Přejít na výpis diskuzí
Project Argo od Bohemia Interactive mění jméno a chystá se na vydání plné verze
1.6.2017 | Václav Pecháček
24 příspěvků
-
Číst ty vaše komentáře je fakt na rakovinu...
-
Jinak na Steamu v oznámení je napsáno, že balíček bude za €10/$10.
-
Proc ne. Mody podle popisu vypadaji dobre. Pro mne bude rozhodujici jaky model zvoli pro spawn hracu. (Nemam rad hry kdy vystrilim skupinku hracu a oni se mi tam za par sekund naspawnuji znova na tom samem miste na spoluhraci)
-
Zda se mi to, nebo je pohyb postav jeste robotictejsi nez v Arme? *7*
-
-
Nezda...
-
-
Prý hardcore....
Hardcore byl v ut instagib... -
-
A to byl jediný mod, který my v UT šel a rád jsem ho hrál... jinak jsem stál v UT za prd *1*
-
-
To je zvláštní. Na instantgib jsi potřeboval lepší dovednosti v míření a pohybu. To jsi zajisté využil v dalších módech :)
Sranda ještě byl ten "fotbal". Vždy někdo běžel o závod a již málem skočil do brány nebo to tam střelil ale někdo mu ustřelil hlavu a jen se svalil a hra se zase otočila *15*
Jednou jsem nahrál jednomu chudákovi co tohle moc neznal. Jakmile dostal míč, tak asi netušil co a jak a jen se otočil. Během 1s se na něj sesypaly rakety a zbyl tam jen mastnej flek. *1*
-
-
-
Proc sakra nejdriv nedodelaji DayZ???!!!
Odpovim si sam... pac f2p generuji vetsi zisky. :-D -
-
sak teraz nedavno vydali patch ktory pridava viac stromov :OO...gamechanger
-
-
jeden slabomyslny zparchantelec vedle druhyho koukam
-
-
Myslím, že oni Day Z nedělají.
-
-
Ten tým který dělá na argu, asi nemá moc společného s DayZ. :D
-
-
-
A pude to i spustit nebo to padne uz pri instalaci?
-
-
Zkus to a uvidíš, že to jde nainstalovat, ale otázka je, co máš doma za šunku... je to v základu Arma, takže náročností to není zrovna nejpřístupnější.
-
-
Jako jestli ten člověk hraje na bramboře, tak mu bude padat i stará operace flashpoint. Tady je dobrá rada, pořiď novýho kompa. :D
-
-
1) Přejímání všech imbecilních anglických výrazů je trapný :)
2) Hry od Bohemky zrovna optimalizací neoplývají, Flashpoint byl např. v barácích nehratelnej a v podstatě to tak zůstalo 15 let a ARMA 3 je na tom úplně stejně.. -
Stary OFP ani na novejsich sestavach moc nejede.
-
-
Jede dobře, jenže si každý říká: stará hra, vše na full a doprava, ale vývojáři udělali těžce předimenzovanej posuvník na vykreslování vzdálenosti a 20x20km prostě engine nezvládá, ale něco takovýho taky chtít je vlastně blbost, že jo *3*
-
-
https://forums.bistudio.com/forums/forum/21-troubleshooting/
Super!!! Diky za reseni!!! Mohl bysto prosim zacit i postovat na forum bohemky? Spousta lidi (nejen ja) si stezuje na fps dropy i pri stazenych detailech...
Btw: kdybys nepoznal ironii... vsak reseni si uz najdes ;-)
-
-
-
-
-
-
OFP jsem miloval i se všemi jeho chybami. Pořád měl neuvěřitelnou hratelnost, možnosti, technika tam vypadala bezvadně, modely vojáků z blízka už za moc nestály, ale pořád se chovali tak nějak uvěřitelně.
S první ARMOU jsem jásal nad "převlečeným" OFP a pořád se to hezky hrálo včetně datadisku.
ARMA II mi už ale všechny iluze vzala, skoro se nedal nikdo trefit, HUD začal být trochu méně příjemný a tak nějak se tempo hry zrychlilo a nedalo možnosti řešit věci po svým, AI utíkala často z dosahu trigerů a hra se chovala pak zvláštně, až nedohratelně v některých misích.
ARMU III už jsem pro její překombinovanost v ovládání a zbraních vzdal rovnou.
Teď nevím, zda se přemluvit i k vyzkoušení Arga. BTW podtitul nese název výborného filmu s B. Affleckem v hl. roli, snad proto jsem se u toho vůbec zastavil *5* -
Cože to, ARMA MMO? :D
-
No výborně, další zabugovanej šunt. Bugy i zadarmo.