Přejít na výpis diskuzí
Producent odhaluje skutečnou tvář Metal Gear Solid: Rising
2.11.2010 | Petr Poláček
11 příspěvků
-
,,Hodinu sedět a civět na filmeček není zábava, ať už je sebelépe provedený.''
Dovolil bych si nesouhlasit, v případě MGS to opravdu zábava je (vyzkoušeno - i více než jednu) :). -
-
tak tak,kazdy dil serie MGS je paradni a ty videa me vubec neotravovala,naopak jsem byl rad ze tam toho je hodne.treti dil je stejne nejlepsi :-) jo a ty videa se daji odmacknout tak nevim kde je problem
-
-
Ten hlavný hrdina mi pripadá nejaký moc overpowered...
-
Tendle článek je tak špatný. Ani nedokážu uvěřit, že jsem to dočet do konce.
-
Metal Gear Solid: Rising vyjde pro PS3, PS3 a PC????
-
-
A no, hra ma vyjit i pro PC. Ani pro jednu z platforem nebyl termin vydani upresnen, nehovorilo se tedy ani o tom, ze by hra mela na PC vyjit pozdeji.
-
zrejme to malo byt ps3, xbox a pc neskor
-
-
S vylepšenym enginem, grafikou a všim možnym oproti MGS4 chci vidět jak si někdo koupí PC za 40 táců, aby to nakonec stejnak nerozběh na plný detaily:D
-
-
Ak to ma zvladnut aj PS3, tak ziadne PC za 40k nebude treba. Reci o super enginoch a dokonalou grafikou treba brat s rezervou.
-
-
Co tam dělá ten xbox ?:D kam sme to klesli ,myslel sem že MGS je exkluzivita sony.To zas bude tak na 3 dvou vrstvejch dvd,a na PC to nepude bez gamepadu ovládat.
Každopádně to vypadá dobře,jen doufám aby to nebyl až moc vekej ulet,podle toho mechanickýho magora na začatku *1* -
-
Tak tohle jakože MGS není exkluzivní,protože na tom nedělá Hideo Kojima...ano jako podílí se ale opravdu jenom minimálně.Bude to spíše taková bojovka nežli pravé MGS.Ale snad se Kojima ještě odhodlá udělat nějaký MGS se Solid Snakem :-)
A ten Mechanickej magor na začátku je Raiden :D v MGS vysvětleno proč má takové tělo.
-