 s PC? Zvláštní, že to ani jednou v tohle vlákně nepadlo. Dále se už nemáme o čem bavit. Není mit pět, abych se tu s tebou hádal o PC vs konzole. Mluvil jsem o nové generaci konzolí. Jednou vyrosteš a budeš se zabývat věcmi, na kterých skutečně záleží.
-
-
-
-
-
-
ja bych si konzoli nikdy nekoupil vyjde moc draho! ne nejsem socka, ale mam vsech pet pohromade radsi dam 16000 za nadupane herni PC a do budoucna 8000 za deset her nez ted 12000 za konzoli a 16000 za stejne mnozstvi her v horsi grafice!
-
-
Vidno,ze si Socka a to Big Nerd,Si to prepocitaj spravne a neviem co vyjde drahsie neviem ako kupujes PC diely,ale uricte mas doma low end pc,ktore za 3roky mozes hodit do smetia.Len grafika co pises bude mat vacsi vykon ako v X One ta vyjde cez 200eur,plus Procesor 170eur,Ramky 8gb,zdroj min.600w,maticna tak neviem neviem ako je na tom tvoja matika,plus rataj origo Win8 100eur,Antivirak atd.Radsej chod naspat na internet a tam zadavaj.Download PC game torrent :D
-
-
No ten notebookový 8jadrový procesor na 1.6ghz, to je fakt pecka.
Škoda, že nové konzole zvýší hw náročnost nejdříve za pár let a tím i nutnost vyměnit si komponenty.
Ale ty konzole a ty ceny...No pohádka.A hry..mlask přímo :) -
-
Pozri ja som uz z toho vyrastol porovnavat grafiku ako deti ,ze mne to ide na ultra a tebe len medium,Si predstav,ze hrajem Battlefield 4 na X360 je to orezane grafila voci Pc nic moc,ale mne to staci sedim na Gauci,velka Tv predomnou 5.1zvuk a nemusim sa pucit pred monitorom to uz nie je pre mna a aj tak si zahram 8hod tyzdenne.Uz neni na to tolko casu,ale prestat urcite nechcem
-
-
Vlastním křeslo, které je dražší jak to X360, takže já mám pohodlí dost :)
Jinak legrační post.Pokračuj, rád se pobavím :) -
Dobrovolne sis vybral horsi variantu, velkou tv si muzu ke kompu pripojit taky, hrbit se na zidli muze leda nekdo kdo neumi sedet.
Nehlede na tvuj retardovany prvni post, ve kterym ani nevis jaky hw poskladat a kolik vlastne stoji. tldr: absolutne nechapu proc nekomu cpes ze sis vybral to horsi a staci ti to
-
-
-
-
mě zase přijde debilní používat zařízení na práci jako zařízení na hry... PC mám na psaní seminárek, na sr.čky do školy a podobně. Ale že bych u toho chtěl trávit víc času, když mám pohovku, velkou TV a XO s pohodlným ovladačem?
chápu, že PC je základ v domácnostech, ale na hraní to je opravdu dobré jen když na tu konzoli člověk zrovna prachy navíc nemá. -
-
To je velmi subjektivni. PC umoznuje vyssi kvalitu obsahu protoze na to ma vykon. Krom toho se nedokazu moc odreagovat s gamepadem v ruce a potrebuju mys a klavesnici, coz konzole proste neumoznujou.
-
Ten druhej odstavec me pobavil, nemas tam jeste neco? *15*
-
-
Ono v zemi kde vetsina lidi ma sotva na jidlo a bydleni, kde kazdy se snazi jen okrast toho druheho, kde lichvari a exekutori jedou ve velkem jen aby z chudych delali jeste chudsi, chapu tyhle reakce :D Ja vim ze mam spise "zapadni" nazory, takze vzdy ocekavam same minusy. V US, nebo v anglii bych zase schytal same "pluska" a to jen z duvodu, ze tam jsou lidi tak o 20 let pred nami :D proto tam lidi take davno pochopili, ze Pc neni na hrani :D
Hrbit se u stroje, ktery je delany na praci, kvuli hrani, nebo stvat se s prepojovanim na TV, kde ani ovladac nefunguje u vsech her, kde se hry musi nastavovat, kde resis proc neco nejede atd. Me osobne nevyhovuje ;) -
-
Mám PC a několik konzolí z různých generací a můžu ti říct jenom tohle. B-U-L-L-S-H-I-T!!! Každá platforma má něco, co ta druhá mít nebude. A pohodlí máš jenom takové, jaké si uděláš.
-
Ano jiste, budu si kupovat shitovou lowzoli s trapnym hw, rozlisenim, fps, ovladanim, a tunou omezeni, kdyz mam pc co zvladne vsechno 10x lip a budu si myslet jak jsem zapadni. *15*
-
-
-
-
-
No a třeba Intel měl za rok 13 zisk necelých 10 miliard usd. A co jako ?
-
-
Já dnes našel na zemi 10 Kč a taky se o tom nepíše *9*
-
-
Já jsem si zase po strašně dlouhé době dobrovolně koupil Pribiňáčka! A taky se o tom nepíše.
:( -
Jo já si teď postavím nové herní pc a taky ani zmíňka :(
-
-
A ja jsem zadluzenej mam na sobe exekuce, lichvare a cekam kdy si me vsimne mafie a tez se o me nepise *16*
-
-
-
-
Xbox konzolí? Čeština jazyk trpí...
-
-
Co konkrétně se ti nelíbí?
-
-
Sorac Pc ckarom,nacom hrajete je len vasa vec
-
A ja jim to preji. Jen at to prospeje dalsimu vyvoji. Coz bude jenom dobre.
-
Tak ještě na začátku roku tvrdil Microsoft že 3. Ted už je to 3,9. Hm, čarymaryfuk. *1*