Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Treba casem prijdou na to, ze je dobry vyvojare podporit
  • mam iPhone ale za ty hricky co se na telefony delaj bych nezaplatil ani korunu! Protoze mam spoustu dobrejch zabavnejch her zdarma, kde se neotravne zobrazuje reklama a to je dobra cesta jesteze to spousta vyvojaru pochopila a jedou na to, ze hru udelaji dobrou a zabavnou, aby si to stahlo dostatek lidi potrebnych pro slusny prijem z reklamy
  • Konkrétně v ČR je to tím, že díky naši vládě jsme na úrovni rozvojové země, takže jsou všichni zvyklí na všem šetřit...alespoň já to tak mám :)
  • Pocet instalaci podle analytics (flurry, mixpanel, g-analytics) vs cisla z gplay.
  • smejki
    Tenhle důvod možná platil v době, kdy nebyl Steam. Dneska? Nope.avi
    Nadto koupit hru na GooglePlay nejni žádná věda.
  • zo sto ľudí 20 je tak určitee 40% :D
  • To jako že hledat hru někde na torrentech a riskovat že v tom je nějaké svinstvo je pohodlnější než ji na pár tapnuti koupit na Google Play nebo Amazon Appstore?
  • pohodli? nikdy mi neprislo jednodussi piratit :D
  • aha, tak to mam asi same kamarady cinany a rusaky, kdyz mi vsichni z nich rikaj: "proc bych to jako mel platit" se smichem.. nechteji dat ani 10-20 kc, protoze proste nemusi, rozhodne ne protoze na to nemaji. napr jeden z nich ma Sam S5. Z meho pohledu je android hodne zlodejska platforma, protoze je to proste strasne jednoduchy krast..
  • Paulcz
    Trošku ubohé to takto soudit. Svět není jen "bohatý sever", na trzích jako má Rusko nebo Čína to nikdo nekoupí ani za 0,5 euro asi z miliardy důvodů.
  • by me zajimalo,jak zjisti to,ze za hru nebylo zaplacena, .apk je je v obouch pripadech uplne stejny,navic je hra offline a nema zadnou kontrolu licence,takze si to cislo nejspis vycucali z prstu
  • Ta čísla vypadají hrozivě, ale zajímalo by mě, jak se do toho promítl například fakt, že na Amazonu byla v rámci App of the Day tahle hra zdarma.
  • MickTheMage
    Piratit hru za 3 eura moze uz vazne len uplny krten...nic viac, nic menej.
  • Ne ani tak pohodlí, jako ze zvyku neplatit.
  • MickeyMutant
    Pirátství je spíš otázka pohodlí než ceny.
  • To že udělali hru a mají z ní data prakticky jakékoli potřebují, je jakožto důkaz pro tebe málo?
  • smejki
    Voni totiž hry jsou moc drahý. Kdyby se zlevnili... oh wait.
  • Myslím, že je docela jedno, že android používá více lidí (taky je třeba brát v potaz, že ikdyž je větší základna, tak to automaticky neznamená, že každý další "androidista" je potenciální hráč MV, spíše naopak a je třeba vzít v potaz dalších X věcí.) tady jde o procenta. Takže, pokud si MV na iOS koupilo ze sta lidí čtyřicet, tak si to koupilo 40 % lidí. Pokud si na Androidu zahrálo MV dvěstě lidí a osmdesát si hru koupilo, tak je to zase 40 % lidí. A co se týče počtu lidí, kteří hráli hru jak na iOS, tak na Androidu, tak bych řekl, že ten počet bude docela korelovat. Ale co já vím :).
  • Jo a zapomněl jsi dodat, že za všechno může USA.
  • Kedaro
    Nejspíše je to tím, že android je na kdejakém laciném šuntu pro děcka, která nemají peníze ani kartu a ono to jde tak lehce zpirátit, stačí vyhledat apk a nainstalovat, většinou. Je to smutné. Něco s tím bude asi třeba dělat. Sám jsem Monumet Valley koupil i přídavek, i když není hra nijak dlouhá ani náročná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit