Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RakeW
    Sorry, ale já fakt netuším, o čem je řeč :). Mohli byste mi to vysvětlit? "ehm ehm", "slušné vychování" Jak to do toho sakra zapadá?

Prostě jsem si onehdy myslel, že pokračováním videa bude "leap of faith" a ne jen skok na balkón.
  • dawen
    To vše nám přinese další díl Assassin's creed: Cartel *1*
  • Jazz
    +1
  • Na to se sám sebe ptám už pěknou dobu...
  • smejki
    to záleží na tom, jestli má slušné vychování
  • XXDarthVaderXX
    myslím, že tohle nemá cenu ani komentovat...
  • Ne, Midnight má pravdu. Desmondova příběhová lini má být trilogie. Brotherhood a Revelations se pořád řadí k druhému dílu. Revelations opravdu ukončuje pouze příběh Ezia (a nejspíš i Altaira) ale Desmond se nám ještě ukáže snad již v plnohodnotném třetím dílu.
  • RakeW
    Co? Bude křupat? Nesu ze statku, tak to nevim.
  • Amylee.Anderson
    A kde to tam vidíš?
  • To říkej borcům z Ubisoftu a ne mně...
  • XXDarthVaderXX
    Měl by to být konec celé série, včetně toho mládence...tak že snad všichni tři.
  • XXDarthVaderXX
    nehul, v dobrém
  • XXDarthVaderXX
    Někdy stačí použít ehm ehm...
    Když je zima, tak ti seno venku udělá co?...ano správně
  • RavenHolm
    Proč se stále někdo snaží o hrané adaptace her, když trailer jako je tento ukazuje, že by to šlo i bez skutečných herců.
  • MidnighT91
    Pleteš se má to být konec pouze Altaira a Ezia ale Desmond nám ještě nějakou dobu zůstane...
  • bobsh
    Nedá se svítit, s Woodkidem to bylo lepší *1*
  • RakeW
    Zklamání... Já čekal, že tam dole bude kupka sena a ne jen blbý prkna!
  • No vida, a tak se nám do AC dostala dokonce i anime stylizace...co přijde příště?
  • Tak se podívej na sebe až budeš starej.Podívej se na fotku v 17 (V tomhle věku začíná příběh Ezia ve dvojce) a pak v padesátce a uvidíš že si takym oc podobnej nebudeš *15*
  • smejki
    no jo, tak všichni si asi občas rádi hrajeme na nesmrtelné borce. nijak mě to neuráží, ale vždycky mě pobaví, jak se zas a znovu pro ten efekt sahá po tom samém.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit