Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moc pěkné až brutální. *3*
  • Core
    Neskutečně brutální *4* Jsem zvědavej, zda se zvedne nějaká mediální vlna odporu.
  • konečně se posunuli někam dál, nebo spíš vypilovali klasiku... jediné co mě štve je že všechny kopy vypadají jak prdelní cviky Terence a Filipa, škoda že se aspoň trochu neispirovali fyzikou opravdových uderu... někdy mi to přijde že se jen škrabou placaji a zvedaji nohy... taky mi přijdou postavy dost jako prkna... ale ze serie to vidim jako uplně best of.
  • CRYPT
    neskutecne ze to zase nebude na PC... Vypada to maximalne brutalne
  • nic proti, ale vídeo začíná až desátou minutou a kdo to viděl a je fanda, tak musí slintat blahem
    rychle prostřihaně se tam objeví ermac, baraka, jade, striker, sindel, kano, sonya, cyrax, kung lao, johny cage, liu kang, kitana, kratos, shang tsung, nightwolf a jax navíc v jiných videích je potvrzenej noob saibot (originál sub zero), reptile a sektor a určitě tam bude kabal, prostě a jasně, ultimate mortal kombat 3, nejlepší bojovka všech dob, tentokrát v pořádný grafice, těšim se jak malej kluk
    • Suhlasim s tebou, novy MK bude proste stary MK1-3 resp. viac k MK 3 Ultimate. Osobne sa mi velmi paci tento priklon k starym MK, pretoze kazdy poriadny fanusik vie, ktory MK bol ten najlepsi :) . Len taka malickost k videu, chyba tam zaver so Strykerom (http://www.gametrailers.com/video/the-kombat-mortal-kombat/711450)
  • Tahle hra musi byt pro vsechny PC fanousky MK splnenym snem uz jenom kvuli ucasti snad veskerych postav ze vsech ctyr dilu, ktere na teto platforme vysly. Charaktery z MK3 potesi asi nejvice! Tak proc to vlastne vychazi jenom na konzolich? To tvurcum nestoji za to, venovat par hodin prace na predelani ovladani a nejakou tu odflaklou optimalizaci?
  • Na jednu stranu fajn, ze je to opravdu MK. Na stranu druhou, me ta hra prijde opravdu az moc nechutna, hrat se zombikama (sexy holka, ze ktery leze maso a kosti) tak to me nejen nebere, ale vadi me to. Ale je realny, ze to prubezny "poskozeni" pujde v menu vypnout.. Uspech ale bude, kluci od 13-23 budou spokojeny..
  • Hanzales
    Na novém MK se mi celkem líbí, že se drží toho starého, přidává nové údery a vychytávky, zachovává stejnou svižnost (která vypadá i uvěřitelněji) a je to více méně ta samá surová záležitost. Jen na dnešní dobu vyspěleji vykreslená, no :) Mimo jiné starý i nový MK byl a je 18+ I když podle mně je jedno, jestli je člověku 15 nebo 32. Záleží jak to má v hlavě srovnané, né jaké hraje hry. Jako pamětník MK1 se na to těším. Tehdy jsem to hrával jako malý a nějak mně to nepoznamenalo, pavoučkům zachraňuju životy pořád :) Zachovalá zranění po úderech, prostředí, postavy, vůbec jako celek to působí hodně vyspěle (technicky, samozřejmě) :) ...no jako těším se, těším :) Jestli to někoho nudilo tenkrát, tak bude určitě i dnes. Naopak pro ty, co to mydlili tehdy každý den po škole (na jedné klávesnici) to bude slast :) Pamatuju si, jak jsme na sebe řvali, "nemačkej tři najednou, mně to pak nejde mlátit" :D Btw. jestli se něco drží kořenů, tak je to až tenkle MK a já jsem za to rád. Teken mně bavil taky někdy po troikucverku (hráno ke všemu u kámoše) a než si dnes koupit 6ku, to radši 10x tohle :) (Člověk aspoň zavzpomíná) ..ehm, téže Je ale fakt, že na PC to měli dát taky.
    • Core
      Ikonka +10
    • :-D "nemačkej tři najednou, mně to pak nejde mlátit", přesně takhle to bylo i u kamaráda, kdy jsme MK mastili vždycky k večeru po fotbale:-) Myslím, že i přes ty tuny nechutností nový MK splní účel skvělé odreagovávačky na pár minut, kde naložíte co proto svému kamarádovi, holce nebo rodinému příslušníku:-)
  • Daniell605
    tak tohle si koupim, jen díky Kratosovi =) <3
    • Hanzales
      ... a i tak :) Já mám na konzoli zatím sotva 5 her, ale GOWIII, nebo GT5 jsou právě zrovna tituly, u kterých tu exkluzivitu chápu. To už jsou tak dobré hry, že se konzoli vyplatí... (nebo nad tím aspoň zauvažovat) *3* Já na pc vyrůstal od 8MHz strojů a dodnes bych ho nevyměnil za nic. Naopak nemít konzoli a těch zatím 5 her, citelně by ochablo mé hráčské nadšení. A Kratos, no asi vím za koho budu hrát. Pěkně vymlátit starou známou gardu v neotřelém turnaji Mortal Combat a ukázat těm soplákům, kdo tady tomu jako že velí ;o) ..neboť neznám herní charakter, který by vymlátil nejnedobytnější monumentum i se Zeusem, kterému by nakopal prdel možná jen Duke, nebo Gordon Freeman s Gluon Canonem *4*
      • Daniell605
        Pravda =)
        K tomu nejde nic co dodat, jen to, že Kratos je nejbrutálnější charakter který znám a já ho mám nejradši ze všech =)
        Jinak na ps3 mi hry celkem také ubývají protože prodávám nějaké hry a kupuji nové mno..
  • Pekne, ta hra ma feeling starych mortalu, viditelne poskozeni postavy ala wolwerin origin ty deformace kosti vypadaji moc dobre a ty fatalitky parada, rekl bych vice nez dustojny nastupce MK, skoda, ze si to nezahraju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit