Přejít na výpis diskuzí
Prodejní a jiné statistiky Minecraftu jsou stále neuvěřitelné
20.11.2011 | Petr Poláček
83 příspěvků
-
myslim ze vela z vas ma uz velke naroky na minecraft. v podstate to bol mini projekt (skor fun) ktory sa rozrastol do niecoho obrovskeho. mozno ani neratali ze sa take nieco moze stat a narazili na problem masovychhier. je pekne ze maju velky pocet hracov ale ten pocet aj daco ocakava a to su pravidelne updaty, nove NPC a co ja viem este.
tu suhlasim s winter. potencial hry dokazu naplnit len moderi. neexistuje ze tak male studio dokaze naplnit ocakavania tak obrovskej komunity bez externych moderov, ktory budu splnat aj chutky malych skupin ludi ktorym uz nestaci minecraft v zaklade -
Minecraft ? ... Ale Ace of Spades je zdarma ;)
-
-
Už ne :)
-
Tak to mě nějak nechytilo. Zkusím tomu ještě dát šanci a uvidím :)
-
-
Tak a zde přátelé vidíte že na grafice NEZÁLEŽÍ! A ano mluvím k vám Battlefilďáci.
-
-
tvuj prispevek je trochu mimo , nejak nechapu proc by nekomu kdo ma rad battlefield serii a jeho multiplayer melo zalezet na grafice.
-
Mno já hraju oboje a nemám problém. Ale abych odpověděl, u indie hry přejdu grafiku, beru to tak, že si nechcou nebo nemůžou dovolit drahý engine a tak povětšinou sází na stylizaci. To ale neplatí u tříAčkových her, které po mě chtějí plnou cenu. BF3 tuto normu splňuje, narozdíl od jeho konkurenta, který vypadá jako moje ranní stolice. Ano mluvím k vám CoDkaři. *15*
-
battlefield nema az tak dobrou grafiku.. ja bych se za nektery assety docela stydel :) myslim ze hodne PC hracu brani battlefield 3 spis kvuli 2 vecim.. 1. kvuli COD a za 2. kvuli ze pry je to PC hra :) myslim ze kdyby tech 2 faktoru nebylo tak by hodne lidi tu hru tolik nebranilo a nestali by za ni, ja sem MW3 nehral a jediny cod ktery me bavilo bylo COD1 ale bf3 ma zatracene hodne problemu a divnosti a pusobi ze ho vydaly predcasne aby mohli souperit s MW3 ta hra si zaslouzila jeste 2-3 mesice byt ve vyvoji.
-
-
no tak lidi aspon mi napiste duvod, koukat na ty psychologicky minusy je hrozny a nevedet proc :)
-
-
To bude asi tym ze si nehral BF3 na PC na plne detaily, ta grafika je proste skvela to sa tej hre upriet neda, je to jedna z najkrajsich FPS vobec graficky. Co sa tyka stavu tak suhlasim mohli to este doladit. Ale rozdiel medzi grafikou BF3 a MW3 je par rokov COD fakt zaspali dobu.
-
-
na max to hraju jen dejmetomu ze delam do herni grafiky a zkratka dokazu si predstavit vic minimalne u props podelu a enviromentalnich modelu, do charakteru nemluvim ty nedelam
-
-
Do herni grafiky rikas? Tak posli odkaz na portfolio, vzdy se rad pokocham.
-
-
Ale na grafiku .. víš ty co ;) Pokud neběhám s kostkou a proti mně se neřítí další kostky , tak o grafiku vážně nejde ....
-
-
-
-
A je to hra, kde máš neuvěřitelnou volnost bez skriptů, to by jsi měl zas říci CoDkařum *1*
-
-
Bohuzel ta volnost je az takova, ze v adventure modu neni co delat.
-
-
-
aspon je vidět kolik lidí je vypatlanejch když hrajou takovou ptákovinu.
-
-
no tak, chvíli to byla sranda, ale už dost...
-
jedinej vypatlanej siroko daleko jsi ty, mas nazory jako cvicena opice *11*
-
-
Hint: Invest in Troll Detection skill on the next level. Your current skill rank is: Noob.
-
-
*1* budu si to pamatovat *15*
-
-
-
-
Skyrim je stejně lepší...
-
-
Kolik má hráčů MC a kolik Skyrim
Bethesda jako studi stojí za hovno, furt se s někým soudí a tahá kraviny. A byla Mojangem poražena - jo, peníze neznamenají vše. -
Kolik stál Skyrim, kolik stál Minecraft, tam začněte.
-
Half-Life 2 je lepsi jak Skyrim
-
-
tak minecraft vidim prvne, ale vypada to jako lego + townsmen. takovyhle veci se hraly 1985, byla to sranda...
-
-
http://media.moronail.net/images/stories/dg_pictures/0811/615.jpg
-
Ty jsi snad poprvý na internetu :O
-
-
jen me tohle minulo no.
-
-
to jsi vskutku štístko, statistici by z tebe měli radost *1*
-