Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RavenHolm
    Proč se stále někdo snaží o hrané adaptace her, když trailer jako je tento ukazuje, že by to šlo i bez skutečných herců.
    • Na to se sám sebe ptám už pěknou dobu...
  • bobsh
    Nedá se svítit, s Woodkidem to bylo lepší *1*
  • RakeW
    Zklamání... Já čekal, že tam dole bude kupka sena a ne jen blbý prkna!
    • RakeW
      Sorry, ale já fakt netuším, o čem je řeč :). Mohli byste mi to vysvětlit? "ehm ehm", "slušné vychování" Jak to do toho sakra zapadá?

Prostě jsem si onehdy myslel, že pokračováním videa bude "leap of faith" a ne jen skok na balkón.
    • XXDarthVaderXX
      Někdy stačí použít ehm ehm...
      Když je zima, tak ti seno venku udělá co?...ano správně
      • smejki
        to záleží na tom, jestli má slušné vychování
      • RakeW
        Co? Bude křupat? Nesu ze statku, tak to nevim.
        • XXDarthVaderXX
          myslím, že tohle nemá cenu ani komentovat...
  • No vida, a tak se nám do AC dostala dokonce i anime stylizace...co přijde příště?
    • Amylee.Anderson
      A kde to tam vidíš?
    • XXDarthVaderXX
      nehul, v dobrém
      • To říkej borcům z Ubisoftu a ne mně...
  • až nato, že sa Ezio absolútne nepodobá výborný trailer
    • Tak se podívej na sebe až budeš starej.Podívej se na fotku v 17 (V tomhle věku začíná příběh Ezia ve dvojce) a pak v padesátce a uvidíš že si takym oc podobnej nebudeš *15*
  • Hairy_Ass
    Mě by zajímalo, proč Ezio bojuje s ozbrojenci v brnění nápadně připomínajícím byzantské, když Byzanc v té době už dobrých 50 let neexistovala, navíc na území, které nepatřilo k říši už několik století - může mi to někdo vysvětlit? *4*
    • morik
      to že Byzantska rise padla ( coz uz bylo prakticky pred 300 lety od Ezia) neznamena ze se prestanou pouzivat jeji zbroje. Navic ta zbroj neni jen byzantycka, mohla patrit komukoli i templarum.
      • Hairy_Ass
        Proč by templáři měli brnění se znakem dvouhlavého byzantského orla? No, snad se to nějak dozvíme ve hře. *3*
        • ZvacA
          Ve světě AC je templářem každý maník, v jeho historii se uvádí dokonce i Hitler, takže po templářích, kteří se označovali svastikou, mi tohle připadá jako maličkost. :D
          • Hairy_Ass
            To je vlastně pravda.
            • morik
              v jednicce jsi mel templare jak saraceny (araby) tak krizaky (evropany) ..
  • smejki
    veselé hopkání s hrotem šípu v rameni, pády z deseti a více metrů bez škrábnutí.. už chybí jen katany, DEagle, pozlacený kalach a capoeira. *1*
    • dawen
      To vše nám přinese další díl Assassin's creed: Cartel *1*
    • morik
      Z tveho prispevku chapu, ze v moderni ere muzes spadnout z 20 metru a nezranit se a skakat s hrotem sipu v těle ale v renesanci ne?
      • smejki
        ne, Horste, jsou to typické rekvizity kultury (fri)kulínů, to je celé
    • Stačí když vesele hopká se zweihänderem :-D
      • smejki
        no jo, tak všichni si asi občas rádi hrajeme na nesmrtelné borce. nijak mě to neuráží, ale vždycky mě pobaví, jak se zas a znovu pro ten efekt sahá po tom samém.
    • Po 1. Nezda sa my ze ten sip presiel a zranil . Po 2. Fakt si furt myslite ze Ezio , Altair a Desmond su ludia ako my ? Podrzte pls v hre E-cko - eagle vision ... uz len to svedci o tom ze niesu .
      • Foxtrot_cz
        Jasně, jsou do mimozemšťani *1*
        • ZvacA
          No on kolega nemusí být zase tak daleko od pravdy, páč zrovna u těhle tří je EV vysvětlen jako šestý smysl, který se projevuje v krevní linii po těch předcích, kteří se dali fyzicky dohromady právě s někým, kdo nápadně připomíná mimozemštany, alespoň v univerzu jsou známí jako " Ti, kdo tu byli předtím ".
  • BoB.2
    Moc pěkne chci se zeptat tohle bude poslední díl.
    • Bude to konec ezia,altaira a desmonda. Ale pravděpodobně chtěj dělat další díly s jinými postavamy. Přeci nezruší sérii která jim tak úspěšně vydělává. *1*
      • MidnighT91
        Pleteš se má to být konec pouze Altaira a Ezia ale Desmond nám ještě nějakou dobu zůstane...
        • Jazz
          +1
        • XXDarthVaderXX
          Měl by to být konec celé série, včetně toho mládence...tak že snad všichni tři.
          • Ne, Midnight má pravdu. Desmondova příběhová lini má být trilogie. Brotherhood a Revelations se pořád řadí k druhému dílu. Revelations opravdu ukončuje pouze příběh Ezia (a nejspíš i Altaira) ale Desmond se nám ještě ukáže snad již v plnohodnotném třetím dílu.
  • Danieledl
    Nice one, filmek by byl určitě taky parádní, kdyby to bylo ve formě takovíchle krásných trailerů.
    Nemůžu se dočkat *4*
  • Amylee.Anderson
    *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit