Přejít na výpis diskuzí
Producent Planescape Torment chystá 3D dungeon Deathfire
11.11.2013 | Petr Poláček
21 příspěvků
-
Hmmm RoA, neni treba rikat vic, me penize uz leti.
-
Konečně někoho napadlo udělat krokovací čtvereček poloviční, možná i třetinovej oproti Grimrocku. Každopádně mě Deathfire zaujal víc než Might & Magic X, který jsem už předplatil a tudíž dohrál 1. ep Early Access.
-
Chodenie po stvorcoch, fuj fuj
-
Jsem rad za kazdej dungeon, ale ten pohyb po ctvereckach by uz si odpustit mohli. Vim, ze to tvurcum spoustu veci ulehci, ale pro hrace uz je to vylozene starovek.
-
-
Nerikam, ze tohle musi byt vzdy a vsude, ale nerekl bych ze starovek. Hry se sice postupne vyvyjeji, ale nekde ten vyvoj neni zadany. Hra by se nemela za kazdych okolnosti snazit byt realne, porad je dobre mit hry resene tahy, kdy se clovek pozastavi a rozmysli se. Dyt i samotne karty clovek hraje s rozmyslem, a ne ze hazi jednu kartu pres druhou jen proto, ze v realu je ten pohyb normalni.
Hry by meli urcitym zpusobem neco zjednodusovat, aby se dotycny soustredil prave na to podstatne, nebo naopak se tim snizuje slozitost, aby se dali dat jasna pravidla. Dyt i obycejne clovece nezlob se ma jasna pravidla, jak hazet koustkou a jak se pohybovat. Jinak by mohl kazdy v realnem case hazet kostkou jak by se mu zachtelo, a chodit s postavickou jakym chce smerem. :) -
Aha, ted jsem tu donutil minusovat zdejsi fanboye, kteri videli ctvercovej dungeon poprve tak mozna v Grimrocku.
-
-
ja som 1x videl krokac v Dungeon Masterovi :)
a raz sa mi ho aj podarilo dohrat -
-
Black Crypt, ale nikdy jsem ho nedohral, bylo to na me moc slozity v 10 letech, tak jsem se vratil k legu.
-
-
black crypt som pokoril, ale len preto, lebo som mal postup z excaliburu :)
tie posledne levely boli nehratelne bez mapy a navodu, respekt pred borcami z tej doby -
-
Tehdy nebyl tak rozsireny internet a dalsi nastroje jak si zaznamenavat cestu, tak se to resilo tak, ze si clovek dany level bud musel zapamatovat a nebo si vytvarel na ctvereckovany papir sam danou cestu (mapu). Ale predstavte si, ze jste v dungeonu (realne) a nedokazete odhadnout jak daleko jdete a chcete nakreslit mapu, najednou zjistite, ze vam ta mapa vubec nevychazi. Ctvrecky to znacne ulehcuji :) a to ke hre patri, pravidla a zjedndouseni (v dobrem slova smyslu).
-
-
-
-
-
-
Jak úspěšná musí být jedna indie hra, aby se začalo dělat tohle?
Každopádně dobrá práce! *5* -
nemuzu si pomoc, ale ten guido na me nepusobi duveryhodne. i kdyz ma na triku PS:T. to pitch video je dosti katastrofalni na pomalu dve roky od prvniho vetsiho herniho kickstarteru.
-
-
tak ale musíš uznat, že od minulého "Já jsem Quido, jsem slavnej, říkám já, dejte mně milión a já něco vymyslim" je to pokrok. Třeba napopátý pochopí, jak to dělat.
-
-
S Dungeony se docela rozthl pytel poslední dobou. A upřímně i když nejsem žádný pamětník, mám obrovskou radost, protože Grimrock byl super. Opravdu jsem to zkusil jen ze zvědavosti a děsně mě to bavilo. No a teď se dělá nějaký nový Wizardy? , pak ten vesmírný a ještě tohle. A ty screenshoty vypadají lákavě.
-
-
Jo a ještě Grimrock 2!
-
-
+ ortodoxní Grimoire.
viz. http://www.indiegogo.com/projects/grimoire-forever/
-
-
-
Koukám, že dungeony začínají být opět v módě. Inu, proč ne.
-
-
Stačí k nim přibalit úžasné, splasklé DLC zdarma, pokud si hru předobjednají ihned u sličných telefonistek, a je o úspěch postaráno *3*
-
-
*14* *14* *14* *14*
-
A prý je tenhle žánr mrtvý. Žadný žánr nebude zapomenutý uplně, nikdy, i navzodry dnešním trendům. Akorát si najdou jinou cestu.
Palec hore! Prostě Black Isle... Tedy Hasbro :)