Přejít na výpis diskuzí
Prodloužený E3 trailer z Assassin’s Creed: Revelations
26.9.2011 | Aleš Smutný
45 příspěvků
-
Proč se stále někdo snaží o hrané adaptace her, když trailer jako je tento ukazuje, že by to šlo i bez skutečných herců.
-
-
Na to se sám sebe ptám už pěknou dobu...
-
-
Nedá se svítit, s Woodkidem to bylo lepší *1*
-
Zklamání... Já čekal, že tam dole bude kupka sena a ne jen blbý prkna!
-
-
Sorry, ale já fakt netuším, o čem je řeč :). Mohli byste mi to vysvětlit? "ehm ehm", "slušné vychování" Jak to do toho sakra zapadá?
Prostě jsem si onehdy myslel, že pokračováním videa bude "leap of faith" a ne jen skok na balkón. -
Někdy stačí použít ehm ehm...
Když je zima, tak ti seno venku udělá co?...ano správně -
-
to záleží na tom, jestli má slušné vychování
-
Co? Bude křupat? Nesu ze statku, tak to nevim.
-
-
myslím, že tohle nemá cenu ani komentovat...
-
-
-
-
No vida, a tak se nám do AC dostala dokonce i anime stylizace...co přijde příště?
-
-
A kde to tam vidíš?
-
nehul, v dobrém
-
-
To říkej borcům z Ubisoftu a ne mně...
-
-
-
až nato, že sa Ezio absolútne nepodobá výborný trailer
-
-
Tak se podívej na sebe až budeš starej.Podívej se na fotku v 17 (V tomhle věku začíná příběh Ezia ve dvojce) a pak v padesátce a uvidíš že si takym oc podobnej nebudeš *15*
-
-
Mě by zajímalo, proč Ezio bojuje s ozbrojenci v brnění nápadně připomínajícím byzantské, když Byzanc v té době už dobrých 50 let neexistovala, navíc na území, které nepatřilo k říši už několik století - může mi to někdo vysvětlit? *4*
-
-
to že Byzantska rise padla ( coz uz bylo prakticky pred 300 lety od Ezia) neznamena ze se prestanou pouzivat jeji zbroje. Navic ta zbroj neni jen byzantycka, mohla patrit komukoli i templarum.
-
-
Proč by templáři měli brnění se znakem dvouhlavého byzantského orla? No, snad se to nějak dozvíme ve hře. *3*
-
-
Ve světě AC je templářem každý maník, v jeho historii se uvádí dokonce i Hitler, takže po templářích, kteří se označovali svastikou, mi tohle připadá jako maličkost. :D
-
-
To je vlastně pravda.
-
-
v jednicce jsi mel templare jak saraceny (araby) tak krizaky (evropany) ..
-
-
-
-
-
-
veselé hopkání s hrotem šípu v rameni, pády z deseti a více metrů bez škrábnutí.. už chybí jen katany, DEagle, pozlacený kalach a capoeira. *1*
-
-
To vše nám přinese další díl Assassin's creed: Cartel *1*
-
Z tveho prispevku chapu, ze v moderni ere muzes spadnout z 20 metru a nezranit se a skakat s hrotem sipu v těle ale v renesanci ne?
-
-
ne, Horste, jsou to typické rekvizity kultury (fri)kulínů, to je celé
-
-
Stačí když vesele hopká se zweihänderem :-D
-
-
no jo, tak všichni si asi občas rádi hrajeme na nesmrtelné borce. nijak mě to neuráží, ale vždycky mě pobaví, jak se zas a znovu pro ten efekt sahá po tom samém.
-
-
Po 1. Nezda sa my ze ten sip presiel a zranil . Po 2. Fakt si furt myslite ze Ezio , Altair a Desmond su ludia ako my ? Podrzte pls v hre E-cko - eagle vision ... uz len to svedci o tom ze niesu .
-
-
Jasně, jsou do mimozemšťani *1*
-
-
No on kolega nemusí být zase tak daleko od pravdy, páč zrovna u těhle tří je EV vysvětlen jako šestý smysl, který se projevuje v krevní linii po těch předcích, kteří se dali fyzicky dohromady právě s někým, kdo nápadně připomíná mimozemštany, alespoň v univerzu jsou známí jako " Ti, kdo tu byli předtím ".
-
-
-
-
Moc pěkne chci se zeptat tohle bude poslední díl.
-
-
Bude to konec ezia,altaira a desmonda. Ale pravděpodobně chtěj dělat další díly s jinými postavamy. Přeci nezruší sérii která jim tak úspěšně vydělává. *1*
-
-
Pleteš se má to být konec pouze Altaira a Ezia ale Desmond nám ještě nějakou dobu zůstane...
-
-
+1
-
Měl by to být konec celé série, včetně toho mládence...tak že snad všichni tři.
-
-
Ne, Midnight má pravdu. Desmondova příběhová lini má být trilogie. Brotherhood a Revelations se pořád řadí k druhému dílu. Revelations opravdu ukončuje pouze příběh Ezia (a nejspíš i Altaira) ale Desmond se nám ještě ukáže snad již v plnohodnotném třetím dílu.
-
-
-
-
-
Nice one, filmek by byl určitě taky parádní, kdyby to bylo ve formě takovíchle krásných trailerů.
Nemůžu se dočkat *4* -
*14* *14* *14*