Přejít na výpis diskuzí
Projděte si historii válek ve vtipné upoutávce na Far Cry Primal
5.2.2016 | Aleš Smutný
59 příspěvků
-
Sova na dálkové ovládání. Da best
-
Zkoušíte docente prorážet s nějakou novou historicko-vojenskou teorií, že se vlastně napříč dějinami tak úplně neválčilo a nezabíjelo? Nebo jakou tu akurátnost v tomto případě vlastně hledáte?
-
No, já měl za to, že "charge" je povel pro boj na blízko, kdy se nasadí bajonety. Ale v Ubisoftu to vědí asi lépe.
-
Já nějak nevím, ale člověk který něco mál ví o historii, se tomu traileru může jen zasmát...
-
Radši už nemysli
-
Jj, je to strašně vtipný, úplně jsem se za břicho popadal. Smutný zase boduje
-
Nejlepší trailer který jsme za poslední dobu viděl !!! *14*
-
Opět nicneříkající zbytečný trailer pro raionálně uvažujícího člověka.
-
Dobře, ten trailer dokázal hlavně jednu věc...
chci hru z druhé světové...
chci pořádnou singleplayer středověkou řezačku...
chci hru z toho období kdy lidi nosili divný klobouky a při střelbě stály v řadě
a chci zas nějakou epickou sci-fi...
no a hlavně mě teď už vůbec nezajímá nějakej pravěk... *1* *1* *1* -
Seriously?! *7*
-
ja myslim, ze to chtel jen mit co nejrychleji za sebou...utect mu nemohl, schovat se mu nemohl, zabit ho nemohl...
-
S tím procházením érami války v mnohem menším a více pseudo provedení se několik let zpátky pokoušel budgetový kousek Darkest of days. I když taky ne tak úplně, převážně spíše nechal hráče blbnout v bitvě americké občanské války a v konfliktech s indiány, v první světové s nesmělými odbočkami k Římanům a epizodě z druhý světový, nic víc.
Každopádně, trailer povedenej, otázka jak se vlastně předvede hra. -
Trailer dobrej (až na ten konec), ale ta hra vypadá jak z roku 2005 *9*
-
přesně :D hrát to nebudu, ale trailer byl dobrej
-
clovek by cekal, ze nekdo s modernim vojenskym vycvikem nebude pouzivat charge taktiku. a to CGI tygra ke konci jak od Zemana (Karla).
-
vybornej trailer na opravdu blbou hru ........ tak ci tak za trailer davam 9/10
-
Nic moc, konec trapný.
-
Skvely :-D
-
tomu říkám trailer *8*