Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sova na dálkové ovládání. Da best
  • Zkoušíte docente prorážet s nějakou novou historicko-vojenskou teorií, že se vlastně napříč dějinami tak úplně neválčilo a nezabíjelo? Nebo jakou tu akurátnost v tomto případě vlastně hledáte?
  • KrPa
    No, já měl za to, že "charge" je povel pro boj na blízko, kdy se nasadí bajonety. Ale v Ubisoftu to vědí asi lépe.
  • Já nějak nevím, ale člověk který něco mál ví o historii, se tomu traileru může jen zasmát...
  • Radši už nemysli
  • Jj, je to strašně vtipný, úplně jsem se za břicho popadal. Smutný zase boduje
  • Nejlepší trailer který jsme za poslední dobu viděl !!! *14*
  • Opět nicneříkající zbytečný trailer pro raionálně uvažujícího člověka.
  • TheGGG
    Dobře, ten trailer dokázal hlavně jednu věc...
    chci hru z druhé světové...
    chci pořádnou singleplayer středověkou řezačku...
    chci hru z toho období kdy lidi nosili divný klobouky a při střelbě stály v řadě
    a chci zas nějakou epickou sci-fi...
    no a hlavně mě teď už vůbec nezajímá nějakej pravěk... *1* *1* *1*
  • Seriously?! *7*
  • ja myslim, ze to chtel jen mit co nejrychleji za sebou...utect mu nemohl, schovat se mu nemohl, zabit ho nemohl...
  • S tím procházením érami války v mnohem menším a více pseudo provedení se několik let zpátky pokoušel budgetový kousek Darkest of days. I když taky ne tak úplně, převážně spíše nechal hráče blbnout v bitvě americké občanské války a v konfliktech s indiány, v první světové s nesmělými odbočkami k Římanům a epizodě z druhý světový, nic víc.

Každopádně, trailer povedenej, otázka jak se vlastně předvede hra.
  • Trailer dobrej (až na ten konec), ale ta hra vypadá jak z roku 2005 *9*
  • Krescz
    přesně :D hrát to nebudu, ale trailer byl dobrej
  • clovek by cekal, ze nekdo s modernim vojenskym vycvikem nebude pouzivat charge taktiku. a to CGI tygra ke konci jak od Zemana (Karla).
  • vybornej trailer na opravdu blbou hru ........ tak ci tak za trailer davam 9/10
  • Nic moc, konec trapný.
  • Skvely :-D
  • Krescz
    tomu říkám trailer *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit