Přejít na výpis diskuzí
Prohoďte soupeře sklem v NHL 12 a nebo alespoň přes mantinel
15.7.2011 | Aleš Smutný
53 příspěvků
-
Není pravda, už úvodni dily byli i na Sega Genesis. Jako by dnešní pcčkáři žili z toho, že PC tu bylo jako první. To že tato série na pc chybí je určitě škoda. Sice dnes není problém mít doma více systémů ale chápu lidi, kteří by to raději měli vše na jedné platformě. Tím spíš, když jsou dnešní možnosti ovládání a propojení stejné jako na konzoli.
-
Nejprve si utři zadělaný monitor a vyčisti si brýle. Nevím, na jakou NHL hru jsi se díval, ale pochybuju, že to byla NHL od EA. Animace nejsou nejlepší, ale prkenný panáci ?? Co se týče grafiky, nevím, kdo by co ještě vylepšoval, snad jen pár maličkostí. Na dnešní počítačové hry to bohatě stačí, nestačit to může možná jenom zaslíbeným PCčkářům. Už to, že jsi poslední NHL hrál někdy před 10 lety znamená, že máš asi hodně zkušeností. hmm Komentovat grafiku z videií zní fakt dobře. :)
-
btw: doufám že sem píšeš z konzole? *1* *1* *1*
-
to musí bejt hrozný pomyšlení že tyhle série začali na PC co?
Jinak jo je škoda ža na PC není. Snad bude příští rok.. -
Ten trailer stojí pěkně za prd , nezajímá mě že mohu hráče prohodit sklem stejně si to užiju jen jednou a pak to vypnu jako třeba bitky v předchozích dílech , zajímá mě celková hra , pohyby s pukem, možnost střelby a reakce brankářů. Touto cestou by se měli v EA vydat.
-
Však u hokeje jde o tu show. Frajeřinky, mlácení se, mlácení jiných, slowmo, pády...jinak by to skoro nikoho nezajímalo.
-
tam hráči lezou i na branky!! to v žádném díle ještě nebylo!.. *1*
-
Brankar je chraneny jen v brankovisti a trapezoidu za kysnou. Jinak ho pravidla berou jako normalniho hrace.
-
Začnu asi takhle. Nejsem fanda hokeje. Na hokej koukám jen když hraje reprezentace. Poslední NHL jsem hral snad 2000, nebo 2001. A absolutně mě nezajímají pohledy kamery z ledu, nějaký replaye bych si pustil stejně jen při pěknym gólu, jinak "skip". Nejhorší je, že to vypadá otřesně, na dnešní dobu. Animace jsou hrozný. Jsou to pořád prkenný panáci. Spíš by mě zajímalo, jak vypadá gameplay z pohledu "herní" kamery.
-
naopak, faul je to jen pokud je v brankovišti.
-
To je hezký, nicméně pro dost lidí úplně k ničemu, dokud to nevyjde na PC.
-
Na MS 2010 takhle Kanaďan složil Vokouna a nepískalo se.
-
tak to se asi fakt jen díváš.
-
Uznávám to by určitě prospělo. PES vs Fifa příkladnej důkaz...
-
Jako hráč NHL všem chytrolínům zde můžu potvrdit, že NHL 09 a NHL 12 je 100 a 1.
Ten kdo hrál ví. To že do doby NHL 11 byly všechny díly jako přes kopírák vědí všichni. EA to bylo nejdou vyčítáno. NHL 11 je z mýho pohledu ultimátní hokej !!! (hra u mantinelu apd.) Vylepšováky ve 12 oceňuji a přemýšlím o koupi... U NHL 11 jsem zažil asi 10x víc zábavy než u suprčupr her jako Crysi2 a posledních FPS... A kecy o grafice? blbost. Buď se chcete bavit nebo ne. -
NHL od EA viditelně chybí konkurence.
Stačilo, aby PES začalo vystrkovat pořádně růžky a FIFA má najednou next-gen engine. -
Jen to naše nhlko schazujte pcčkaři,to je jediné co můžete ;)
-
Proč má FIFA konstantně lepší a plynulejší animace, než NHL? Chápu, že z běžného hráčského pohledu to tak neruší, ale v těch detailech jsou ty krkolomné a kamenné pohyby fakt rušivé. Nejsem animátor, ani s tím nemám zkušenost, ale zajímá mě, proč to v některých hrách jde (Madden, Fifa) a v některých ne...
-
A tam jde i homerun!
-
Ak by si bol skutocny fanusik hokeja tak by si si to kupil aj minimalne kvoly tomu ze od noveho rocnika hra opat Winnipeg. Samozrejme to je len take minimum. A kedze lepsi hokej ani na konzole ani na PC nieje, tak nieje ocom. Ja ked som prechadzal z 10 na 11 prvy tyzden som bol sklamany tiez ale postupom som prichadzal tomu na chut / Prihravky, "fyzika" / a 10 som nasledne predal. Pre niekoho su to len zmeny kozmeticke / rostre / ale pre niekoho dostacujuce. Velke veci sa skladaju z malickosti. Ja pre koho je hokej sport cislo 1 nevaham urcite.